View Full Version : Bolka
znaete li kolko bolno mi stana -na 15 sym i predi 2 sedmici za pyrvi pyt pravih seks s choveka ,kogoto obicham,toi e na 22,ot 4 meseca bqhme zaedno .. i kato mi iztrese"ti si kat dyrvo v legloto,iskam da si kuycka" -e kak da sym takava ,kato mi be za pyrvi pyt,otvratih se ot seksa,dali shtoto toi ne be mil ,nz ,nz i ot koe poveche me zabolq ot dumite mu,ili ot tova,che tochno toi mi go kaza-e kajete kak da imam jelanie otnovo za seks i za sreshta s momcheta.. toi me zarqza zaradi tova:(
LoRinSeR
03-15-2006, 09:56
Съжелявам, че трябва да ти го кажа но той просто е искал да те изчука. Спокойно за всеки влак си има пътници :wink:
kiro_dre
03-15-2006, 10:02
Az mislq da se otre4e6 ot SEKSA i da stane6 monahinq znae6 li kolko e hubavo da se moli6 po cql den i e toplo ot sve6tite nqma da davate pari i za tok i .............................................
vihrogon
03-15-2006, 10:04
ti si vinovna 6tom si se fanala s glupak , a i momi4eta pomislete malko 4ovek koito e na 22 ako be6e pi4 misli6 li 4e nqma6e da se fane s jena na negovata vazrast ili s 1-2 godini po-malka ,
tova ve4e si e pedofiliq
posle jenite sazrqvali po-barzo tova sa palni gluposti vijte se za kakvo stava vapros
pickpocket
03-15-2006, 10:05
ми щом те е зарезал той сигурно още от началото е искал само да правите секс!Такива ги ненавиждам,а и е бил на 22 той е искал нещо повече от теб, но натеб ти е било за 1ви път и така.
нз поне аз така мисля
soldier_lady
03-15-2006, 10:21
защо обвинявате момичето за станалото?по принцип човек трябва да внимава с кого се среща,но според мен в случая тя няма никаква вина-ве пак и е било за първи път-и както при всеки първи път предполагам че малко или много е била притеснена...и точно по тази причина е била като "дърво".а за това че ти е казал че иска да бъдеш кучка(мисля че това беше написала-но не е много ясно) и че защото не си такава в леглото -това вече е показател че момчето не заслужава вниманието ти.но чак да се отказваш от секса-недей-просто поживей още малко и когато намериш наистина подходящ човек се наслади на това удоволствие
midnight...
03-15-2006, 10:44
ето за това говоря като казвам да не се хващате с големите ви батковци....нали ся виждаш че те е из****л и си е хванал парцалите да се изнася
да му имам отношението за неговата възраст....по-добре вече си имай едно на ум за такива като него :idea:
Zatui poloviq jivot trqbva da zapo4va sled 18 godini zashtoo do togava nqmate dosto4no mozuk i ne osuznavate kakvo pravite NO v Bulgaria poloviq jivot po4va na mnogo po ranno vuzrast i ima dosta koito sa si izpatili
Taka4e 4e Vnimavaite kakvo pravite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zatui poloviq jivot trqbva da zapo4va sled 18 godini zashtoo do togava nqmate dosto4no mozuk i ne osuznavate kakvo pravite NO v Bulgaria poloviq jivot po4va na mnogo po ranno vuzrast i ima dosta koito sa si izpatili
ММ да аз съм на 15 :) !!!
`Death`Whore`
03-15-2006, 11:29
Да ви кажа, голяма част от хората нямат акъл и на 30.
Nofacenoname
03-15-2006, 11:31
ето за това говоря като казвам да не се хващате с големите ви батковци....нали ся виждаш че те е из****л и си е хванал парцалите да се изнася
да му имам отношението за неговата възраст....по-добре вече си имай едно на ум за такива като него :idea:
И аз за това говоря ама кой да слуша!Нали сега е мания да се хващат с батковци!Ем това да ти е за урок пак се фащай с батковци ](*,)
Абе, има и момичета, които още от сефтето са си "кучки" в леглото и точно те са най-добрите в секса. Относно проблема ти - така и така е станало, ти си си виновна, че за 4 месеца не си си опознала стоката, та затова поне се постарай за в бъдеще да станеш "кучка", че много още има да те отебават ако си дърво.
П.С.> Съжалявам, че ми е малко грубо и крайно мнението, но това са реалностите. Дано първият ти път не остави неизлечими лоши спомени в теб, защото може и фригидна да останеш (съжалявам, ако допълнително те психирам, но определено има и такава възможност). :-({|=
`Death`Whore`
03-15-2006, 11:44
Не съм съгласна! Човек не може да се държи мръснишки, когато го боли! ПОмисли си теб ако те боли, ще се представиш ли невероятно добре и по-точно - ще ти дойде ли от вътре да си невероятен? Не!
