PDA

View Full Version : Обичам го!

03-17-2006, 22:33
Незнам от къде да започна...
Преди година и половина някъде (след като се бях преместила в ново училище) сякаш от пръв поглед се влюбих в едно момче. Още щом го видях изпитах някакви толкова силни чувства...Лошото беше, че не се познавахме. :? Той беше с 3 год. по-голям от мен и беше супер пич, за това и не мислех, че ще ми обърне внимание. Въпреки това всеки ден ходех по-рано на даскало, за да го виждам и така...в продължение на 2 месеца, когато разбрах, че влиза в чата! Включих му се, чатихме известно време и се запознахме в училище. Тогава той почна да иска да излизаме на кафе и т.н. и накрая тръгнахме. :D Бях много щастлива и в същото време не можех и да повярвам. Въпреки, че той се държеше перфектно аз имах някакви съмнения относно намеренията му към мен...Разбира се, не се мина и цял месец когато и спах с него. Мислех си, че само това е искал и всичко свършва до тук, но се оказа, че не е така...ходихме още месец и половина след това. Лошото е, че през цялото време винаги той ми се обаждаше, той пръв ми пращаше СМС-и, той искаше да излизаме, да се виждаме, подари ми негова снимка, роза за 8ми март...абе, въобще много добре се държеше, докато аз, с мойте си съмнения, се държах доста по-резервирано, не обичах да се показваме пред всички в даскалото (в смисъл да афишираме връзката си), не обичах да излизам с него и често си намирах разни оправдания...И накрая разбира се сякаш и той се отдръпна - спря да ми пише СМС-и, да ми пише в чата, спряхме и да се виждаме...и в един момент той дори спря да ми говори, просто ей така (или почти просто ей така)... :shock: Факт е, че докато ходихме съм му изневерявала няколко пъти (правих секс с един друг), факт е, че преди да тръгна с него бях спала и с един негов приятел и факт е, че той е разбрал за всичко това...мдам...Но дали е това причината да спре да ми говори просто така, без всякакво обяснение? След това разбрах, че той е казал, че само ме е използвал за секс и ме знаел каква съм...като разбрах това адски много се разстроих и се замислих как така не съм могла толкова време да го усетя, как така той се държеше толкова добре само заради едното ебане? Както и да е...И този период отмина...Той ме видя няколко пъти с друг (с който не ходихме, но тои май си мислеше обратното), аз него също го виждах с други...въобще държахме се все едно не се познаваме и все едно никога не сме се познавали и не сме имали нищо общо. :cry: След мен той ходише с още няколко момичета (към 3-4!!!), но само за около 1-2 месеца. Даже в момента май ходи с една, ако не я е зарязал разбира се (всъщност май я е зарязал)...И все пак мина толкова много време - 1 година от както не си говорим, от както не се познаваме, а аз все още не мога да си помисля за някой друг. Много шансове имах да тръгна с други момчета, НО просто не мога, не мога и не мога...това си е! Винаги когато си помисля, че започвам да се влюбвам в някой друг, съвсем скоро разбирам, че не е така, че се самозалъгвам и че няма смисъл от това. Не мога да целуна друг, не мога да прегърна друг (освен приятелски), не мога да дам чувствата си на друг...не съм виновна аз...
И разбира се, всичко до тук казано не е най-лошото! Преди няколко месеца той имаше наглостта и безочието да ме напсува, да застане на страната на един човек, с който се карахме и да изсипе сумати неприятни думи по мой адрес, от сорта на това, че съм курва, че единствено става за ебане и т.н. И най-лошото, че повечето от тези неща дори нямаше смелостта да ги каже пред мен!!!
Виждали сме се много пъти от тогава, въждали сме се много пъти през тази 1 година, през която аз не мога да го забравя и понякога, всъщност винаги забелязвам как ме гледа, как е вперил очи в мен и винаги се чудя...какво ли си мисли той сега, точно в този момент? Това е въпрос, на който не мога да имам отговор... :? Днес за пореден път го видях, а и той мен, подмина ме, а след това, когато аз се обърнах да го видя (макар и в гръб) видях, че и той ме гледа, беше се обърнал...охххх, незнам незнам...
Имам чувството, че ще се побъркам. Незнам какво да си мисля, незнам има ли поне малък шанс и той да ме обича? Май не, нали? Изредил е 3-4 момичета след мен, псува ме, прави се, че не ме познава, но въпреки всичко той не е от хората, който ще си показват чувствата, той е от онези "пичовете" (всички се сещате за кои говоря, нали?)...
Кажете ми какво да правя? Да го забравя ли? Как да го забравя? Да продължавам ли да го обичам? Как да бъде отново мой? :cry: :cry: :cry: Той ме мрази, приятелите му ме мразят, много хора ме мразят, мислят ме за курва и каква ли още не...защо трябвапе да става така, защо трябвапе въобше да го познавам...Мислех си, че времето лекува, но ето вече се мина година и половина, от както се влюбих в него и година, от както се държим все едно не се познаваме, а аз не искам никой друг!

