View Full Version : Сгреших...признах си, но той е с друга...
SeXyTo_f
03-19-2006, 20:16
Така...от подщи 5 месеца бях с едно мом4е последния месец много се карахме...разделяхме се събирахме се...ама той път той си е хванал друга...толкова ми е кофти...аз бях виновна...ревах тои ме 4у как ревах пизнах си всичко...нз какво повече иска...той каза че иска вр. раздяла...казах си на ума..добре...ама го попитах а през вр. раздяла ти ще си с нея ли? Каза не знам...аз му казах че ако през това вр. той е с нея няма да се върна при него...разбирате ли? няма да го понеса да го гледам и 3мата сме от едно даксало...има 1 вариянт си помислих да му тегля майната...и да не се занимавам...ама аз го обчам...и наистина нз как да постъпя..и искам да отбележа, 4е моми4ето пи6е в форума и да и кажа че тя няма вина за нищо... 8-[ мерси :)
Така...от подщи 5 месеца бях с едно мом4е последния месец много се карахме...разделяхме се събирахме се...ама той път той си е хванал друга...толкова ми е кофти...аз бях виновна...ревах тои ме 4у как ревах пизнах си всичко...нз какво повече иска...той каза че иска вр. раздяла...казах си на ума..добре...ама го попитах а през вр. раздяла ти ще си с нея ли? Каза не знам...аз му казах че ако през това вр. той е с нея няма да се върна при него...разбирате ли? няма да го понеса да го гледам и 3мата сме от едно даксало...има 1 вариянт си помислих да му тегля майната...и да не се занимавам...ама аз го обчам...и наистина нз как да постъпя..и искам да отбележа, 4е моми4ето пи6е в форума и да и кажа че тя няма вина за нищо... 8-[ мерси :)
Еми знам, че е трудно, но мисля, че тряба да го заебеш. Според мен нещата са приключили. И не мисля, че трябва да си съсипваш кефа за некъв си там, дето не те заслужава. Успех :wink: .
SLaDkO_Mi6Le
03-19-2006, 20:28
май май нещата изглеждат на приключили!:( :cry: :oops: но не се отчайвай може и по някакъв начин да се орпавят! но по добре го зае.. :( колкото и да ти е трудно явно иска да е с другото момиче! :( :cry: :-k :-k :-k
martinka_91
03-19-2006, 20:42
Той каза ли ти точно какво чувства към теб и какво към нея?Или и той не знае ?!
Az iskam da znam koe e momi4eto..interesno mi e?
A po temata - ima mnogo varianti , toi nai-dobre znae , az nemoga da gadaq ama mai i toi neznae kakvo iska :-#
NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 20:48
edin suvet ot mene...bqgai dale4e ot mom4eta koito ne znaqt kakvo iskat!!!! ](*,) prosto te imat neveroqtnata sposobnost da ni naranqvat fatalno....znam go ot opit za6toto imax su6tiq problem noo malko po-razli4en estestfeno....uj be6e s mene....oba4e si fana druga bez da mi kaje ni6tu a moje6e i da ne razbera za neq....sled izvesno vreme re6i 4e 6te se vurne pri mene kato obe6tava da skusa s neq...oba4e ne pravi ni6to po vuprosa i nakraq kolko i da go obi4ax liubovta mi se izpari i go razkarax....mackata se spriqteli s mene i i razkazax si4ko za6toto nikoi ne zaslujava da strada za takiva sopoli kato takuf vid mom4eta!!!! :smt011
Nofacenoname
03-20-2006, 07:53
Странно и аз имам същия проблем любовта боли...
По темата най-добре се разберете отиди при него и го питай дали все още има чувства към теб неможеш да гадаеш сама!Просто отиди и му кажи всичко в лицето :-({|=
dream_for_you
03-20-2006, 16:27
какво означава това ВРЕМЕНА РАЗДЯЛА?!?!Или сте заедно или разделени,това е мн тъпо-той ще си ходи там с няква ,а ти ще стоиш и ще го чакаш ](*,) Чесно не го разбирам това,трябва да си голям мазохист за да го искаш.Според мен трябва да говориш с това момче и да се изясните,макар че щом е поискал "времена раздяла"то е ясно,ама...помисли все пак ти си знаеш наи-добре
midnight...
