View Full Version : как да разбера дали някое момиче ме харесва
как да разбера дали някое момиче ме харесва
обади се на медиумите в телевизия 2001 :lol:
ако исках духовитото ти мнение щях да те попитам :) Ако нз не пиши никой не те кара
axax be bati tupiq vupros mi kvo da ti kaja to se use6ta ako te haresva.. gleda te po-razli4no, nqkaksi po-pronicatelno, taka da se kaje.. abe ne moje da se opi6e.. drugoto koeto e ako postoqnno tursi kontakt s teb i taka.. drugo ne se se6tam..
piFka_LP
03-18-2006, 14:48
po tup vupros ne sum 4uvala kat tolkos mn durji6 otiva6 pri neq'/ nego i q/ 'go pita6 i gotovo
cold_kiss
03-18-2006, 15:00
ami vij to tova se use6ta ...gleda te nqkak po vejlivo..vinagi namira na4in da e okolo teb i vinagi 6te ti se usmihva(razbira se zavisi i ot vyzrastta kakto i pri mom4etata)
ako e myni4ka to...naj-veroqtno 6te hodi da se zaqjda s tebe (za da se pravi na interesna ;) )
a ako e ve4e po-golqma..zna4i naj-veroqtno 6te se opita da se sbliji s tebe vyzmojno naj-mn..spoko nie momi4etata gi namekvame teq raboti ;)
(btw eto ve4e go redaktirah podhodq6to za slu4aq taka 4e naistina izvinqvaj za izdynkata deto q napravih ](*,) )
Composure
03-18-2006, 15:01
404
abe macka to tova se use6ta...prosto pogleda mu e nqkak po-razli4en kym teb i...abe zavisi ot vyzrastta mu
ako e nqkoj de4ko naj-veroqtno bi zapo4nal da te blyska i da te obijda(taka dobre poznatite antikomplimenti)
a ako e ve4e po-golemi4yk ne vqrvam da re6i da go krie ako izpitva ne6to kym tebe, spoko skoro 6te ti go kaje :)
awe macka,tova go pishe M,ne e jenKa... [-(
gamercheto_
03-18-2006, 15:40
cold_kiss mn radvash ei:P xaxax ae lek kvo ti kaja to ot samosebesi se razbira i sam trqq da usetish..i di utre ti se obesnqqvat nqma da razberesh kak to4no stava nomera
cold_kiss
03-18-2006, 15:45
:lol: OLEEE IZVINQVAJ #-o ne be6e naro4no prost taka bez nick4e si vlqzal i mn ne zagledah kakvo si napisal ne moga da 4eta qvno :lol: :lol: :lol:
verno izvinqvaj ama po princip sym sviknala momi4eta da zadavat takiva vyprosi tyj kato nie pove4e obry6tame vnimanie na drebnite ne6ta...izvinqvaj naistina ne be6e naro4no ](*,)