Влез

View Full Version : gledam i ne vqrvam na o4ite si!!!

miNiTo
03-17-2006, 12:19
1-vo iskam se izvinq ako temata se povtarq no ne mojah da se starpq...
slu4aino da se zabelqzali,4e pri vsqka nova tema za sex ili bilo za ne6to drugo,kogato nqkoi iztarsi ne6to tapo drugite po4vat da obsajat otgovora mu i totalno smenqt temata!!!!
nai-4esto se stiga do hranene na tiq det sa se prasnali na po 10,11,12,13 godini
kakfo gi sadite be!!!! tova si e tehniq jivot tei si re6ili tei 6e praqt.uj tuka trqbva si pomagame,da davame saveti a ko?se se namira nqkoi "otvorko",koito ssamo s edin post da naprai si4ko na smqh,karanica ili porednata prostotiq!
are zemete si pomislete nad tova

P.S. za tezi koito 6te mi napravqt zabelejka za dumite mi ne mi puka.seki ima pravo na glas :smt097

Ani_girl
03-17-2006, 13:27
opredeleno !

Estranged
03-17-2006, 20:01
slu4aino da se zabelqzali,4e pri vsqka nova tema za sex ili bilo za ne6to drugo,kogato nqkoi iztarsi ne6to tapo drugite po4vat da obsajat otgovora mu i totalno smenqt temata!!!!
nai-4esto se stiga do hranene na tiq det sa se prasnali na po 10,11,12,13 godini
kakfo gi sadite be!!!! tova si e tehniq jivot tei si re6ili tei 6e praqt.uj tuka trqbva si pomagame,da davame saveti a ko?se se namira nqkoi "otvorko",koito ssamo s edin post da naprai si4ko na smqh,karanica ili porednata prostotiq!

P.S. za tezi koito 6te mi napravqt zabelejka za dumite mi ne mi puka.seki ima pravo na glas :smt097

В твоето мнение открих доста весели нещица...
:arrow: 1. Как така забеляза толкова много за толкова малко време (ако си от старите юзъри си кажи ника, за да не те нападам на тая тема)? Просто за 2 месеца... Надявай се да разбереш форума!
:arrow: 2. Споровете във форума? Те са нормално нещо. Писнало ми е да обяснявам какво означава думата "форум". Важното е че спорът, кавгата, различното мнение и т.н. са част от термина.
:arrow: 3. По темата на споровете - защо да ги оставяме? Ти така ли някой ден ще оставиш детето си да се на*бе като стане на 10??? Въобще трябва ли да позволяваме нашето поколение да запада толкова във всяка една посока? Какво остава за следващото тогава? Да избиват родителите си? Да загубват девствеността си на 8? Да пушат и пият от 10годишни? Да бягат от училище (или въобще да не ходят), за да се друсат като животни и да не знаят къде се намират? Не, не съм моралиска, доста неща не правя като хората, но не искам и да ставам още по-зле, нито хората около мен! :arrow:

miNiTo
03-17-2006, 20:14
zna4i az pose6tafam foruma mnogo otdavna,no prosto ne bqh regnata ne samo ot dva meseca spox!(daje sam regnata ot 1 za da sme to4ni,aama se tam)
a za sporovete k,ne sam kazala 4e sa lo6i,a prosto 4e smenqt temmata nai-4esto ise stiga do li4ni napadki
a za malkite az sam napalno sagalsna s tebe i ne mislq 4e e parvilno,no kak 6te spre6 tova?nima tova e vazmojno?ako tova momi4e e re6ilo taka ne moje6 da i kaje6 kak da jivee
moje bi za da ne ostanat nazad,ili za da probvat ne6to novo ili prosto 6tot zabranenoto e nai-sladko NEZNAM
no tova si e fakt!vsi4ki po4vat da se razvivat vse po-rano i po-rano!koeto nikak ne e dobre...