03-20-2006, 16:33
по-добре не се връщай при него, защото така или иначе той ще си ходи с другата следователно ще ви използва и двете което не е особено хубаво..
sometimes_
03-20-2006, 16:43
Ti znaesh kakvo da pravish, na qsno si s neshtata, problema e, che ne mojesh da go zarejesh. Znam kakvo e da znaesh, che ne trqbva da si s nqkoi i vypreki tova da go iskash. Obache ako ne slojish krai sega, posle shte ti e po-trudno. Taq "vremenna razdqla" q prejivqh i az, sled neq beshe ad ! Neshtata stanaha oshte po-zle. Taka che pomisli za sebe si, trudno e da go zabravish, no oshte po-trudno shte ti e da stradash po nego,nali? :? Povtarqi si, che ne go obichash, ne misli tolkova za nego i sled vreme shte zalichish spomenite...E, uspeh, stiskam palci da go zabravish. \:D/
Адски трудно е човек да знае как е правилно да постъпи и в същото време да неиска д го направи.Именно тук проличава силата на деден човек.Найстина.......и аз се мислех за много силен , за много разеращ и т.н. , но преди няколко седмици когато нещата опряха , до същия момен , нямах силата да сложа края........и сега честно казано съжелявам малко.Просто приключи нещата.Знам , че ще боли , но иначе ще боли двапъти повече.Сложи края ! И докато го правиш се постарай да изглеждаш максимално сигурна в решението си.........както и в поведението по коридорите на даскалото.Не му давай да разбира,след като скъсаш с него, че все още го обичаш.
Да...както казаха другите решението е само едно-КРАЙ.Заебаваш го от всякаде,спираш да си подържаш всякаква връзка с него,опитваш се да го забравиш,държиш се сякаш,че ти е безразличен.Знам,че го обичаш и че ще боли мн,но се осъзнай той е с друга,а не с теб.Има вероятност като го заебеш да се съберете пак...Но по-добре разделени.Тва е живота,пък и няма вечни неща и нито ти е първият нито последният.Хиляди мъже на тоя свят.Успех...
SeXyTo_f
03-20-2006, 19:32
Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a... :-k
Да...както казаха другите решението е само едно-КРАЙ.Заебаваш го от всякаде,спираш да си подържаш всякаква връзка с него,опитваш се да го забравиш,държиш се сякаш,че ти е безразличен.Знам,че го обичаш и че ще боли мн,но се осъзнай той е с друга,а не с теб.Има вероятност като го заебеш да се съберете пак...Но по-добре разделени.Тва е живота,пък и няма вечни неща и нито ти е първият нито последният.Хиляди мъже на тоя свят.Успех...
Никога не късай с мисълта , че пак може да се събереш с даден човек.Или се бори за любовта му или се разделете.Но да скъсаш с някого , за да спечелиш любовта му ....... разминават ми се нещата.
Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a... Think
и аз мога да ти кажа , че те обичам.Любовта се показва и доказва, a не казва.
mnogomili4kata-sf
03-20-2006, 20:28
Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a... :-k
Начинът да забравиш един човек не е да го замениш...така става още по-зле,защото ти ще се връщаш към миналото и за всяко нещо ще ги сравняваш 2мата...поне според мен.Въпреки,че ти казах,че ще има още много момчета.Всяко нещо (любимия ми банален лаф) минава с времето...просто помисли какво искаш занапред да ти се случи.
SummeRLove08
03-20-2006, 20:30
Според мен е хубаво да се разделите.Все пак след толкова събирания и раздели е да се изясните какво искате.А и би било доста кофти да го гледаш с друга. :roll:
SeXyTo_f
03-20-2006, 20:38
Начинът да забравиш един човек не е да го замениш...така става още по-зле,защото ти ще се връщаш към миналото и за всяко нещо ще ги сравняваш 2мата...поне според мен.Въпреки,че ти казах,че ще има още много момчета.Всяко нещо (любимия ми банален лаф) минава с времето...просто помисли какво искаш занапред да ти се случи.
