Влез

View Full Version : Moderated: Каква чувствителност имат вътрешните срамни устни

03-16-2006, 22:50
kakva 4uvstvitelnost imat kambankite :) (visq6tite mesca na p**) za6toto men malko me draznqt kato pipam priqtelkata mi po onas rabota daje nqkoi pat kato vlizam nqkoq se navira i tq i men mi stava pritesneno da ne bi da q boli? i se 4udq kak moga da q lija pri polojenie 4e sa mi malko gadni no si mal4a :))) vie kakvo 6te kajete :-({|=

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

ProstoAz
03-17-2006, 09:01
Ще ти кажа да пораснеш малко и да се образоваш по тази тема преди да тръгнеш да правиш каквото и да било с приятелката си! :wink:
Гадни ти били...ми като са ти гадни - няма да правиш секс и това е! И тя може да не е голяма фенка на топките ти примерно, нали така?
А по въпроса: никва чувствителност нямат, но това не значи, че не усещат и болка де. Но трябва да си прекалено груб, че да я заболи. Не виждам обаче какво ти пречат срамните и устни? Като я лижеш ги разделяш внимателно и насочваш вниманието си към клитора, те не би трябвало да ти пречат?

SweetBunny
03-17-2006, 09:06
Ще ти кажа да пораснеш малко и да се образоваш по тази тема преди да тръгнеш да правиш каквото и да било с приятелката си! :wink:
Гадни ти били...ми като са ти гадни - няма да правиш секс и това е! И тя може да не е голяма фенка на топките ти примерно, нали така?
А по въпроса: никва чувствителност нямат, но това не значи, че не усещат и болка де. Но трябва да си прекалено груб, че да я заболи. Не виждам обаче какво ти пречат срамните и устни? Като я лижеш ги разделяш внимателно и насочваш вниманието си към клитора, те не би трябвало да ти пречат?
Ama to4no taka, napulno podkrepqm :-)
Avtora na temata opredeleno e mn zle 8-[ :-#
Tova za topkite me izkefi :mrgreen: !!! Ama mnogo si e vqrno, suobrazqvai se malko :smt018
STIGA MISLI SAMO ZA SEBE SI :smt017

VORTEX
03-17-2006, 09:08

napulno podkrepqm kazanoto!

VORTEX
03-17-2006, 09:10
Ama to4no taka, napulno podkrepqm :-)
Avtora na temata opredeleno e mn zle 8-[ :-#
Tova za topkite me izkefi :mrgreen: !!! Ama mnogo si e vqrno, suobrazqvai se malko :smt018
STIGA MISLI SAMO ZA SEBE SI :smt017

i tova go podkrepqm osobenno poslednite 2 izre4eniq!!!

Майка ти
03-17-2006, 12:11
Не съм съгласна само с твърдението, че нямат никаква чувствителност. Даже напротив! Те са ерогенна зона и взимат голямо участие при достигането до оргазъм. :D