Frank_Lampard
03-17-2006, 22:44
Заблуденичката ми, кое те кара да мислиш, че той е ходил с теб само заради ебането ? Това, че го е казал ли ? Ми той те е псувал, защото е "пич", а след това те е гледал, защото няма смелостт да ти каже, че те обича. Просто му е станало кофти, че си курва/каквато си, определено от думите ти за това с кой си спала така излиза.../ и затова сте и скъсали. Той се опитва да те забрави, но не може и затова те нарежда, но дори и пред себе си той се залъгва, че те мрази ...Той е достатъчно глупав и му липсва смелост/като на 1 истински пич ... :smt005 /, поне ти не бъди, отиди и му кажи какво чустваш към него. УВЕРЯВАМ ТЕ, че той те харесва поне/според мен даже те обича/ и се опитай да не спиш с други, а само с него :) И не го подозирай винаги, защото май по-реално е той да те подозира =;

RoSsY88
03-18-2006, 05:04
Първо,защо си му изневерявала като сте ходили?!Нали си го обичала?!По-добре не се занимавай с него...и аз съм в тоя период...искам да съм с бившият со,но той не ме иска...всеки има друг до себе си.Аз продължих напред независимо колко силно го обичам.Давай напред,ако те обича ще те потърси ако ли не...нали знаеш любов насила не става.Спокойно с енякога пак ще се влюбиш...чпвекне се влюбва един път в живота си я [-(

VukeHceTy
03-18-2006, 07:09
Не си ли се замисляла че те обича и по този начин си връща за болката,която ти си му причинила.Ако решиш отиди и му кажи всичко в очите,ама преди това прецени-заслужава ли си?Една година си била без него-не си го забравила-трудно се забравя любовта май всички го знаем...Все пак преди той е правил всичко за тебе,тои е правил все първите крачки,време е сега ти да заемеш неговото място и ти да направиш всичко-е все пак ако искаш да е с тебе.Ако истински го обичаш-бори се..Всяка любов се печели-не се подарява..
Успех

IKisseDAGirL
03-18-2006, 07:59
Заблуденичката ми, кое те кара да мислиш, че той е ходил с теб само заради ебането ? Това, че го е казал ли ? Ми той те е псувал, защото е "пич", а след това те е гледал, защото няма смелостт да ти каже, че те обича. Просто му е станало кофти, че си курва/каквато си, определено от думите ти за това с кой си спала така излиза.../ и затова сте и скъсали. Той се опитва да те забрави, но не може и затова те нарежда, но дори и пред себе си той се залъгва, че те мрази ...Той е достатъчно глупав и му липсва смелост/като на 1 истински пич ... :smt005 /, поне ти не бъди, отиди и му кажи какво чустваш към него. УВЕРЯВАМ ТЕ, че той те харесва поне/според мен даже те обича/ и се опитай да не спиш с други, а само с него :) И не го подозирай винаги, защото май по-реално е той да те подозира =;

и аз съм на абсолютно същото мнение
как така докато сте ходили си го обичала, а си спала с други?!:roll: може би си го правила, защото си се съмнявала? OK, но нали той се е държал толкова добре с теб, показвал е, че наистина има чувства, винаги е бил пръв във всичко :|
аз съм почти убедена, че и той те обича, но е твърде наранен и се опитва да те накаже за страданията си
много ясно, че втори път няма да покаже чувствата си - когато го е правил, ти как си му се отплатила?... :smt022 :smt027
сега, ако наистина искаш да сте заедно, трябва за първи път ти да направиш решаващата крачка :!:
всичко, което изписа тук, отиди и му го кажи на него в очите..... и накрая една xoT KisSsSs :P :smt054
колкото по-бързо го направиш, толкова повече болка ще спестиш и на двама ви :roll:
и когато пак сте заедно, не повтаряй предишните грешки - показвай му истинските си чувства, обичай го с цялото си сърце и не се измъчвай излишно заради неоснователни съмнения =; :-& 8) :)
:smt006 :smt049 :smt051 :smt039 :smt023

Стеснителната
03-18-2006, 08:08
Момиче, ти си самият образ на Сатанаил Черният материализирал се в тялото на една курва от долен произход

Dr. Kazimbutt
03-18-2006, 08:28
Него не го страх да й каже, че я обича, а просто тя не заслужава. Не може тя да си прави редовно секс с някой друг и той да й каже "много те обичам".