Тези неща идват от теб - кучка в лгелото е жената, която почти няма задръжки, не я е срам от партньора и не се старае да прави нещо, а просто го прави. Той - също. И се получава перфектната комбинация между две тела.
Абе.. к'ва е тая кучка в леглото?
Вие за нормален секс чували ли сте? :evil:
ch0c0late
03-15-2006, 12:21
Абе.. к'ва е тая кучка в леглото?
Вие за нормален секс чували ли сте? :evil:
Kakvo za teb zna4i "normalen sex"? :roll: :lol:
A po temata- ami toq naistina mai e iskal samo da te iz4uka.A tova s ku4kata e bilo opravdanie prosto. Sorry, no tova e jestokata realnost.
malka^ku4ka
Такъв, при който нито правиш оргии с 15 непознати души на гол купон, нито се правиш на 'мръсница/кучка/ку**а' нито всякакви други перверзии.
ch0c0late
03-15-2006, 12:31
Qsno. :) Ami to toq sex e vsa6tnost romanti4niq sex, sexa mejdu dvama vliubeni, udovolstvie i za du6ata. ;) :smt008 Drugiq e edinstveno plutsko udovolstvie-4ukane. Ama i dvata ne otkazvam. Xaxa. 8) ;)
az se 4udq kak e tarpql 4 meseca za daa te iz4uka samo! sega prosto si go izbii ot glavata i vnmimavai sas sledvatiq!
ch0c0late
03-15-2006, 12:46
az se 4udq kak e tarpql 4 meseca za daa te iz4uka samo! sega prosto si go izbii ot glavata i vnmimavai sas sledvatiq!
Da qvno mnogo e iskal da q 4uka, 6tom q e 4akal 4 meseca... :P Awe poredniq bokluk nekuv... :wink:
soldier_lady
03-15-2006, 13:13
абе сякви ги има явно... :-&
на 15 години много ви разбират главите и от реалността, и от отношенията между хората
тя била виновна ...
и за кво е виновна бе? за тва че е обичала някой, който се е оказал боклук ли? или за тва че е вярвала че някой може да я обича?
аман от безмозъчни пачи и "кучки", на които не им дреме от нищо, темерутки и пердета, които се кефят и са доволни дори когато ги третират като парцал и развиват теории каква била жестоката реалност ...
направо сте за съжаление с ценностите които имате и с идеалите, в които вярвате, да знаете ...
Стеснителната
03-15-2006, 14:33
Оямо, стига спамил бе, мен 8)
.: machoka :.
Айде да не почвам пак тъпия спор. Търси си го на профила му...
chestra_f
03-15-2006, 14:45
И аз за това говоря ама кой да слуша!Нали сега е мания да се хващат с батковци!Ем това да ти е за урок пак се фащай с батковци ](*,)
аве скъпа била си кат дърво мале тоя е адския буклук е се пак ти е за шърви път маи само за тупан те иска тоя ама спокоини иска да си кучка бъди кучка земи някои камшик и го наложи та да види кво е да си кучка
от къв зор па само в България :?
ще ти мине споко........,но другия път само при добрички като мен,не при такива батковци;) [-X
soundreamer_f
03-15-2006, 18:50
Не бива да се отчайваш,а просото следващия път внимавай повече с кой си и ако си с някой какво правиш с него.И съжалявам,че и аз ще го кажа,но определено съм съгласна с някои от форумците а именно по въпроса,че той е търсел от теб само и единствено секс!!! [-(
ами не съм аз виновен.. тфоя човек требе го затворим в баро камера докат не му са стопи пишката и тогава да идва да ти говори..
Не съм съгласна! Човек не може да се държи мръснишки, когато го боли! ПОмисли си теб ако те боли, ще се представиш ли невероятно добре и по-точно - ще ти дойде ли от вътре да си невероятен? Не!
Тези неща идват от теб - кучка в лгелото е жената, която почти няма задръжки, не я е срам от партньора и не се старае да прави нещо, а просто го прави. Той - също. И се получава перфектната комбинация между две тела.