miNiTo
03-17-2006, 20:20
ina4e forum4eto si e mnogo qko i mi haresva :) za6tot ima hora,koito na seriozno priemat problemite na horata i im pomagat po-edin ili dr na4in.6tot si e nqkakva uteha kato razbere6,4e nqkoi znae kakfo izpitfa6 i go e prejivql
a i ima takiva koito gi e sram da popitat tehnite roditeli ili poznati za da ne se izlojat i idvat tuk
i ako ne be6e qk,nqma6e i da ima tolkova hora,koito da go pose6tavat

bulgarche
03-17-2006, 20:55
Браво много хубава тема. Смело иказване. Ако някой има да казва нещо да го направи, но май ся позамълчават :)

Бе да го духат бе...трябва да умееш да съдиш себе си и после околните. Те нека са си "простИ" и всякакви подобни неща. Да правят каквото си искат. И аз имам много трески за дялкане, но...

Никой да не си вкарва филма, че е идеален, защото силно се съмнявам че има подобен човек/жена :smt005

Estranged
03-17-2006, 21:05
zna4i az pose6tafam foruma mnogo otdavna,no prosto ne bqh regnata ne samo ot dva meseca spox!(daje sam regnata ot 1 za da sme to4ni,aama se tam)
a za sporovete k,ne sam kazala 4e sa lo6i,a prosto 4e smenqt temmata nai-4esto ise stiga do li4ni napadki
a za malkite az sam napalno sagalsna s tebe i ne mislq 4e e parvilno,no kak 6te spre6 tova?nima tova e vazmojno?ako tova momi4e e re6ilo taka ne moje6 da i kaje6 kak da jivee
moje bi za da ne ostanat nazad,ili za da probvat ne6to novo ili prosto 6tot zabranenoto e nai-sladko NEZNAM
no tova si e fakt!vsi4ki po4vat da se razvivat vse po-rano i po-rano!koeto nikak ne e dobre...

Не, не може да се промени, но трябва да не се полощрява!
До споровете - да, сменят темата, но не случайно. Квото и да си говорим една тема "Чалга вс Метъл" ще е по-интересна на 60% от юзърите от "Каква музика слушате", нали(има тънка разлика)?
Права си, но само донякъде.

Българче, жената не е ли човек??? :evil: :lol:

DarthRevan
03-18-2006, 08:30
-защото е форум и всеки може да си изрази мнението
-защото е неморално, ненормално и т.н. да правиш секс на 11 и не ми излизай с номера- готова съм, голяма съм и т.н., защото звучи смешно...
-защото е смешно да се възмущава от такова нещо..
я кажи на баща си, че си правила секс на 12 или 13 да видим какво ще стане
- защото правите секс без да осъзнавате колко е сериозно това
- защото смятате постинор дуо за някаква панацея
- защото не мислите, а после ревете

и много други...

но най- вече зашото парадирате с това, мислите си, че сте супер готини заради това и т.н.
смешно е...

e tva e! 4ovek kee razbira ne6tata pravilno!!! i az sym na misleneto na exploitedteen!!!

miNiTo
03-18-2006, 17:50
ama 4akai malko exploitedteen 6to govori6 za "nas" vie mislite,kaji na ba6ta si
az ne sam ot tiq momi4eta!!!tei4e ako obi4a6....obra6tai se s "te"

rosskata
03-18-2006, 21:53
МНого съм съгласна с авторката. Прекалено много се плюе тук, и много теми се откклоняват от това което би трябвало да са. Не мисля, че на 12 е нормално да се парви секс, но да се обръща всяка тема в "Секс" на "Да псуваме 12-годишните курви" си е меко казано тъпо.
Както и всяка тема в "Музика и ТВ" на "Да плюем чалгарите/метълите/комерса/попа/техното/нещо друго,все ще си намерим" :smt009

Просто не това е целта на задачата [-X

Дяволче, наистина, много зле говори за интелекта на потребителите, ако една тема "Метъл срещу Чалга" е по-интересна от "Каква музика слушате" ](*,)

