View Full Version : Новия ви скин!!!
Кой успя да осере скина. Не, че имам нещо против админите, но тоя хич не ми харесва. За някои може и да е по-добре, но аз съм си свикнал със стария и искам него да си ползвам. Настоявам coki да сложи опция за избиране на скина. Сложете тоя кат дефаут, но моля ви дайте опция да се ползва и стария. А дано се вслушаш в мнението ми :wink: , щото тоя наистина ми дразни очите, а предполагам и не само на мен :wink: .
midnight...
03-19-2006, 17:05
леле сега влизам във форума и като говидях тоя скин.......наистина както казва маднес тоя прасковен цвят дразни окото леко
леле сега влизам във форума и като говидях тоя скин.......наистина както казва маднес тоя прасковен цвят [color=darkred]дразни окото леко
Ти си добре. На мене ми изкочи изведнъж, както си разглеждах форума :evil: . Изкара ми ангелите направо. Не съм очаквал, че ще ми се наложи, но верно се моля на coki или там, който отговаря за тва да сложи вариант да си ползваме стария скин.
Отврат.... :smt011 заболяха ме очите....абе вие наред ли сте..вместо да го направите нещо което да успокоява..и без друго толкова хора киснат нон стоп пред комповете дайте сега да им разваляме очите.... Дайте нещо по лежерно..зеленикаво или си върнете стария....Направо се усрхате с това лилаво-розово..като бебета в яслата....ужасно е!!!! :smt013 :smt013
Master_88
03-19-2006, 17:08
Стария скин беше много як и ме кефеше много повече от този.
Nofacenoname
03-19-2006, 17:08
Приятен е успокоява :wink:
Благодаря на администраторите :wink:
Абе ти чуваш ли се бе? Кое по точно успокоява? Набиващите се цветове или тези досадни пунктири на всякаде. Не стига, че слуша LP, ми и от дизайн не разбира :evil: !
mnogo gadno rozavo pfu! #-o
i'm so excited!
03-19-2006, 17:14
ооооо, я стига сте мрънкали, хората поне са си направили труда да въведат разнообразие.. и мене не ме кефи, но не е и чак толкова зле.
онова мензисно-червено беше по-гадно :-D
ProstoAz
03-19-2006, 17:17
Страхотен е!!!
Цветовете са много меки и светли...не виждам къде е проблема? Как ще се изкьоравите с тези цветове? Ако бяха изкрящи разбирам, но сега...хммм, не мисля, че им има нещо. :wink:
Мисля, че просто още не сте свикнали, милички. От много време съм във форума и изгледа му се е сменял няколко пъти и мога да ви уверя, че винаги първите реакции са такива като вашите, защото не сте свикнали. Но постепенно ще свикнете, ще започне да ви харесва и...като го сменят пак ще пискате и ще си го искате сегашният му дизайн. Мдам...винаги така става, не ме учудвате ни най-малко. :lol:
i'm so excited!
03-19-2006, 17:20
бтв, аз съм за да въведете опция юзера сам да избира дизайна. аз
най-бих се радвала на онова обикновено светло синьо, класическото...=)
бтв, аз съм за да въведете опция юзера сам да избира дизайна. аз
най-бих се радвала на онова обикновено светло синьо, класическото...=)
И аз съм за. Не разбирам, какво пречи всеки сам да си избира скина.
IdontGiveaFuck
03-19-2006, 17:21
Мен ме дразни не за друго,а щото форума става мноо "сплескан" зарди тъпите реклами отстрани ](*,)
преди не беше чак така..
i'm so excited!
03-19-2006, 17:23
Мен ме дразни не за друго,а щото форума става мноо "сплескан" зарди тъпите реклами отстрани ](*,)
преди не беше чак така..
така е, не можете ли да преместите рекламата, която е отдясно отдолу и да разширите форума ... настрани :roll:
така в момента е много е смачкан :-k
преди не беше чак така..
