Влез

View Full Version : Bolka

03-15-2006, 09:42
znaete li kolko bolno mi stana -na 15 sym i predi 2 sedmici za pyrvi pyt pravih seks s choveka ,kogoto obicham,toi e na 22,ot 4 meseca bqhme zaedno .. i kato mi iztrese"ti si kat dyrvo v legloto,iskam da si kuycka" -e kak da sym takava ,kato mi be za pyrvi pyt,otvratih se ot seksa,dali shtoto toi ne be mil ,nz ,nz i ot koe poveche me zabolq ot dumite mu,ili ot tova,che tochno toi mi go kaza-e kajete kak da imam jelanie otnovo za seks i za sreshta s momcheta.. toi me zarqza zaradi tova:(

LoRinSeR
03-15-2006, 09:56
Съжелявам, че трябва да ти го кажа но той просто е искал да те изчука. Спокойно за всеки влак си има пътници :wink:

kiro_dre
03-15-2006, 10:02
Az mislq da se otre4e6 ot SEKSA i da stane6 monahinq znae6 li kolko e hubavo da se moli6 po cql den i e toplo ot sve6tite nqma da davate pari i za tok i .............................................

vihrogon
03-15-2006, 10:04
ti si vinovna 6tom si se fanala s glupak , a i momi4eta pomislete malko 4ovek koito e na 22 ako be6e pi4 misli6 li 4e nqma6e da se fane s jena na negovata vazrast ili s 1-2 godini po-malka ,
tova ve4e si e pedofiliq
posle jenite sazrqvali po-barzo tova sa palni gluposti vijte se za kakvo stava vapros

pickpocket
03-15-2006, 10:05
ми щом те е зарезал той сигурно още от началото е искал само да правите секс!Такива ги ненавиждам,а и е бил на 22 той е искал нещо повече от теб, но натеб ти е било за 1ви път и така.

нз поне аз така мисля

soldier_lady
03-15-2006, 10:21
защо обвинявате момичето за станалото?по принцип човек трябва да внимава с кого се среща,но според мен в случая тя няма никаква вина-ве пак и е било за първи път-и както при всеки първи път предполагам че малко или много е била притеснена...и точно по тази причина е била като "дърво".а за това че ти е казал че иска да бъдеш кучка(мисля че това беше написала-но не е много ясно) и че защото не си такава в леглото -това вече е показател че момчето не заслужава вниманието ти.но чак да се отказваш от секса-недей-просто поживей още малко и когато намериш наистина подходящ човек се наслади на това удоволствие

midnight...
03-15-2006, 10:44
ето за това говоря като казвам да не се хващате с големите ви батковци....нали ся виждаш че те е из****л и си е хванал парцалите да се изнася
да му имам отношението за неговата възраст....по-добре вече си имай едно на ум за такива като него :idea:

03-15-2006, 11:02
Zatui poloviq jivot trqbva da zapo4va sled 18 godini zashtoo do togava nqmate dosto4no mozuk i ne osuznavate kakvo pravite NO v Bulgaria poloviq jivot po4va na mnogo po ranno vuzrast i ima dosta koito sa si izpatili
Taka4e 4e Vnimavaite kakvo pravite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orc
03-15-2006, 11:21
Zatui poloviq jivot trqbva da zapo4va sled 18 godini zashtoo do togava nqmate dosto4no mozuk i ne osuznavate kakvo pravite NO v Bulgaria poloviq jivot po4va na mnogo po ranno vuzrast i ima dosta koito sa si izpatili

ММ да аз съм на 15 :) !!!

`Death`Whore`
03-15-2006, 11:29
Да ви кажа, голяма част от хората нямат акъл и на 30.

Nofacenoname
03-15-2006, 11:31
ето за това говоря като казвам да не се хващате с големите ви батковци....нали ся виждаш че те е из****л и си е хванал парцалите да се изнася
да му имам отношението за неговата възраст....по-добре вече си имай едно на ум за такива като него :idea:
И аз за това говоря ама кой да слуша!Нали сега е мания да се хващат с батковци!Ем това да ти е за урок пак се фащай с батковци ](*,)

air_J
03-15-2006, 11:41
Абе, има и момичета, които още от сефтето са си "кучки" в леглото и точно те са най-добрите в секса. Относно проблема ти - така и така е станало, ти си си виновна, че за 4 месеца не си си опознала стоката, та затова поне се постарай за в бъдеще да станеш "кучка", че много още има да те отебават ако си дърво.
П.С.> Съжалявам, че ми е малко грубо и крайно мнението, но това са реалностите. Дано първият ти път не остави неизлечими лоши спомени в теб, защото може и фригидна да останеш (съжалявам, ако допълнително те психирам, но определено има и такава възможност). :-({|=

`Death`Whore`
03-15-2006, 11:44
Не съм съгласна! Човек не може да се държи мръснишки, когато го боли! ПОмисли си теб ако те боли, ще се представиш ли невероятно добре и по-точно - ще ти дойде ли от вътре да си невероятен? Не!
Тези неща идват от теб - кучка в лгелото е жената, която почти няма задръжки, не я е срам от партньора и не се старае да прави нещо, а просто го прави. Той - също. И се получава перфектната комбинация между две тела.

machoka
03-15-2006, 11:54
Абе.. к'ва е тая кучка в леглото?

