View Full Version : Самотна...или силна?
MartiSSima
03-14-2006, 23:24
Тихо пада мрак навън и самота обгръща стаята ми сива.Тихичко вали дъжда на вън а с него и моите сълзи се ронят като есенни листа.Защо си тръгна ТИ?Защо остави ме сама, нима незнаеш какво е лювовта?Така щастлива бях тогава, но всичко свърши извенъж.Причина ти не ми показа а си тръгна сляп и глух.Виках но ти не се обърна,молих се но ти не пожела, разговор със мен да водиш ,ходиш с друга ти сега!Гледам от страни мълчаливо,търся с поглед твоя зов, знам че си момче коварно ,безскруполно жесток!В очите ти поглеждам и очаквам да ми кажеш с поглед "ела" но виждам в тях омразата,безразличието, фалша. Искам да те мразя но немога, искам да съм с теб но нямам как, ще продалжа напред дори да съм сама!Ще се боря,ще живея с мисълта за този спомен лек, за момчето така красиво но истъкано от лъжи без ред.Ще мине време и ще забравя за този спомен лош, ще бъда обичана, желана а ти ще си все същия човек!!!За това ти казвам момченце мило, погледни напред не бъди супер резервиран а истински човек!Живей и забрави за безразличието покажи си любовта,намери човек да те обича по силно дори от мен сега!Знам че има някаде в тебе истински човек а не човече което знае какво е лювовта!Искренно ти пожелавам аз това, приятел някога ми беше ти,никога не ще те аз забравя и ше запазя спомена за теб!
Браво,много е хубаво :) ReSpeCT :P
ммм страхотно е Криси :smt008 Блях,пак ми напомни на Росен :smt010
mila super e!!!davai v sy6tiq duh!prosto e strahotno :D noo..dali ne e posveteno kym nqkoe mom4e naistina :wink: :smt007
produljavai v sy6tiq duh :)
MartiSSima
03-15-2006, 06:51
^^kotenceto^^ съжалявам Росенце не ми е било цел, просто думите бълбукаха в главата ми а аз трябваше само да ги съчетая!Радвам се че ВИ харесва!Love ya!!!:)))STRAHOTNI STE!
^^kotenceto^^ съжалявам Росенце не ми е било цел, просто думите бълбукаха в главата ми а аз трябваше само да ги съчетая!Радвам се че ВИ харесва!Love ya!!!:)))STRAHOTNI STE!{} обичкам те Криси
TheMaggie
03-15-2006, 10:52
strahotno e =D>
rusalkata_
03-15-2006, 11:43
:cry: супер е!!! :-D
SLaDkO_Mi6Le
03-15-2006, 11:55
aLoNe`In`ThE`dArK`f страхотна си само тва ще ти кажа!!:) БРАВО!!!! :) =D> ::: =D> :mrgreen: =D> =D> =D>
ThePainIsReaL
03-15-2006, 12:36
O:) Бива .. има смисъл ..
avito_{P}
03-15-2006, 16:59
naistina da bude6 sama zna4i i da si po silna do izvesten smisul.vse pak horata ne slu4aino kazvat 4e vsi4ko koeto ne ni ubiva ni pravi po silni,nali??????????? O:)
eminem_sp
03-15-2006, 17:23
STRAHOTNO E!!MN dobre e napisano samo taka!!Ima6 talaant
GeRiTu```
03-15-2006, 17:39
Ole bravo!Mnogo e hubavo,6tom uspq da sybudi 4uvstva v men ot minala lubov..BRAVO!!!!!Strahotno e!Produljavai v su6tiq duh!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :oops:
CVETELLINA
03-15-2006, 18:47
:cry: :cry: страхотно е! браво!!!
Razchuvstva me... :smt010
piFka_LP
03-15-2006, 19:38
4esno ustai me bez dumi!
Frank_Lampard
03-15-2006, 19:56
Кажи и автора и заглавието сега ;)
MartiSSima
03-15-2006, 21:23
Frank_Lampard ili ako sam sbarkala izvini me, avtorut sam az!neznam zashto tolkova stranno se struva 4ovek da moje da pishe!Ne iskam da istukvam moite ka4estvata si zashtoto ne se smqtam za koi znae kolko dobra, no kogato 4uvstvata naddeleqt na teb dumite sami izlizat na qve!Kogato obi4ash,mrazish,kogato si tujen/tujna ili radosten/radostna e strahotno da pishesh, taka che pls povqrvaite che ima hora koito naistina pishat!Blagodarq iskrenno na horata koito sa haresali tova koeto sam napisala!Vsi4ko sam go napisala zashtoto sam go ispitala a ne zashtoto sam go pro4ela!Lova ya! :D