така е, не можете ли да преместите рекламата, която е отдясно отдолу и да разширите форума ... настрани :roll:
така в момента е много е смачкан :-k
Немогат да я преместят, щот хората или си плащат за нея или са им спонсори и я искат точно там. Кой би искал рекламата му да е на гъза на форума. Свиквайте :wink: .
foulmist
03-19-2006, 17:32
sega kato oslepqh ne mislq 4e e tolkova zle daje e dosta priqten 4erno 4erno ni6to ne se vidi brei da ne vijda6 bilo qko bre \:D/ mnogo drazni okoto tva :-& ](*,) trqq slagam caisi 8) uhaaa biva sq :smt004
Nofacenoname
03-19-2006, 17:38
Абе ти чуваш ли се бе? Кое по точно успокоява? Набиващите се цветове или тези досадни пунктири на всякаде. Не стига, че слуша LP, ми и от дизайн не разбира :evil: !
Чакай сега какво общо имат LP с дизайна?Нe си ти човека който казва какво да слушам и какво не!
За недоволните найстина можете да сложете опция за избиране на дизайна :D
Меко казано отвратителен! К`ъв е тоя лилав цвят? Пълен тестис! Или направете нещо качествено, или върнете старото положение! Ебати злето, отгоре на това товари доста и очите! Това че е ново в случая не означава, че е хубаво, а точно обратното! :-({|=
:shock: :shock: :shock: Еи това е ... 15 мин и вече ми се събра погледа...поне опция за избор на скина дайте..... очите ще ми трябват и за напред!!!!
Като изключим, че е розово ми харесва :lol:
Ще свикнете споко, не е чак толкова ярко :lol: ,но в никакъв случей не успокоява погледа - да беше синьо примерно :wink:
сега мисля, че е по-добре.
а за рекламите отстрани, форума не е свит.. ако се наложи те сами ще се изместят надясно :wink:
Men me kefi:) no verno mn gadno drazni o4ite ina4e cveta si e gotin ma e mn qrak.. pone da be6e po bled... i az sym "ZA" opciqta za izpolzvane i na dvata skina
Ужасен е .... преди беше много по-хубав, беше и по-стилен ... а сега .... [-X
аууууууууу ше се издраифам!!!бахти лаиняно-розовия цвят!много е гадно!по добре бе6е 4ервеното!
magesnik
03-19-2006, 18:44
Уууууууууу,направете го бяло и жълто та съвсем да окьоравеем.Принципно цветовете са хубавички иначе обаче вече ме боли главата от тях.Най-добре е да се направи опция за избор на скина.Така които не го боли главата от тия цветове да си стой с тях.
Ми малко ми е странно,но ще свикна...
MiRaCuLiXbb
03-19-2006, 19:11
Що няма опция за скиновете, щото новия хич не ми харесва...Това като предложение.
xOtkiSsSs
03-19-2006, 19:12
ми и аз да се присъединя към всеобщото мнение че е ужасно мн дразни очите ,а съм от хората дето прекарват доста време пред компа и ще съм доста благодарна ако има опция за избиране на скина или пък да се върне стария...
ycMuBkaTa
03-19-2006, 19:21
на мен скина не ми пречи чак толкова, даже бих казал, че ме кефи...
разнообразие му е майката...
Именно!
Напълно съм съгласна с теб :-)
sweetdream_f
03-19-2006, 19:31
Определено така не ме кефи :evil: много ярки тез цветове надявам се който отговаря за скина на форума да сложи опцийка както предложиха останалите. Дано се вземат в предвид всичките мнения =D> 8-[
на мен скина не ми пречи чак толкова, даже бих казал, че ме кефи...
разнообразие му е майката...
Именно!
Напълно съм съгласна с теб :-)
И аз съм така...Странно е ще свикна.Аз се стрсенах катом видях предния скин.Не бях влизала у форума половин година някъде и аз изведнъж :shock: ААА ](*,) Ама се свиква :smt017
SweetBunny
03-19-2006, 19:59
Men mnogo me kefi tazi promqna :smt030
Osobeno tozi niuans na lilavo :smt007 i praskoveno :smt041
Obojavam tezi cvetove, osven tova taka forumut e po-svej i sladurski :-D
Bravo :smt041 :smt028
rosskata
03-19-2006, 20:53
\:D/ Страхотни цветове! Браво на админите! =D>
Ако няма да го сменяте, поне оправете пунктираната линия, щото тя наистина много дразни окото :wink: .