Напълно съм съгласна!А и за да се отпуснеш и да се представиш добре,тоя спермояд е стрябвало да те предразположи.Явно и той няма много опит в леглото...За мен мъж,който казва на жена,че я зарязва,защото е "дърво" в леглото е пълен нещастник.Мацка,радвай се,че си се отървала.По-добре навреме ,отколкото после да ревеш още повече.Не се отказвай от секса.Гарантирам ти,че ще го направиш с човек,който държи на теб и ще осъзнаеш огромната разлика.А и тоя чикиджия отчаян и забравен от Бога нещастник,как може да чука 15 годишно момиченце и вижда,че е девствено.Или е искал педала смотан да се направи на голям "отварач"?Боклук!На такива комплексари искам да има одрежа пишката и да умрат от загуба на кръв!
Радвай се!И не се хващай с батковци повече!
Всяко нещо в леглото, което се харесва и на двамата партньори не се счита за перверзно (поне не и от самите тях). Следователно, ако им харесва групов секс, пикане, сране, секс с животни и каквото и да е друго то не е перверзно. А ако хванете една кучка в леглото, която да ви сцепи от ебане (подчертавам, кучките ебат мъжете, а не мъжете ебат кучките) ще видим дали няма само такава да искате. Бил съм и с кучки и с дървета в леглото, и определено кучките са за предпочитане (дърветата точно правят нормален секс и се държат сковано и са супер зле).
П.С.> По-добре да хапна повече Нескуик! :-({|=
air_J
Ако двамата им харесва да правят тройка с кон, това не е перверзно? :shock:
И защо е необходимо момичетата 'да се правят' на нещо по време на този акт - било на кучки или други? Защо просто не бъдат себе си.. :?
Всяко нещо в леглото, което се харесва и на двамата партньори не се счита за перверзно (поне не и от самите тях). Следователно, ако им харесва групов секс, пикане, сране, секс с животни и каквото и да е друго то не е перверзно. А ако хванете една кучка в леглото, която да ви сцепи от ебане (подчертавам, кучките ебат мъжете, а не мъжете ебат кучките) ще видим дали няма само такава да искате. Бил съм и с кучки и с дървета в леглото, и определено кучките са за предпочитане (дърветата точно правят нормален секс и се държат сковано и са супер зле).
П.С.> По-добре да хапна повече Нескуик! :-({|=
Не става въпрос за перверзии.Мислиш ли,че на тоя комплексар му е работата с 15 годишна девойка?И като е толкова голям и добър ебач, няма да се обърне и да и каже,че е дърво,при положение,че на момичето и е било за първи път.
Тоя "ебач" надали има голям опит,щом очаква от едно девствено момиче чудеса!!!Аматьори!!!Спермояд ,да си ходи на село да ебе крушите :twisted: :evil:
blagodarq vi na vsichki za mneniqta,mnoog mi pomognahte
ama kajete az kak da razbera,che e bil takyv IDIOT ,4 meseca be super nejen,mil ,opsipvashe me s vnimanie ,nejnost,podkrepqshe me ,uvajavashe me.. a celta e bila edna -devstvenostta,az ako znaeh bih li legnala s nego :?: kajete...
soundreamer_f
03-16-2006, 06:12
blagodarq vi na vsichki za mneniqta,mnoog mi pomognahte
ama kajete az kak da razbera,che e bil takyv IDIOT ,4 meseca be super nejen,mil ,opsipvashe me s vnimanie ,nejnost,podkrepqshe me ,uvajavashe me.. a celta e bila edna -devstvenostta,az ako znaeh bih li legnala s nego :?: kajete...
много от момчетата са готови на всичко , за да получат секс и да минат поредната бройка с която да се похвалят пред приятели. :-s
`Death`Whore`
03-16-2006, 07:16
Ако не преебаваш, ти ще бъдеш преебан все някога. Не си единствената. :)
krem4et0
03-18-2006, 17:30
Гадно наистина,миличка.Разбирам те напълно и аз прди време бях с такъв боклук,ама се осъзнах навреме и той остана с пръст в уста.е аз си страдах много време,защото го обичах,но така е по-добре.Сега като чета какво си преживяла не съжелявам,че казах не,а до сега все имах притеснения.Споко,мила ще се оправиш.та ти си само на 15.Не се травматизирай от това.Мъжете са такива-искат домакиня в къщи,дама в обществото и мръсница в леглото.А ние какво искаме???Защо никой не ни пита какъв искаме да е мъжа.Не просто един е**ч,а мъж с достойно поведение,който след секса не си става и казва не те бива,а се държи до край като джентълмен.А и е за първи път-какво очаква този бе-да не си се родила научена.Ест.може да си позапозната оттук,оттам,но когато ножа опре до кокала никой не мисли какво е гледал,какво е чел и прочие.повечето момичета яко се спичат-аз лично треперех като лист,но трябва партньора им да го разбере.С времето и практиката ще е по-добре.А такива като този отворко са само за кастриране!