Вие за нормален секс чували ли сте? :evil:

ch0c0late
03-15-2006, 12:21
Абе.. к'ва е тая кучка в леглото?

Вие за нормален секс чували ли сте? :evil:
Kakvo za teb zna4i "normalen sex"? :roll: :lol:
A po temata- ami toq naistina mai e iskal samo da te iz4uka.A tova s ku4kata e bilo opravdanie prosto. Sorry, no tova e jestokata realnost.

machoka
03-15-2006, 12:26
malka^ku4ka

Такъв, при който нито правиш оргии с 15 непознати души на гол купон, нито се правиш на 'мръсница/кучка/ку**а' нито всякакви други перверзии.

ch0c0late
03-15-2006, 12:31
Qsno. :) Ami to toq sex e vsa6tnost romanti4niq sex, sexa mejdu dvama vliubeni, udovolstvie i za du6ata. ;) :smt008 Drugiq e edinstveno plutsko udovolstvie-4ukane. Ama i dvata ne otkazvam. Xaxa. 8) ;)

TSecret
03-15-2006, 12:35
az se 4udq kak e tarpql 4 meseca za daa te iz4uka samo! sega prosto si go izbii ot glavata i vnmimavai sas sledvatiq!

ch0c0late
03-15-2006, 12:46
az se 4udq kak e tarpql 4 meseca za daa te iz4uka samo! sega prosto si go izbii ot glavata i vnmimavai sas sledvatiq!
Da qvno mnogo e iskal da q 4uka, 6tom q e 4akal 4 meseca... :P Awe poredniq bokluk nekuv... :wink:

soldier_lady
03-15-2006, 13:13
абе сякви ги има явно... :-&

03-15-2006, 14:25
на 15 години много ви разбират главите и от реалността, и от отношенията между хората
тя била виновна ...
и за кво е виновна бе? за тва че е обичала някой, който се е оказал боклук ли? или за тва че е вярвала че някой може да я обича?
аман от безмозъчни пачи и "кучки", на които не им дреме от нищо, темерутки и пердета, които се кефят и са доволни дори когато ги третират като парцал и развиват теории каква била жестоката реалност ...

направо сте за съжаление с ценностите които имате и с идеалите, в които вярвате, да знаете ...

Стеснителната
03-15-2006, 14:33
Оямо, стига спамил бе, мен 8)
.: machoka :.
Айде да не почвам пак тъпия спор. Търси си го на профила му...

chestra_f
03-15-2006, 14:45
И аз за това говоря ама кой да слуша!Нали сега е мания да се хващат с батковци!Ем това да ти е за урок пак се фащай с батковци ](*,)

Wu-Tang
03-15-2006, 17:10
аве скъпа била си кат дърво мале тоя е адския буклук е се пак ти е за шърви път маи само за тупан те иска тоя ама спокоини иска да си кучка бъди кучка земи някои камшик и го наложи та да види кво е да си кучка

Spell
03-15-2006, 17:27
от къв зор па само в България :?

03-15-2006, 17:34
ще ти мине споко........,но другия път само при добрички като мен,не при такива батковци;) [-X

soundreamer_f
03-15-2006, 18:50
Не бива да се отчайваш,а просото следващия път внимавай повече с кой си и ако си с някой какво правиш с него.И съжалявам,че и аз ще го кажа,но определено съм съгласна с някои от форумците а именно по въпроса,че той е търсел от теб само и единствено секс!!! [-(

rowzz
03-15-2006, 20:05
ами не съм аз виновен.. тфоя човек требе го затворим в баро камера докат не му са стопи пишката и тогава да идва да ти говори..

Зелена
03-15-2006, 20:24
Не съм съгласна! Човек не може да се държи мръснишки, когато го боли! ПОмисли си теб ако те боли, ще се представиш ли невероятно добре и по-точно - ще ти дойде ли от вътре да си невероятен? Не!
Тези неща идват от теб - кучка в лгелото е жената, която почти няма задръжки, не я е срам от партньора и не се старае да прави нещо, а просто го прави. Той - също. И се получава перфектната комбинация между две тела.

