View Full Version : Гаджето или приятелите?
vlubena ama......
03-17-2006, 20:48
Здравеите!Зна4и имам приятел,който много обичам.И макар че той не е като повечето "готини",макар че не е чак толкова красив аз го обичам.Той е невероятно умен и честно казано малко гони оценките и повечето хора го смятат за зубър...Въпреки това той ме разбира най-много от всички,казва ми нещата направо и съм сигурна че ме обича.Аз самата съм страшно влюбена в него, въобще...Обаче моите приятели го смятат за идиот,който не ме заслужава и не е за момиче като мен(аз не съм съгласна)и трябва да го зарежа.Карала съм се с тях заради него говорила съм обаче резултата е нулев.И така де,налага се да избирам между гаджето и приятелите,които имам от много дълго време.Какво да правя?????????
pussycat
03-17-2006, 20:58
Az sa6to sam bila v takava situaciq da izbiram mejdu priqtelite i gadjeto i v pove4eto slu4ai predpo4itah tqh i mislq 4e tova e bilo gre6ka. No ako ne iska6 da si prekratqva6 otno6eniqta s tqh i da kasa6 s nego 6te nakara6 priqtelite da razberat 4e toi e 4oveka za teb i 4e te kara da se 4ustva6 6tastliva i ako sa ti istinski priqteli 6te te razberat. No ne mislq 4e trqbva da kasa6 s nego vse pak go haresva6 mnogo. :roll:
Bloodlust
03-17-2006, 20:59
tuk spored men ti nai-dobre moje6 da preceni6. priqtelq ti ne e nezamenim, a moje6 i novi priqteli da si nameri6. zavisi ti kakvo 6te re6i6. ako mom4eto e naistina vajno za teb, zareji priqtelite si. li4no az mislq, 4e e po- dobre da si zapazi6 priqtelite, za6toto mom4eta ima mn, p1k priqtelstvo trudno se s1zdava. vse pak precenkata e tvoq.
_nqma_zna4enie_
03-17-2006, 21:12
ne te razbiram ! ima6 li priqtel ot dosta vreme i se obi4ate! i kvo 6te re4e 4e ne e osobeno krasiv?nqma krasivi i grozni hora ima hora s razli4en vkus... tva 4e priqtelite ne go haresvat kvo zna4enie ima ..ti hodi6 s nego ,a ne te vse pak!A i 6om priqtelite ti ne go priemat vaob6te priqteli li sa ti ? a ako golqma 4ast ot tqh sa momi4eta moje i da zavijdat 4e si ima6 gadje i 4e si happy s nego!ne znam..Az imah sa6tiq problem :priqtelite mi ne se kefiha na gadjeto ama az ne gi poslu6ah i o6te sam si s nego.Tva be6e predi 2 godini nqkade i hi4 ne sajalqvam ..daje sega priqteli mi se izvinqvat 4e sa govorili taka predi...Re6i sama!
С него!!!Предполагам,че ти си готина,красива,отракана,а той е по-скромен и твоите приятели смятат,че заради него ги пренебрегваш и ти викат"късай с него,защото не става"поне при мен така беше и избрах момчето,което се оказа много по-свястно от най-добрите ми приятели.Но от друга страна обаче момчето може да те остави и тогава да нямаш на кой да се оплачеш...Опитай се пак да направиш така,че приятелите ти да го приемат,а ако не стане избери момчето,дори и после да те зареже...все пак заради любовта се страда нали?
приятелите ли са тези които ти градят мечтите.. които ти осигуряват живота..??? вярвай ми те са до едно време.. а и щом не ти подкрепят мнението?? какви приятели са тогава. Приятелят трява да е човек който знае всичко добро и лошо за теб и пак те обича и подкрепя. А те не уважават твоето мнение.. аз съм си останала само с една истинска приятелка .. такива по много с които уж цял живот сме заедно от давна ги захвърлих.. точно за това че не ми уважаваха мнението всеки гледаше да не си порони репутацията. Приятели за "маса"(купони) много .. но истински само 1!!! Ти сама прецени...