Estranged
03-18-2006, 23:43
Дяволче, наистина, много зле говори за интелекта на потребителите, ако една тема "Метъл срещу Чалга" е по-интересна от "Каква музика слушате" ](*,)

1. Само ако може на "дЕвилче" да бъде, че това "дЯволче" ми бърка в нервите :lol:
2. Защо, по дяволите, ме разкриваш така мазно :lol: Е са ще отнеса един бан от бате Цоки :lol:
3. Вярно е, тъпо е, но... Какво да кажа. Аз обичам да споря. Приятно ми е. Особено за тема, която познавам. напоследък музиката ми е само в главата и така се получава тъпото. Вярно е, не трябва да спорим и да се псуваме и т.н., но понякога човек има нужда точно това да направи. Писнало ми е да се занимавам със сериозни теми, да пиша на кирилица, да слагам всяка грешна запетайка, да уча и да давам съвети. А и в такава тема дори не се иска съвет. Иска се мнение и аз го давам, макар и то да дава начало на спор. Не трябва да е така, но е така. Не се чувствам особено горда за това, че съм създала толкова много спорове в тоя форум. В интерес на истината ми е много приятно, но знам че не е правилно. Но какво да се прави - ако бях единствената, която обича да спори, въобще нямаше да има спорове тук, нали?

rosskata
03-19-2006, 21:11
Сори не знаех че си под прикритие. ](*,) :oops:

По темата- не е проблема толкова, че се водят спорове, а че брутално много се излиза от темата, че се обиждат хора, поискали съвет, че се слиза на мнооого ниско ниво , като споровете се превръщат в махленски кавги. :smt014 Това е което искаше да каже авторката, това е , което имах предвид и аз. А ако не ти се пише на кирилица или не ти се пише грамотно, имаш право на избор, никой не те кара :roll:

miNiTo
03-19-2006, 21:34
rosskata mersi 4ovek!to4no tui iskah i da kaja :)
ina4e i az obi4am da sporq,i go pravq dosta 4esto(za koeto s emi se pravqt zabelejki)
6tot verno seki si ima svoe mnenie.ama tova li e na4ina da se kaje?

TheMaggie
03-22-2006, 09:42

=D> =D> =D>

Ini4ka
03-22-2006, 15:08
men ako pitate i taq tema baq se otkloni:) pyrvona4alno be6e za otklonqvaneto na temata :P posle se stigna do seksa na ranna vazrast! i az mislq 4e temite stra6no mn se otklonqvat i ne e pravilno ni6to 4e e forum za vsqko ne6to si ima tema a ne v edna da se obsajda dr!

EnJoY ThE LoVe
05-07-2006, 20:42
Taka e

freestyler
05-08-2006, 21:11
=D> vreme be6e nqkoi da kaje tva deto mene me domarzq da go napi6a...

Labelle
05-09-2006, 03:17
Ако трябва някой да се придържа към темата стриктно - това значи , че с 1-2 отговора голяма част от темите ще се изчерпват. В този форум (лично мнение) хората влизат, защото търсят "поле за изява" - място, където спокойно могат да изразят мислите си пред други хора. Да много от потребителите им е интересна точно тази "закачка" (понякога и по-груба) с останалите -спора и възможността освен да дадат мнение и да го защитят да кажат какво в по горния пост им харесва какво ги възмущава и т.н.. Ако всичко беше Петърчо пита, Марийка отговаря Гошко допълва и точка, интереса щеше да е намален на една стотна. А за личните нападки и псувните - без тях не може няам как да се забранят - все ще се намери някой да изкритикува нещо или някой гостенин под анонимността си да избълва цялата прототия на света.
ДА, но това му е хубавото на форума - избираш да четеш само това , което те интересува и пренебрагваш останалото. Никой не те кара да четеш всички глупости.