Напълно съм съгласна!А и за да се отпуснеш и да се представиш добре,тоя спермояд е стрябвало да те предразположи.Явно и той няма много опит в леглото...За мен мъж,който казва на жена,че я зарязва,защото е "дърво" в леглото е пълен нещастник.Мацка,радвай се,че си се отървала.По-добре навреме ,отколкото после да ревеш още повече.Не се отказвай от секса.Гарантирам ти,че ще го направиш с човек,който държи на теб и ще осъзнаеш огромната разлика.А и тоя чикиджия отчаян и забравен от Бога нещастник,как може да чука 15 годишно момиченце и вижда,че е девствено.Или е искал педала смотан да се направи на голям "отварач"?Боклук!На такива комплексари искам да има одрежа пишката и да умрат от загуба на кръв!
Радвай се!И не се хващай с батковци повече!

air_J
03-15-2006, 21:08
Всяко нещо в леглото, което се харесва и на двамата партньори не се счита за перверзно (поне не и от самите тях). Следователно, ако им харесва групов секс, пикане, сране, секс с животни и каквото и да е друго то не е перверзно. А ако хванете една кучка в леглото, която да ви сцепи от ебане (подчертавам, кучките ебат мъжете, а не мъжете ебат кучките) ще видим дали няма само такава да искате. Бил съм и с кучки и с дървета в леглото, и определено кучките са за предпочитане (дърветата точно правят нормален секс и се държат сковано и са супер зле).
П.С.> По-добре да хапна повече Нескуик! :-({|=

machoka
03-15-2006, 21:12
air_J

Ако двамата им харесва да правят тройка с кон, това не е перверзно? :shock:

И защо е необходимо момичетата 'да се правят' на нещо по време на този акт - било на кучки или други? Защо просто не бъдат себе си.. :?

Зелена
03-15-2006, 21:47
Всяко нещо в леглото, което се харесва и на двамата партньори не се счита за перверзно (поне не и от самите тях). Следователно, ако им харесва групов секс, пикане, сране, секс с животни и каквото и да е друго то не е перверзно. А ако хванете една кучка в леглото, която да ви сцепи от ебане (подчертавам, кучките ебат мъжете, а не мъжете ебат кучките) ще видим дали няма само такава да искате. Бил съм и с кучки и с дървета в леглото, и определено кучките са за предпочитане (дърветата точно правят нормален секс и се държат сковано и са супер зле).
П.С.> По-добре да хапна повече Нескуик! :-({|=
Не става въпрос за перверзии.Мислиш ли,че на тоя комплексар му е работата с 15 годишна девойка?И като е толкова голям и добър ебач, няма да се обърне и да и каже,че е дърво,при положение,че на момичето и е било за първи път.

Зелена
03-15-2006, 21:50
Тоя "ебач" надали има голям опит,щом очаква от едно девствено момиче чудеса!!!Аматьори!!!Спермояд ,да си ходи на село да ебе крушите :twisted: :evil:

03-15-2006, 23:07
blagodarq vi na vsichki za mneniqta,mnoog mi pomognahte
ama kajete az kak da razbera,che e bil takyv IDIOT ,4 meseca be super nejen,mil ,opsipvashe me s vnimanie ,nejnost,podkrepqshe me ,uvajavashe me.. a celta e bila edna -devstvenostta,az ako znaeh bih li legnala s nego :?: kajete...

soundreamer_f
03-16-2006, 06:12
blagodarq vi na vsichki za mneniqta,mnoog mi pomognahte
ama kajete az kak da razbera,che e bil takyv IDIOT ,4 meseca be super nejen,mil ,opsipvashe me s vnimanie ,nejnost,podkrepqshe me ,uvajavashe me.. a celta e bila edna -devstvenostta,az ako znaeh bih li legnala s nego :?: kajete...
много от момчетата са готови на всичко , за да получат секс и да минат поредната бройка с която да се похвалят пред приятели. :-s

`Death`Whore`
03-16-2006, 07:16
Ако не преебаваш, ти ще бъдеш преебан все някога. Не си единствената. :)

krem4et0
03-18-2006, 17:30
Гадно наистина,миличка.Разбирам те напълно и аз прди време бях с такъв боклук,ама се осъзнах навреме и той остана с пръст в уста.е аз си страдах много време,защото го обичах,но така е по-добре.Сега като чета какво си преживяла не съжелявам,че казах не,а до сега все имах притеснения.Споко,мила ще се оправиш.та ти си само на 15.Не се травматизирай от това.Мъжете са такива-искат домакиня в къщи,дама в обществото и мръсница в леглото.А ние какво искаме???Защо никой не ни пита какъв искаме да е мъжа.Не просто един е**ч,а мъж с достойно поведение,който след секса не си става и казва не те бива,а се държи до край като джентълмен.А и е за първи път-какво очаква този бе-да не си се родила научена.Ест.може да си позапозната оттук,оттам,но когато ножа опре до кокала никой не мисли какво е гледал,какво е чел и прочие.повечето момичета яко се спичат-аз лично треперех като лист,но трябва партньора им да го разбере.С времето и практиката ще е по-добре.А такива като този отворко са само за кастриране!