Estranged
03-19-2006, 21:11
Хеххе... Тук админите вече са се научили че всяка промяна означава нещо лошо за потребителите :lol: Приемете го малко по-непреднамерено. Вярно че е много по-различен от преди, но скоро и с него ще свикнем и ще ни хареса :wink:
lainagovna
03-19-2006, 21:27
ужасен е тоя борд
искаме стария
awe i sega e dobre,ama kat flqzoh i super me stresna izvednaj.4ak mi izkara o4ite! :shock:
baq izmorqva da kaja!ina4e e hubu e pone ima nqkfa promqna,ama da ne be6 ba6 tei....
i sam napalno saglasna da se sloji opciq seki si izbira skina
ужасен е тоя борд
искаме стария
lainagovna
03-19-2006, 21:45
:shock: Искаме старият борд :shock:
:shock: Искаме старият борд :shock:
или поне като съкнеме на промяна в профила да можем персонално да си го сменяме
IKisseDAGirL
03-20-2006, 07:56
ми мен тия цветове си ме кефят.. такива едни бебешки.. сладурски са :P :oops:
само тоя пунктир не ме радва особено
всъщност първоначално изобщо не ми хареса промяната :? някфо странно ми беше :shock: ама ще свикнем, така е само в началото :roll:
все пак, за недоволните наистина няма да е лошо да се сложи опция за превключване на скиновете :wink: :)
P.S. аа, и кво ще кажете за добавяне на панел за бърз отговор ? :wink:
miloto_girl_4e
03-20-2006, 09:19
ми мен тия цветове си ме кефят.. такива едни бебешки.. сладурски са :P :oops:
само тоя пунктир не ме радва особено
всъщност първоначално изобщо не ми хареса промяната :? някфо странно ми беше :shock: ама ще свикнем, така е само в началото :roll:
все пак, за недоволните наистина няма да е лошо да се сложи опция за превключване на скиновете :wink: :)
P.S. аа, и кво ще кажете за добавяне на панел за бърз отговор ? :wink:
не,аз лично няма да мога да свикна [-X
как ме болят очите не е истина ... без това си вися често на компа,но ... сега с тези искрящи цветове... отврат :!: :!:
нито си отиват цветовете един с друг,нито са готини...
просто...дано верно сложат опция да си избираш скина... :|
Не искам да свиквам с тази отврат. Нещо админите се скатават обаче....може да не им пука въобще.....ми има лесно, няма да влизам повече и т`ва е.
DarthRevan
03-20-2006, 13:58
admini kato slagte nov skin ostavete si stariq...teka4e koito ne go kefi noviq da e sys stariq...toq noviq za mene e ujasen....sgyva mi si4ko na polovinata monitor...qkoto grozno sedi i...a cvetovete sa za...site za hora v ludnica...neznam ne e kato za mene nikak...poopravete go...
Sinister_Doll
03-20-2006, 14:14
Otvratitelen! UjasTen! Gnusen! RozAv?!?!
Blaaaa!
midnight...
03-20-2006, 14:58
просто сега форума е със скин който имат всички останали форуми, някакси преди малко или много се открояваше
TiA_MaRiA
03-20-2006, 15:28
Otvratitelen! UjasTen! Gnusen! RozAv?!?!
Blaaaa! На същото мнение съм!
Аре бе админи, тва irc за кво ви е?! :D
I az sum na tova mnenie, predi mi haresva6e pove4e!
tra^la^la
03-20-2006, 16:57
мен пък ме кефи...даже доста...най-ми допада белият фон...някак си обгръща всичко и само тук там някоя лилава или прасковена джизгия...ма не ми пречи...даже ме радва :mrgreen:
MaPuXyaHa
03-20-2006, 17:12
Поздравления на администраторите за новия облик на форума !!!Добре се е получило като цяло!
Обаче наистина много ми дразни на очите поне на мен и се наложи тука да намаля малко мониторчето малко го затъмних така да се каже!
