View Full Version : porednata istoriika s bedstvieto-lubovvv
murtfa_4aika :(
03-18-2006, 13:32
zdraveite!purvo se izvinqvam zashtoto pisha taka i voto molq vi za pomosht!imam vupros..6te vi razkaja kakva e moqta istoriq:v klub do daskaloto vse se vijdah s edno mom4e i vse mi namigashe nekfi celuvki tui onui samo da kaja 4e e s 7 godini po golqm ama ne mu li4i...!sled tova vleznah v 4ata i sluchaino bez da znam koi e se zapoznah s nego.toi kaza 4e sum sladka i ot priqteli burzo prerasnaha 4uvstvata v liubov!mnogo go obi4am!vse se ogovarqme da izleznem edna ve4er na plaja i mai dnes e denq...toi imashe priqtelka predi tova koqto e dve godini po golqma ot men i mn gotina ..no toi q zarqza zaradi men,a o6te ne sme izlizali!imame ednakfi interesi:harley davidson,4erno,sk8...vse takiva malki neshta i moje bi tova me privle4e v nego!dnes 6te izlizame na plaja..toi e malko bolen i mi pisa "ako izleznem me e strah da ne te zarazq kotence" . no postepenno nqkak si v 4ata teq "{P}" mu pisnaha i toi ne otgovarqshe kogato mu pisah "{P}" kakto predi...vupreki vsi4ko iska da izleznem na plaja..romantic e i tova mi haresva mnogo...vuprosa mi e dali spored vas naistina me obi4a??dali ne sam porednata mu broika??dali ne e iskal ne6ty novo i za tova da e zarqzal priqtelkata si?kajete mnenieto po vuprosa ...? :roll: :x
Ама тая дума обич взехте да я употребявате за щяло и нещяло...Я помисли малко с тая главичка,дето я имаш на раменете си,възможно ли е някой да те обича истински,при положение,че никога не сте излизали,не сте прекарали време заедно,не сте били двойка,а само сте си пращали някакви глупави,кухи целувки в чата.Стига с тоя чат!И аз мога да ти напиша "Обичам те,целувам те"и какво?Вярваш ли ми?Добре,привличате се,добре,харесали сте се,явно имате шанс да се получи нещо,но да те обича на този етап е абсурдно,както и ти него.Излезте,поопознайте се,не бързайте,има време за велики словоизлияния.
И как смяташ,че аз мога да знам дали иска да му бъдеш поредната бройка?Единствено ти можеш да разбереш това и то ако не тръгваш веднага с него,само защото видиш ли сте били на "плажа",а преди това си дадеш време да го опознаеш,да се сближиш с него,да разбереш сама намеренията му.
Както е зарязал приятелката си заради теб, така ще те зареже и теб заради някоя друга...имай си едно на ум и внимавай с него...
Както е зарязал приятелката си заради теб, така ще те зареже и теб заради някоя друга...имай си едно на ум и внимавай с него...
Е,ти пък сега ще кажеш,че не е нормално да си сменяш приятелите на тази възраст.Защото бас хващам,че момичето е на не повече от 15,ако и толкова има...Какво очакваш,че ще останат заедно завинаги ли?!Връзката така и така някога ще приключи,дали заради него,дали заради нея,само времето ще покаже.
7 godini po golqm...veroqtno si tyrsi broiki 4oveka
Права си до известна степен, но ЗА МЕН замяната е гадно нещо.А ако тя е на 15...тогава той е на 22. И какво е правилното....да действа без да мисли и след известно време като и се насити да я захвърли? Не казвам , че така ще стане, а просто я посъветвах да винимава.
П.С. Това е моето мение по въпроса и е нормално да има хора, които са несъгласни с мен, но не смятам, че спорове, които се изместват от темет биха и помогнали.
