Влез

View Full Version : obi4am te tolkova mn :(

MyMy
03-19-2006, 19:06
zdraveite O:) re6ih da vi pi6a za6toto imam problem ..sled dalgo tormozene re6ih da se posavetvam s vas:} zna4ii..s moq priqtel sam ot 6 meseca i mn go obi4am..no ot vreme na vreme 4ystvam 4e toi ohlajda kam mene...a az pravq vsi4ko po silite si za da raznoobrazqvam vrazkata ti i t. n.mn me strah da ne mi izneveri:{.Kakvo trqbva da napravq 4e da ne my omrazna...za6toto mn iskam da sme zaedno..!...Toi raboti i y4i i nqma mn svobodno vreme donqkade go razbiram ..no ponqkoga mi pisva...Kak da go nakaram da se vlybi v mene ...kakto sam se vlybila az v nego:{toi mi e vsi4ko:{ hellp my pls[/b]

Gost 5403
03-19-2006, 19:07
6to misli6, 4e ohladnqva kum teb? pokazal li go e po nqkakuv na4in?

piFka_LP
03-19-2006, 19:16
emi vi6 mili4ka moje bi trqbva nqkfi malki jestove 4e da mu pokazva6 4e go obi4a6

priti_kiti
03-19-2006, 19:19
ili puk da mu dade6 malko svoboda i da go ostavi6 toi sam da se seti da ti oburne vnimanie... :-k

03-19-2006, 19:44
Mislq 4e prekaleno mnogo se pritesnqva6.....6tom u4i i raboti zna4i vremeto koeto prekarvate zaedno edva li e mnogo ...za tova vmesto da se 4udi6 kakvo da napravi6 za da ne mu omrazne6 se radvai na vremeto prekarano s nego!A i 6 meseca......bi trqbvalo ve4e da svikne6 s tova

Donidarko
03-19-2006, 19:54
hihi ще ме извинявате ама човека му е писнало се с едно момиче да ходи то така става около 3-6 месеца и някои му писва и свиква или му умразва незнам ама тва си е доказано ако си мноо голям касметлия мойе да продалжи до 2 години наи мноо но лубовта коиато е за цял йивот е много много рядка и не мойе да се познае в началото . #-o :smt007 :smt008

RoSsY88
03-19-2006, 20:05
Нали е с теб и се обичкате...нали знаеш,който ревнува обича...Просто му дай време,сигорна съм,че всичко ще си дойде на мястото.Ти си страхотен човек мими.Накарай го някак си да те желае още повече,постоянно го изнадвай.Заведи го на стреет парада във Велико Търново.Сичко ще си оправи рано или късно.Успех :) А и няма да ми пипаш ландер [-X

air_soul
03-19-2006, 20:07
ami otdrapni se i ti ot nego...nikoi ne osaznava kakvo ima, fokato ne po4ne da go gubi i uspeh ;]

addictedtou
03-21-2006, 16:41
ami otdrapni se i ti ot nego...nikoi ne osaznava kakvo ima, fokato ne po4ne da go gubi i uspeh ;]
Sled kato izgubim nqkogo togava osyznavame kakvo sme imali... kakto pee magda v novata si pesen dnes q hvanah..ako toi dayrji na teb shte pochne da ti zvyni... ako ne...prosto go ostavi..

AiKaTa
03-21-2006, 16:47
e malko tupo zvychi ama nemojesh da go nakarash da te obikne lubovta idva sama.a za problema si mislq che choveka s koito trqbva da spodelish e samo toi! :?

Mikohito
03-21-2006, 16:49
Не си мисли че си му умръзнала невярвам да е това.Просто му идва малко нанагорно всичко все пак работи,учи пък и има и връзка с теб и аз съм в такова положение така че ти го казвам.Просто се преуморява и може би му е необходима малко почивка но иначе те обича.

03-21-2006, 17:35

takiva typi izkazvaniq nai me draznqt :!: :evil: Kato ne ti se obajda, i ti ne mu se obajdai, kato ne ti obry6ta vnimanie, i ti ne mu obry6tai vnimanie, moga da ti kaja 4e ako 4oveka misli malko po raznumno, mnogo byrzo 6ti tegli mainata to4no 6toto si po4nala da pravi6 tova po-gore det sa ti go napisali!

03-23-2006, 22:52

takiva typi izkazvaniq nai me draznqt :!: :evil: Kato ne ti se obajda, i ti ne mu se obajdai, kato ne ti obry6ta vnimanie, i ti ne mu obry6tai vnimanie, moga da ti kaja 4e ako 4oveka misli malko po raznumno, mnogo byrzo 6ti tegli mainata to4no 6toto si po4nala da pravi6 tova po-gore det sa ti go napisali!
vseki e razl4en ; ]] sajalqvam 4e mneniqta mi ne mogat da ugodqt na vsi4ki, az taka vijdam neshtata i tova ponqkoga pomaga...
a ako 4oveka naistina iska da e s neq shte se opita da q zadarji, a nqma da i tegli mainata... :smt023

PrEdAtOr_F
03-24-2006, 02:06
Az sym tvyrdo s piFka_LP

Frank_Lampard
03-24-2006, 10:13
Просто няма определено нещо което трябва да направиш. ТРЯБВА ДА ДАВАШ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ! Независимо какво е ... Каквото ти дойде от вътре ;) {}
Пожелавам ти много радост !

sexy_dizzy
03-24-2006, 13:58
Е ми то много си зависи какъв характер е просто ей така едва ли ще мога да те посъветвам но ще опитам.Повечето момчета предпочитат да имат повече свобода около тях,тоест да не бъдат постоянно с половинката си а да излизат с компанията нали знаеш ;-) А също и има дни в които се нуждаят от много любов,да знаят че има някой който би направил всичко за него и си го обича.Не трябва да прекаляваш с ревността и честто може да го изненадваш с някое секси облекло или да го поглезиш!Може да му пратиш някой закачлив смс например.Просто трябва да поддържаш сексапилното си излъчване и винаги да го провокирваш!

alexche91
03-24-2006, 16:28
mi mislia che traiabva za malko da se razdelite da ne se vijdate ili neshtu takova,za da moje toi da osaznae kolko mn zna4ish za nego i 4e mu lipsvash.Toi sam shte doide togava do teb,vluben kakto nikoga do sega.A ako prez togava vreme ti izneveriava ili ne te potarsi zna4i ne te e obi4al i tova e shtialo da stane vse nqkoga i 4e ne te zaslujava!Good luck

sladkoto_Eli
03-24-2006, 18:22
Rano ili kusno tova se slu4va. Mislq 4e 6tom se e o4ujdil prosto e vupros na vreme da se razdelite. Sorry ama az taka mislq. Ne vinagi 4uvstvata sa spodeleni [-X

RoSsY88
03-25-2006, 15:19
Спокойно мими ... всичко ще се оправи.Просто гледай да не го загубиш,да го задаржиш,да не стане както стана с Росен и мен...След няколко месеца всичко ще е минало и с Милен ще сте заедно :) Пък и имаш страхотни приятели не забравяй тва и бившият ми мн те уважава и оценява...Ко друго искаш...имаш гадже,приятели...всичко ще се нареди :)

Sunny_stz
03-25-2006, 22:50
Ami nau4i kakvo haresva i mu napravi nqkakuv maluk jest ,koito da go zaradva.Pokazvai lubovta si kum nego,v su6toto vreme budi nepredskazuema za da go nakara6 da te jelae!