Но в крайна сметка поздравления постарали сте се...само ако може да посмените...този белия фон с нещо по-така в смисъл да не се набива толкова на очи ,че наистина като се втренчиш и те дразни!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Sugar_metalka
03-20-2006, 17:13
Na men NE mi haresva!!!!!!!! Tzvetovete sa yjastni, a i si bqh sviknala s predniq!!!
piFka_LP
03-20-2006, 19:30
Страхотен е!!!
Цветовете са много меки и светли...не виждам къде е проблема? Как ще се изкьоравите с тези цветове? Ако бяха изкрящи разбирам, но сега...хммм, не мисля, че им има нещо. :wink:
Мисля, че просто още не сте свикнали, милички. От много време съм във форума и изгледа му се е сменял няколко пъти и мога да ви уверя, че винаги първите реакции са такива като вашите, защото не сте свикнали. Но постепенно ще свикнете, ще започне да ви харесва и...като го сменят пак ще пискате и ще си го искате сегашният му дизайн. Мдам...винаги така става, не ме учудвате ни най-малко. :lol:
i na men mi haresva
lainagovna
03-20-2006, 20:19
ужасен е, искаме стария
aBeP4eTo
03-20-2006, 23:38
Не може ли да уважавате труда на хората? Мисля, че е адски свежарско и промяната не е лоша до такава степен, че да вдигате безсмислени олилий. С предния skin беше същото, голямо каране защо бил червен... Вие май незнаете какво искате Колкото повече админите се стараят да ви направят едно приятно място за "пребиваване" вие толкова повече с извинение им плуюте в устите...
Възпитание...Елементарно :-D
sheherezada
03-21-2006, 16:07
Не ми харесва искам да си го сменя :smt011
lainagovna
03-21-2006, 19:33
ужасен е, искаме стария
ооооо, я стига сте мрънкали, хората поне са си направили труда да въведат разнообразие.. и мене не ме кефи, но не е и чак толкова зле.
онова мензисно-червено беше по-гадно :-D
бе даже и лайняно-кафяво ше е по добре от лилаво-розово!!!осъзнаите се бе!!! :smt011
California
03-22-2006, 00:15
Извинявам се, че и аз ще изразя негативно отношение, ама... къв е тоя бълвоч? То бива свежо, бива шарено ама... Ми то на пазара в Стара Загора цветовете са по-доре съчетани и не дразнят толкова...
Голяма е каша така... не знам, може и да свикна, но определено не ми харесва!
И разкарайте тея пунктирани линии!
TheMaggie
03-22-2006, 08:54
Az niamam ni6to protiv,ama ako be6e vav sini tonove 6te6e da e VELIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
CVETELLINA
03-22-2006, 14:38
леле отвратителен е ,ужас направо много много ме изнервя, предния си беше 687699565 пъти по-хубав плс сменете гоo0o0o!!!! :shock: :shock: ](*,)
Otvratitelen e!!!
S tezi smeseni tzetove veshe e forum za deca ot detskata gradina, a ne za teenageri. Strariq si zaslujavashe mnogo poveche!
WILD__BOY
03-22-2006, 23:16
Скина е отврат. единственото хубаво е че фона е бял.
nesravnima
03-25-2006, 23:43
сега влизам във форума и като говидях тоя скин...
Честно да си призная помислих, че съм объркала нещо в адреса. :oops:
Не е лош, но ми е малко сив (скучен) и леко ме дразнят пунктираните линии.
За цвета... лично на мен не ми дразни очите.
Въпреки всичко гласувах, че не ми харесва.
the_o.c_girl
05-08-2006, 14:08
otna4alo ne mi haresva6e no po4nah da svikvam puk i obi4am rozovo
DjBaloon
07-30-2007, 06:32
Abe seedno e nekuf sait za kukla barbi... s tiq surchica ...:-D ,pusnete 2 skina da moje da se izbira...
RoyTheReaper
07-30-2007, 06:49
Този и предния дизайн са ужасни. Дори не прилягат на тийн-сайт, а по-скоро на сайт за деца в предучилищна възраст.
Disrespect
07-30-2007, 10:30
ми след като има главно малки момиченца тука...такъв ще е и скина :smt012
Deni4ka93
07-31-2007, 06:07
Хора, много странно ама моя скин е светло син, а не розов...Що така?