Ох,не го познавам да ти кажя 100% те обича или си играе с теб.Има такива дето ти се кълнат в любов,а всъщност са за едната бройка!Годините не са от значение,ама 7 години не са малко не са и много...абе както си решиш.Успех...само гледай да не преспиш с него ид а ти бие шута!Не бъди влюбена идиотка и не вярвай на всяка негова дума!Винаги имай едно на ум!Да не станеш нечия поредна бройка и да си мн наранена месеци след като те е зарязал!
cold_kiss
03-18-2006, 15:18
mili4ka sigurna li si 4e e sy6testvuvala vyob6te takava priqtelka koqto toj predpolagaemo e zarqzal? :smt017 syvetvam te mn da vnimava6 za tova mom4e za6toto ne6to mi zvu4i super podozritelno da si zareje priqtelkata samo zaradi edna avantura po neta(izvinqvaj za tova ne omalovajavam otno6eniqta vi no malko stranno mi se struva da go e napravil)
a i kakto ve4e ti kazaha predi mene 6tom taka lesno si e ostavil"predpolagaemoto biv6e gadje"mn lesno moje i tebe taka da te"rezne"i da ostane6 sama i (zavisi ot tova kakvo si mu pozvolila)naranena
taka 4e mili4ka ne ti kazvam da go ostavi6-ne ..no ti kazvam 4e e malko stranno da sy6testvuva lubov v tozi slu4aj i da ne vlaga6 golemi nadejdi v tova
a za zapoznanstvo ami ako naistina iska6 da stane ne6to mejdu vas drug na4in az li4no ne vijdam ama vnimavaj kyde 6te e tova 6toto na plaja malko podozritelno mi se struva ....6toto vse pak toq e 7 godini po-golqm ot tebe i dosta trqbva da vnimava6 s nego ne znae6 kakyv e za6toto po 4ata moje se parvi na "ricarqt na bql kon" ama reano da e bokluk taka 4e vnimavaj mn ..ne se doverqvaj taka lesno na horata za6toto ne vseki ti misli dobroto
uspeh
gamercheto_
03-18-2006, 15:37
emi kvo ti kaja ako pitash men te iska samo za broika....pyk i na plaja nai mnogo te naebe i te zareje...malko grubi4ko ama e taka...ne moje da te obi4a sled kato dori ne ste izlizali pyk i ti kva obi4 izpitvash kym nego sled kato samo v irc ste si pisali...ae ludi raoti ako pitash men i ti nz kvo iskash....vij se s nego i kvot stane...ti sama shte si razberesh ako ti iska samo za broika... :)
aide aide..blagodarq vi salduri!iskah da kaja ama qvno sym propusnala 4e mnou dobre go poznavam tozi 4ovek otdavna!vsi4ko mina dobre .samo celyvki nito me e iznasilil i zarqzal nito ni6tu..prosto trugnahme na seriozno ve4e!za po gorniq post da kaja 4e sum sigurna 4e e imal priqtelka predi men koqto e zarqzal saotvetno zaradi men i ako tq razbere 6e me ubie...:) a da kaja toi e na 21 a az na 15 ama nqma nikakvo zna4enie [-X ni6ty ne mi e napravil...i nqma i da mi napravi..govorihme si za edna slu4ka s edin na 20 koito 6te6e da iznasili 11 godishnata mi priqtelka i toi po4na da se nervi i da go psuva....tak 4e blagodarq vi..nqmam nujda ve4e ot vashiite mneniq zashtoto se OBI4AME MNOGO!SIGURNA SYM! :smt007
SLaDkO_Mi6Le
03-18-2006, 18:32
aide aide..blagodarq vi salduri!iskah da kaja ama qvno sym propusnala 4e mnou dobre go poznavam tozi 4ovek otdavna!vsi4ko mina dobre .samo celyvki nito me e iznasilil i zarqzal nito ni6tu..prosto trugnahme na seriozno ve4e!za po gorniq post da kaja 4e sum sigurna 4e e imal priqtelka predi men koqto e zarqzal saotvetno zaradi men i ako tq razbere 6e me ubie...:) a da kaja toi e na 21 a az na 15 ama nqma nikakvo zna4enie [-X ni6ty ne mi e napravil...i nqma i da mi napravi..govorihme si za edna slu4ka s edin na 20 koito 6te6e da iznasili 11 godishnata mi priqtelka i toi po4na da se nervi i da go psuva....tak 4e blagodarq vi..nqmam nujda ve4e ot vashiite mneniq zashtoto se OBI4AME MNOGO!SIGURNA SYM! :smt007
xaxa мацка много бързо се заобичахте!!!:) как стават тея работи я разкрии тайната? пожелавам ти все пак успех и дано да не си поредната бройка!!:) :mrgreen: :!: :evil: :lol: :) :-D