View Full Version : Moderated: Обичам най-добрата си приятелка,но се страхувам..
Zdr na vsi4ki.Ima edno momi4e,nai-dobrata mi priqtelka,koqto az mnogo obi4am i po dvata na4ina.Problema oba4e e 4e ne moga da i kaja 4e q obi4am i po-dvata na4ina.....bili sme gadjeta okolo godina i ne6to...no sega sme samo priqteli.I se strahuvam,4e ako i go kaja tova,tq nqma da go vzeme na seriozno...Molq pomagaite!!!!!!!Ne izdarjam ve4eee!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Кажи и горе - долу това, което написа тука. Мисля, че ще те разбере :wink: .
GeRiTu```
03-15-2006, 17:41
Ami da...kaji i to4no tova koeto 4uvstva6..opi6i i go..podumite ti to e ne6to golqmo i istinsko...ako e taka 6te te razbere i si4ko 6te e ok!Uspeh :) :smt006
Mersi!!!!Dadohte me nqkakav kuraj...6te deistvam.... :wink: :wink: :wink: :wink:
midnight...
03-15-2006, 17:50
а пък според мене изчакай малко, защото може да е увлечение, а не си струва да проваляш приятелството ви набързо
SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 18:46
а пък според мене изчакай малко, защото може да е увлечение, а не си струва да проваляш приятелството ви набързо
damz to4no taka e :)
iz4akai sedmica i ako 4uvstvata sa sy6tite ....6e trqbva si pogovoi6 naistina seriozno s neq ;)
uspeh
SLaDkO_Mi6Le
03-15-2006, 19:10
яяяяя по хубаво влез в деистие кажи си всичко,което изпитваш към нея поне да знаеш дали имаш някакъв шанс дали не са ти напразно чувствата!:) УСПЕХ!!:) :mrgreen: ::: O:) O:) \:D/
piFka_LP
03-15-2006, 19:13
napravo i go kaji tui koet napisa po gore pojelavam tyi uspeh i dano ti povqrva i da ne si razvalite otno6eniqta :)
emi.. da...kaji i to4no tova koeto 4uvstva6 pojelawam ti yspeh :)
Prosto i go kaji .. tq e nai dobrata ti priqtelak ne biva da q lajesh .. no ne vazlagai golemi nadejdi , schupenoto dori i da go zalepim ,edno parchence vinagi shte lipsva ..I edva li veche ste sashtite i edva li i neshtata mogat da badat takiva kato predi ..
addictedtou
03-16-2006, 11:11
Виж ся по дурее и кажи истината че я обичаш.. се пак сте ходили и преди и то доста време.. значи защо си мислиш че няя ти повярва???Опиатай.. както винаги казвам..От опит глава не боли...кажи и че я обичаш!!Давай
Успех
a za6to ste skasali ako ti si s skasal s neq moje da si pogovi=orite no seriozno i da kaje6 tova koeto napisa tuk no ako tq e skasala s teb moje bi niama daima6 golqm 6ans da si q varne6 i6 te e po dobre da si zapaite priqtelstvoto makar 4e i tva e pod samnenie 6toto kogato edin ot dvamata e vluben na4i niama na4in da ste samo priqteli!
ch0c0late
03-16-2006, 11:25
Just Do It! Ako e istinska liubov, tq 6te te mu4i mnooooogo dulgo. Za tova i kaji,4e q obi4a6.4e tq e vsi4ko za teb.I 4e te e sram ot tova koeto 4uvstva6, no ne moje6 da se prebori6 s 4uvstvata si.A koi moje da prebori liubovta vsu6tnost?! Ako se seti6, dokaji serioznite si 4uvstva s dokazatelstva.Obesni i vsi4ki mnogo trogatelno i surde4no.
Az samata trugnah s priqtelq mi,s koito sme ve4e pove4e ot 1 godina zaedno, kato mu se obesnih v liubov.Za6toto nie bqhme hodili i predi, no az sgafih...I taka.
Ot opit glava ne boli. ;) A moje bi i tq izpitva su6toto kum teb...no ne moje da go priznae.Ako sdurja6 4uvstvata si,6te ti e po-gadno. Govori!!! Ne ka SURCETO TI DA GOVORI!!! ;)