View Full Version : Защо така стана :(
Доста дълго време бях с 1-но момиче и бяхме много близки приятели когато и предложих да тръгнем тя се одръпна :( и ме държи на растояние :(
Ami trqbvashe da posmilish dali nqma da q zagubish kato priqtelka sled kato i priznaesh chuvstvata si.. Nai veroqtno se e otdrapnala ot teb za da q zabravish ..
SweetBunny
03-17-2006, 09:18
Da, bili ste blizki, no kato priqteli... :-k
Prosto tq te e smqtala samo za priqtel i qvno ni6to ne izpitva kum teb, 6tom taka rqzko se e otdrupnala :smt017
Ne vijdam kakvo moje6 da pravi6, osven da se primiri6 8-[
Vse pak tq e bila kategori4na :smt009
TheMaggie
03-17-2006, 10:13
Da, bili ste blizki, no kato priqteli... :-k
Prosto tq te e smqtala samo za priqtel i qvno ni6to ne izpitva kum teb, 6tom taka rqzko se e otdrupnala :smt017
Ne vijdam kakvo moje6 da pravi6, osven da se primiri6 8-[
Vse pak tq e bila kategori4na :smt009
po-dore ne moje da se kaje :-k
Ако говориш както пишеш : 1-но
dream_for_you
03-17-2006, 12:39
moje bi momi4eto ne iska da te narani i za tova se durji na strani.na men mi se e slu4valo tova i sum se otdali4ila ot edin ot nai-dobrite si priqteli,za6to prosto ne iskah da mu davam naprazni nadejdi i da go naranqvam kato ne spodelqm negovite 4uvstva.ako iska6 da si budite pak su6tite priqteli pogovori s neq i obqsni,4e vupreki 4e ne izpitva ni6to pove4e osven pr 4uvstva,ti ne iska6 da q zagubi6 kato priqtel,za6toto mn durji6 na neq.no vse pak pomisli dali iska6 da i bude6 pritel,za6toto tova ozna4a da q podkrepq6 i da gleda6 kak izliza s drugi mom4eta :-k
4esto se slu4va taka.na mene sa6to i az sa6to se otrepnah,doakto ne po4nah postepenno da govrq s nego i se razbahme da sme si samo fr
ako pita6 mene po-dobre se opitai da govori6 s neq, no ne za da q ubedi6 da tragnete ami da razbere 4e mojete pak da ste si fr
eto za tova NE sam priznala na moi fr 4e go haresvam,ne iskam da stane tei.makar i da mi stafa gadnu kat mi prikazva za gejto si :(
Bloodlust
03-17-2006, 13:08
emi i az mislq 4e trqbva da govorite, no ne smqtam 4e mojete da b1dete priqteli sled kato si i priznal vedn1j. tq edvali 6te iska da ti pri4inqva o6te bolka, p1k i vse pak ti moje o6te da 4ustva6 ne6to k1m neq. da b1dete otnovo priqteli, spored men, si e 4ist mazohiz1m ot tvoq strana.