03-18-2006, 12:29
Аз вече почвам да си мисля, че дори и да не ме е използвам само за секс и наистина да е изпитвал нещо към мен, то едва ли ще изпитва нещо към мен сега. Той може да бъде с която си пожелае и много добре го осъзнава! Ходи с една, зареже я, тръгне с друга и така...Отначалото си мислех, че не е такъв, защото след като ме заряза поне 3-4 месеца не ходише с никоя, но след това...той ги сменя като носни къпрички. :(
Когато спах с друг нямах представа, че има някакъв начин той да разбере за това, просто нямаше от къде. Лошото е, че имах доверие на един човек, мислех го за приятел, а именно той беше изпуснал цялата информация. :( Кофти стана ей така...защото той един вид се излага пред цялото даскало, ква съм аз, че да го правя за смях. [-X
Пропуснах да кажа, че след като спря да ми говори аз на няколко пъти се опитвах да го заговоря в чата, но той или не ми отговаряше, или набързо ме отрязваше и на мен в един момент ми писна и му казах, че го обичам (всъщност аз чак тогава за първи и единствен път съм му казвала, че го обичам) и той нищо не каза. Нищо, както аз правех, когато той преди това ми го казваше. :roll: Също така нещо беше подхванал темата, че съм ниска (винаги с тва се бъзикаше) и аз му казах: "Нали знаеш, че хубавите неща са в малки опаковки", а той "...и с малък срок на годност"!!! Схващате какво ми намекна. :roll:
Аз сега не мога да отиде при него просто така, след висчко, което стана, и да му кажа, че още го обичам. Адски тъпо ще се получи, той сигурно ще ми се изсмее в лицето, ще ми се подиграе...мдам...с огромно самочувствие е той, както и аз. Двамата сме сякаш прекалено горделиви. А пък и нали ви казвам, че не съм съвсем сигурна дали е скъсал с поредната си...така че ако не е ще се получи много много лошо. Тя по принцип си ми има зъб, както и една нейна приятелка, с която стигнахме до бой, така че не ми се рискува с това... :?
Аз, ако трябва да бъда честна, не съм и от най-грозните, ами даже напротив. Доста момчета ме харесват, мога да тръгна с много...но дали ще има смисъл? Даже преди известно време реших, че започвам да харесвам едно момче, което обаче си има гадже и за това веднага се разубедих и забелязах, че всъщност не ме кефи чак толкова, а сега той май иска да сме заедно. :shock: Искаше днес вечерта да излезнем някъде. :shock: Леле, ще се побъркам. Писна ми този човек да ми пречи на живота.
Сега се радвам като го видя някъде, защотото...след 2 месеца завършва и повече НИКОГА няма да имам отново възможността поне да го виждам. :smt088 :smt088 :smt088

AiKeN
03-18-2006, 13:10
TI SI RASIPALA MOM4ETO!!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

sexy_dizzy
03-18-2006, 13:14
Най-голямата ти грешка е тази че си му изневерила-особенно на момче като него.Нали ги знаеш прословутите"пичове",длъжни са те да зарязват момичетата,те да изневеряват!Обаче ти си наранила самочувствието му и той решава да си отмъсти с шантавата мисъл че така ще му олекне.От разказа ти разбирам че те обича но е наранен.Особенно онази част когато и двамата случайно сте се обърнали и сте се гледали. :smt007 Но когато силно желаеш нещо трябва да направиш всичко възможно да си го върнеш.Трябва пак да му пишеш в чата.Например нещо от сорта че искаш да го питаш за последен път дали желае да се върне отново при теб и повече няма да го притесняваш.Само да ти даде отговор.Кажи че наистина страдаш и много съжъляваш за това което си направила.Кажи че и досега не можеш да си простиш и го молиш за последна възможност.Вярно е че има възможност да те отреже но нямаш избор,мила,съжълявам.Какво� �о посееш това ще пожънеш!Възползвай се от малкия шанс,защото скоро завършва!Успех! O:)

SeXyTo_f
03-18-2006, 13:17
Най-голямата ти грешка е тази че си му изневерила-особенно на момче като него.Нали ги знаеш прословутите"пичове",длъжни са те да зарязват момичетата,те да изневеряват!Обаче ти си наранила самочувствието му и той решава да си отмъсти с шантавата мисъл че така ще му олекне.От разказа ти разбирам че те обича но е наранен.Особенно онази част когато и двамата случайно сте се обърнали и сте се гледали. :smt007 Но когато силно желаеш нещо трябва да направиш всичко възможно да си го върнеш.Трябва пак да му пишеш в чата.Например нещо от сорта че искаш да го питаш за последен път дали желае да се върне отново при теб и повече няма да го притесняваш.Само да ти даде отговор.Кажи че наистина стдраташ и много съжъляваш за това което си направила.Кажи че и досега не можеш да си простиш и го молиш за последна възможност.Вярно е че има възможност да те отреже но нямаш избор,мила,съжълявам.Какво� �о посееш това ще пожънеш!Възползвай се от малкия шанс,защото скоро завършва!Успех! O:)
az sum suglasna s mackata 8-[

fti4ka
03-18-2006, 13:58
аз те съветвам да му се обадиш и да му кажеш всичко това което си написала тук..

Г0ст
03-18-2006, 15:52
Как викаш му беше ника в чата ?

03-18-2006, 17:55
Как викаш му беше ника в чата ?

Това има ли някакво значение? :?