miNiTo
05-09-2006, 14:19
e da ama 6e mi izvinqva6
oba4e mi e mnoo 4udno kak pak vse do edni i sa6ti temi pak se stiga
pak i ako 4ovek e pital za svoi nalegnal problem toi moje dori da ne polu4i otg samo za6toto ot "edi koi si" temata e stignala do savsem druga

`Death`Whore`
05-09-2006, 14:21
Възмущаваш се, че другите обсъждат, обаче ти в момента правиш световен въпрос от това. Замисли се ти!

miNiTo
05-09-2006, 15:27
xaxaxaxa
ne pravq svetoven problem prosto si izkazah mnenieto
ti pak...

evanescence_fen4e
05-18-2006, 11:46
az podkrepqm avtora na temata :evil:

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-18-2006, 21:14
abe ... az si znam 4e ne se hranq s 10 11 12 13 godishni ... znam 4e i nqma i da go napraq ... koito go prai negov problem ne me int` :p

machoka
05-18-2006, 22:00
'бе на мен ми е най-лесно да тегля катинара след втория пост, в който се е решил проблема, ама май няма да се хареса.. :-k :)

Нали е форум - дискутирайте на воля... има ли псувни? Шат... има ли безпочвени сплетни? Шат... Повтоли се това двукратно от някой потребител - Шат на патката главата и няма да има трети път.

Бързо, лесно, сръчно.. само с мистър Пропър /или там както се казваше белокосият мил старец/ :D

ErinEverly
05-18-2006, 22:21
'бе на мен ми е най-лесно да тегля катинара след втория пост, в който се е решил проблема, ама май няма да се хареса.. :-k :)

Нали е форум - дискутирайте на воля... има ли псувни? Шат... има ли безпочвени сплетни? Шат... Повтоли се това двукратно от някой потребител - Шат на патката главата и няма да има трети път.

Бързо, лесно, сръчно.. само с мистър Пропър /или там както се казваше белокосият мил старец/ :D

Стига заплашвал! Ей, къде си бе, големият страшен батко :lol:
Не си админ, още, нали? Дотогава ще се праиш на добро момче :lol:

А за всички, за които предстои бан, шат теглиш прокси, шат пак си във форума :lol:

machoka
05-18-2006, 23:06

А за всички, за които предстои бан, шат теглиш прокси, шат пак си във форума :lol:

Дъ биг батко из уочинг ю, литъл бейбЕ :twisted:

Какво е това бан, яде ли се, пие ли се?

А какво е това дел на всички постове? :twisted:
A какво е това дзвън на този и онзи доставчик.. познати админи на някои места.. туй-онуй?

'айде да не изгрубяваме.. днес съм миличък и добричък, ангелче..
/ама като се замисля и погледна часовника, вече е утре :twisted: 8) / :twisted:

ErinEverly
05-18-2006, 23:15

Дъ биг батко из уочинг ю, литъл бейбЕ :twisted:

Какво е това бан, яде ли се, пие ли се?

А какво е това дел на всички постове? :twisted:
A какво е това дзвън на този и онзи доставчик.. познати админи на някои места.. туй-онуй?

'айде да не изгрубяваме.. днес съм миличък и добричък, ангелче..
/ама като се замисля и погледна часовника, вече е утре :twisted: 8) / :twisted:

Заплаха ли долавям? Мен не можеш да ме уплашиш :lol:

machoka
05-18-2006, 23:18
Не папкам малки наивничета... все още :)

Кога ще ти обясня... нещата от живота? :twisted:

Може да ми отговориш и на ЛС, че се 'отклонихме' и от тази тема и авторката ще ме обеси :shock:

miNiTo
05-20-2006, 15:03
xexexe :lol: machoka taman si go pomislih predi da ti pri4eta posta :)

lil_sweety
05-21-2006, 19:40
[quote="miNiTo"][b]
то за съжаление така става във всеки един форум