:| ne 4e mi puka ot drugata....prosto jivota produljava...i naistina ni6to ne e ve4no...a i..za da bude s *** zna4i ne me e iskal...i qvno..nqma 4uvstva kum men...a kum *** za6toto li4no tova e moe mnenie...ako obi4am edin 4ovek...moga da se zagldam po drug, no nikoga nqma da se stigne i do nai malkoto celuvka...ama nz...toi poneje misli 4e vinagi e prav...si ima mnenie...nz az ve4e nqma da go tursq...ako iska ne6to...da me tursi..nz...neka bude** happy mislq 4e 6te ima drug koito 6te me oceni...po dobre
TiA_MaRiA
03-20-2006, 22:11
какво означава това ВРЕМЕНА РАЗДЯЛА?!?!Или сте заедно или разделени,това е мн тъпо-той ще си ходи там с няква ,а ти ще стоиш и ще го чакаш ](*,) Чесно не го разбирам това,трябва да си голям мазохист за да го искаш.Според мен трябва да говориш с това момче и да се изясните,макар че щом е поискал "времена раздяла"то е ясно,ама...помисли все пак ти си знаеш наи-добре
I az taka mislq - ili zaedno ili razdeleni - vremenna razdqla nqma
Бъди горда-не лази в краката на некои там.Тои иска да те разкара ми ок.няма нищо такова временна раздяла или си с него или не си.
:| ne 4e mi puka ot drugata....prosto jivota produljava...i naistina ni6to ne e ve4no...a i..za da bude s *** zna4i ne me e iskal...i qvno..nqma 4uvstva kum men...a kum *** za6toto li4no tova e moe mnenie...ako obi4am edin 4ovek...moga da se zagldam po drug, no nikoga nqma da se stigne i do nai malkoto celuvka...ama nz...toi poneje misli 4e vinagi e prav...si ima mnenie...nz az ve4e nqma da go tursq...ako iska ne6to...da me tursi..nz...neka bude** happy mislq 4e 6te ima drug koito 6te me oceni...po dobre
тфа е най добрия вариант..
LoVe_RuSlAn
03-21-2006, 09:53
em momi4eto naistina ne e vinovno oba4e tq pone moje da go naso4i kym tebe ako ti q fr i da mu kaje kolko mn go boi4a6
mnogomili4kata-sf
03-21-2006, 13:45
em momi4eto naistina ne e vinovno oba4e tq pone moje da go naso4i kym tebe ako ti q fr i da mu kaje kolko mn go boi4a6
А защо мислиш,че това ще помогне?! Все пак всичко зависи от него
addictedtou
03-21-2006, 13:53
Vij sq toq mislish li che zaslujava tolkoa myka???Po dure e da go zabravish... da ne se zanimaash s takyf.. vashata vryzka kakto kazvash ti samata oshte ot samoto nacholo ste se karali qku.. znachi ne ste edin za dryg..po dure si nameri nqkoi drug!
Bubanata
04-05-2006, 12:14
Emi qvno toi ima nujda ot malko pochivka no prez tazi pochivka ako trugne s druga moje trupkata meju vas da izchezne ili moje i da stane po silna!!!Nz kakvodrugo moga da ti kaja :(
penywise
04-05-2006, 12:15
:smt005
А бе вие сте се родили ония ден и вече - "Ооо имам нужда от почивка"...
:smt017
Да ви имам оправданията :smt019
He3HauKa
04-05-2006, 12:35
Ami macka nedei da mu se vrazvash... Ako ostane s neq moje da si gleda rabotata shtoto kogato nqkoi vidi che mu varvish sled kaza ,shte si pozvolqva takiva raboti otnovo i otnovo :-k
Fat_phil
04-05-2006, 13:01
mi ti si si vinovna taka e pravish se na tarikatka i posle revesh ne staaa [-X [-X [-X
ina4e ti su4uvstva :(