View Full Version : povtorih si gre6kata nqkolko puti
ot okolo 2 godini se zanimavam s edno mom4e.i cqlata rabota e v tova 4e vse az go zarqzvam...3 puti!hhodehme kusahme hva6tah si drug....i posle vinagi se vru6tah pri nego/i nz oba4e vse ne6tu ne bqh dovolna :(a 4oveka mn me haresva6e naistina!tva lqto zamina za ispaniq i se pozabravihme no kato se vurna esenta na mene pak mi 6tukna ideqta da se suberem!samo 4e se okaza po trudno ot kolkoto o4akvah!prosto toi s eumoril ot si4kite teq kusaniq i trugvaniq.i taka ve4e nqkolko meseca se opitvam da si go vurna za6toto naistina osuznah 4e vsu6tnost mnogo go obi4am.sled si4kite si razo4arivaniq v liubovta...razbiram 4e toi e podhodq6tiq za men 4ovek.samo 4e mai e mn kusno.....i mi e adski gadno 4e sum bila tolkova glupava da go naranqvam taka.molq pomognete mi!daite suvet :(
SweeTy_Mi6i
03-19-2006, 18:47
Ami tova 4e vseki put se vry6ta6 pri nego dokazva 4e naistina go obi4a6 i e normalno da my e omryznalo samo da kusate obesni my go 4e si osyznala vsi4ko i my obe6tai 4e 6te napravi6 vsi4ko vyzmojno da xodite za dylgo i 4e iskash da e taka :):) yspex!
better_life
03-19-2006, 18:57
abe gorkoto mom4e!!!!!!!!!!!! absolutno prav si e! az ako beh na nego do sq da si v nekoq kanafka :lol: :lol: :lol: ne moje da si igrae6 taka s 4uvstvata na horata!!!!!!!!!! ne pravi ni6to! [-X
^sladyranka`
03-19-2006, 19:12
Spored men mom4eto si e napalno pravo....prosto toi e zagubil interes...moje bi mu e omraznalo da go narqnqva6.... mai e po dobre da ste si samo pr za6toto spored men toi edva li 6te iska da ste ne6to pove4e... mislq sa6to 4e tova bi tyrqbvalo da ti e za urok za sledva6tite ti vrazki....
NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 19:17
mn glupava postupka spored mene smisul takuf 4e kogato skusa6 s nqkoi e normalno da se vurne6 pri nego 1 put sled kato si si osuznala gre6kata ama 4ak puk 3 puti...tfa ako sum az nqma da go ponesa vuob6te smisul 4e nqma da prostq pove4e ot 1 put kakto i mi se slu4i ve4e no vse pak probvai za posleden put i nai-vajnoto f toq opit neka bude tfoqta iskrennost za6toto ako ne si iskrena nqma kak da go ubedi6 4e tova e pravilnoto re6enie
struva m ise 4e i ti neznae6 kakvo iska6... razbiram go mom4eto ako mn darji6 na nego pogovorete si i ako ti kaje 4e o6te te obi4a napravi vsi4ko vazmojno da si go varne6... no ako ne prosto ne mu dosajdai ve4e:(
Кажи му, че искаш да се срещнете, за да говориш нещо с него. Обясни му, че си била глупава и че не си осъзнала какво губиш. Ако наистина го обичаш му го кажи в очите.
Айде щастие ти пожелавам. :wink:
SLaDkO_Mi6Le
03-19-2006, 19:42
Ami tova 4e vseki put se vry6ta6 pri nego dokazva 4e naistina go obi4a6 i e normalno da my e omryznalo samo da kusate obesni my go 4e si osyznala vsi4ko i my obe6tai 4e 6te napravi6 vsi4ko vyzmojno da xodite za dylgo i 4e iskash da e taka :):) yspex!
напълно съм съгласна!:) ама на момчето май му е писнало бая и то 3 пъти уоу ама... пробвай пак от опит глава не боли!:) УСПЕХ!
Ей....ама мн мразя така....дайти и съвет,а не я затапвайте!Значи...Бори се за любовта си до край!СИгорна съм,че и той те иска...просто е въпрос на време...рано или късно пак ще си с него...Успех
martinka_91
03-19-2006, 21:09
ot okolo 2 godini se zanimavam s edno mom4e.i cqlata rabota e v tova 4e vse az go zarqzvam...3 puti!hhodehme kusahme hva6tah si drug....i posle vinagi se vru6tah pri nego/i nz oba4e vse ne6tu ne bqh dovolna :(a 4oveka mn me haresva6e naistina!tva lqto zamina za ispaniq i se pozabravihme no kato se vurna esenta na mene pak mi 6tukna ideqta da se suberem!samo 4e se okaza po trudno ot kolkoto o4akvah!prosto toi s eumoril ot si4kite teq kusaniq i trugvaniq.i taka ve4e nqkolko meseca se opitvam da si go vurna za6toto naistina osuznah 4e vsu6tnost mnogo go obi4am.sled si4kite si razo4arivaniq v liubovta...razbiram 4e toi e podhodq6tiq za men 4ovek.samo 4e mai e mn kusno.....i mi e adski gadno 4e sum bila tolkova glupava da go naranqvam taka.molq pomognete mi!daite suvet :(
Значи...в момента точен съвет май не мога да ти дам, но...постави се на негово място...Знаеш ли колко му е било трудно да те забрави!?Втълпявал си е сигурно какво ли не, само за да не мисли за теб тва момче...Я си представи, че стане нещо между вас отново и ти пак постъпиш по същия начин и вече мислиш, че не го обичаш... :-k
da ti 15 puti go zarqzvai pyk posle se nadqvai.....
когато късаш с някого е за винаги.. поне при мен е така..
nqkoi si
03-21-2006, 15:34
emi da ti kaja verno si mnogo glupava,purvo 6oto ne si osuznavala kolko mn si naranqvala tozi 4ovek-no vie momi4etata ste takiva,mn mn ne vi ebe za 4yvstavata na mom4etata!!!!!!
Sunny_stz
03-21-2006, 22:10
emi da ti kaja verno si mnogo glupava,purvo 6oto ne si osuznavala kolko mn si naranqvala tozi 4ovek-no vie momi4etata ste takiva,mn mn ne vi ebe za 4yvstavata na mom4etata!!!!!!
xaxaaxaxaxax ei tva be6e izkazvane na nqkav ne vidql ne6tata ot jivota ,MNOGO MRAZQ EI TAKIVA TUPI IZKAZVANIQ NA HORA BEZ OPIT!!!!
Po temata: Zna4i dobre e 4e sega si osuznala ,4e si vinovna za vsi4ko ,koeto e stanalo!ZA6toto nqkoi pravqt gre6ki i si mislqt 4e sa pravi!Ili puk nqkoi sa prekaleno gordi i ......shit!A mom4eto si e v pulno pravo,mai 6te ti e dosta trudno da si go vurne6,neznam daje dali ima smisul da se opitva6,toi dostatu4no e izturpql!Tova ti e za urok!Chovek se u4i ot gre6kite si!
LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 08:31
Emi pyrvo misli a posle deistvai kakto ima edna pogovorka dva pyti meri edin pyt reji trqbavlo e misli6 na vreme sega ve4e i as neznAM KAK DA TI POMOGNA OSVEN AKKO ne prodyljava6 da se opitva6 no as msilq 4e 4-ti pyt nqma da se polu4i