LP_girl_14
03-18-2006, 10:45
Нормално е да се притесняват за теб и да искат най-доброто за теб,защото все пак са ти приятели,но това не значи че те трябва да диктуват стъпките ти в живота.Той е твое гадже,не тяхно!Щом ти го обичаш,бори се и защитавай любовта си от всички.Обясни им колко важен е този човек за теб,щом си щастлива с снего,те би трябвало да се радват за теб.Не ставай роб на чуждото мение,разчитай единственио на сърцето и чувствата си.А..и на плащай данък обществено мнение \:D/
krisi_sl
03-18-2006, 10:52
ами мацко щом ти го обичаш и той те обича избирай него разбира се..след време приятелите ти ще те разберат и ще се съгласят с това че сте заедно...на сестра ми приятеля също не го харесвах никак даже но сега след като са заедно толкова време тооолковваааа го обичам... :D
white_chik
03-18-2006, 11:08
poznata situaciq.Emi trq da pogovori6 s priqtelite ti i da i obqsni6 tva koeto napisa tuk-4 emnoo obi4a6 tva mom4e i 4e mnoo durji6 na nego i 4e ako te sa ti istinski priqteli 6e go priemat zaradi teb
Кажи им да си гледат работата и ако държат на теб, да те приемат такава, каквото си - в комплект с избора ти. Ако ти бяха приятели, нямаше да ти поставят ултиматуми или да ти пилят на главата по този начин.
Стеснителната
03-18-2006, 11:18
Приятелите много ясно. Кво се занимаваш с някви тулупи.
Приятелите много ясно. Кво се занимаваш с някви тулупи.
Разбира се, но това нейното приятели ли са или просто познати съученици, с които се гримира и ходи до лафката в училище заедно с тях, или максимум на кино? :idea:
Стеснителната
03-18-2006, 11:40
Туй не бих могла да знам. Щом тя не може дори да прецени що за приятели има тогава дреме ми на "женския полов орган" кое ще избере в последствие.
strange__
03-18-2006, 11:56
Абе я се замислете,че ако и бяха истински приятели въобще нямаше да повдигат въпроса!Истинският приятел е винаги насреща и когато виждат,че е щестлива с това момче,че го обича и той нея,просто няма да се месят,а ще се радват за нея :!: Прави си изводите.....
На мен лично ако ми кажат,че момчето,с което съм не е за мене и едва ли не ще ме изправят пред някакъв избор веднага бих ги заплюла в лицето :roll: Същото бих направила и ако момчето ме накара да избирам...хора,които ме карат да се лишавам от нещо важно за мен не заслужават вниманието ми :!: :-k
sexy_dizzy
03-18-2006, 11:56
Ами замисли се малко.Кое е по-важно за теб:
да бъдеш обградена от приятели които ще ти казват кво да правиш,с кого да бъдеш и как да си живееш живота или да си човек,който обичаш,държиш на него и накратко казано:те карат да се радваш и на малките неща от живота.Естествено и приятелите са важни.Но истинските приятели!А те такива ли са?!Приятелят трябва да подкрепя мнението ти каквото и да е то.
Избери любимия само ако си сигурна че любовта ви е истинска и за дълго.Ето--говорите си,споделяте си,разбира те...Той е едновременно гадже и приятел.Ако трябва да избираш-избери този,с който се чувстваш най-приятно и който мислиш че те разбира повече.По-голям съвет от този не мога да ти дам.Не познавам нито приятелите ти нито него за да кажа как да постъпиш,но мисля че ти ще си решиш кой е по-истински.-един"приятел"който постоянно те"напътства"или любим човек,без когото едва ли щеше да има смисъл в живота.
hah...ami vij priqtelite ako samo si sigyrna v tqh za6toto kakvoto i da stane edin den nqma da si s tozi koito obi4a6 i togava kakvo 6te pravi6?6te se vyrne6 pri priqtelite no te 6te te priemat li otnovo?i 6te byde li kakto predi?pomisli si...!uspeh:)
Стеснителната
03-18-2006, 12:04
Често се случва на някой от компанията да му замотае главата някоя пачавра и приятелят ни почва вече да не ни обръща внимание защото е постоянно зает с нея и тя му изцежда цялата енергия. Тогава бърже гледаме да го призцемим субекта понеже не се усеща кво се случва. В този случай е подобен, ако тоз наистина е толкова задръстен не виждам какво толкова те крепи към него освен тревогата че ще го нараниш ако е иначе.
DeSiTo0o
03-18-2006, 12:06
Emii spored men trqbva da se opita6 da pogovori6 pak s priqtelite si i da im obqsni6 kak se 4uvstva6.Kaji im 4e ne moje6 da izbira6 mejdu nego i tqh,za6toto za teb sa vajni i priqtelite i toi.Obqsni im 4e go obi4a6 i ne moje6 prosto taka da go zareje6.Kaji im su6to taka 4e ne moje6 i tqh prosto taka da zareje6,vse pak sa ti priqteli... :?
I iskam o6te ne6to da ti kaja...ako te ti bqha istinski priqteli nqma6e da te karat da izbira6 mejdu gadjeto i tqh.Vse pak ti hodi6 s nego,a ne te! :x
SLaDkO_Mi6Le
03-18-2006, 18:06
Абе я се замислете,че ако и бяха истински приятели въобще нямаше да повдигат въпроса!Истинският приятел е винаги насреща и когато виждат,че е щестлива с това момче,че го обича и той нея,просто няма да се месят,а ще се радват за нея :!: Прави си изводите.....
На мен лично ако ми кажат,че момчето,с което съм не е за мене и едва ли не ще ме изправят пред някакъв избор веднага бих ги заплюла в лицето :roll: Същото бих направила и ако момчето ме накара да избирам...хора,които ме карат да се лишавам от нещо важно за мен не заслужават вниманието ми :!: :-k
strange__ браво и аз те обичам хахахаха браво за написаното!:)напълно съм съгласна!много е тъпо приятелите ти да те карат да избираш м/у гаджето ти и тях кво т пука те кво мислят за приятеля ти остави ги да се оправят и това е!!:)ОБИЧАЙТЕ се с гаджето ти!!:) УСПЕХ!!
Какво като гаджето ти не е от онез "готини"дето се мислят за голяма работа и само си играят с момичетата?!?!Ако приятелите ти се хващат за това,че той не е "готин"накарай ги да млъкнат и да спрат да ти се бъркат =; Всъщност можеш да ги накараш да изберат-или с теб и с гаджето ти или въобще без теб...
sladkoto_Eli
03-21-2006, 08:55
Mi kaji im 4e iska6 da si s tqx ,no ne iska6 da se razdelq6 s priqtelq si. Ako sa ti istinski priqteli 6te te razberat :wink:
SeXyTo_f
03-21-2006, 09:33
Uf, na thqh kakvo im pre4i toi? Nali te ne hodqt s nego...i moqta nai dobra frendka ne haresva6e Emil, ama ne se mese6e..i vinagi vupreki vsi4ko mi e davala suveti...kato go zakusam..i sme si frendki...6tom misli6 4e naistina se obi4ate i se 4uvstva6 dobre s nego...kaji na tvoite "frendki" 4e tva si e tvoq rabota s koi iska6 da hodi6...kaji im tova koeto napisa 4e toi te razbira...i im kaji 4e ne iska6 da si gubi6 priqtelstvoto s tqh...oba4e 6tom si nalagat mnenieto... :-k ne mi izglejdat za istinki priqtelki.... [-(
LoVe_RuSlAn
03-21-2006, 09:43
i as sym bila v takava situatziq spox nakarai gi da te razberat i im kaji da se postavqt na tvoe mqsto ako ne te razberat po hubavo zagubi priqtelite si a sotani s mom4eto koeto obi4a6 zaashtoto rano ili kysno te 6te osyznaqt gre6kata si i 6te se vyrnat pri tebe 6te te priemat takava kakvato si a to4no v tva e vyprosa ako sa ti istiknsi priqteli im kaji da te priemat takava kakvato si a ne takava kakvato na tqh im haresva