View Full Version : lubov ili ne....
Pyrvo iskam da kaja dobyr ve4er na vsdi4ki i posle da vi pomolq za iskreni syveti i mneniq zashtoto ve4e ne moga da precenq sama...prosto mnogo sum obyrkana.
Zna4i predi mnnogo vreme predi okolo 4 5 meseca hodeh s edno mom4e,to mi beshe pyrvata lubov i az naistina mnogo iskreno go obi4ah, no nakraq mu imah tolkova doverie 4e go napravih s nego za 1 pyt i boleshe mnogo..i beshe ujasno i sled nqkolko sedmici skysahme...tyi kato razbrah 4e sled kato sme go napravili e govoril razni raboti zad gyrba mi ot roda na...'ve4e q minah' i go zarqzah...i po tova vreme imah edin mn dobyr priqtel koito mi pomogna da preodoleq vsi4ko tova...i s kogoto ve4e 4 meseca hodim...toestr utre gi pravim...i az dosega bqh ubedena 4e go obi4am no....zapo4vam vse po 4esto da se zamislqm dali ne e prosto privyrzanost,dali naistina go obi4am ili e vnushenie ot moq strana....i prosto sym si mislela taka dokato sym preodolqla vsi4ko koeto stana s bivshiq i cqlata bolka..(beshe mi mnoogo trudno da go preodoleq mn go obi4ah :( ) i...ili prosto pyrvata lubov e nai silna i ne mojesh da obi4ash nikogo taka kakto pyrviq v kogoto si se vlubila ??! Kakvo mislite hora....dali go obi4am ili samo si vnushavam ? :-s pomognete..
NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 20:52
ne mislq 4e nie sme xorata koito mojem da znaem kakvo 4ufstfa6....mislq 4e ti sama trqbva da stane6 naqsno sus sebe si....noo ima i variqnt da si se xvanala kato udavnik za slamka sled 1-voto mom4e za6toto priqtelqt ti e pomognal da prevuzmogne6 bolkata...za tfa edinstfeniq suvet koito moga da ti dam e da sedne6 i da pomisli6 mnogo dobre kakvo 4ufstfa6...
to4no ot tova se strahuvam...dano da ne e taaka...zashtoto az mn dyrja na nego...:( i sym si govorila s nego zatova i dajke sm mu kazvala 4e ne sym sigurna 4e go obi4am i dori i kogato trygnahme pak...a toi vse mi kazva 4e vajnoto e da mi e dobre s nego da mi e priqtno s nego i tova bilo nai vajnoto ..no toi mnogo me obi4a i mi se iska i az da go obi4am tolkova kolkoto toi men....
martinka_91
03-19-2006, 20:55
Слушай, миличка, ти си единствената, която може да каже дали го обичаш или само си се привързала към него, а след като и ти си се объркала, какво остава за нас...И знаеш ли какво ще ти кажа...едва ли скоро ще успееш да разбереш какво изпитваш към това момче, в най-лошия вариянт, ще разбереш какви чувства си имала към него едва...КАТО ГО ЗАГУБИШ!!!Човек, осъзнава какво е имал едва, когато го загуби!От собствен опит ти го казвам...Дано да не ти се налага да го загубиш, за да разбереш какво точно изпитваш към него...КЪСМЕТ!!!
moje i da ne e tolkova vajno no iskam da dobavq 4e sme se karali nqkolko puti po toq vypros i sme se razdelqli po 3 4 dena i togavva se 4uvstvah ujsno i mn mi lispvashe..i togava zapo4vam da si mislq kolko mn go obi4am i napravo ne izdyrjam i se pobyrkvam dokato ne se sdobrime...no moje i da e samo privrzanost ili vnushenie ne znam..
blagodarq vi za mneniqta no imam nujda ot oshte mneniq po vyprosa..
NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 21:20
spored mene si e 4ista liubov ama ti sama trqbva da go razbere6...
Nofacenoname
03-20-2006, 07:48
Ми виж сега ти най-добре си знаеш обичаш ли го или не,но просто се замисли ако го зарежеш ей така той ще се побърка от мъка,а и толкова много ти е помагал ще е ужасно от твоя страна!Кажи му го по по-деликатен начин(не мисля че има значение де...) :oops:
dream_for_you
03-20-2006, 16:41
az mslq,4e naistina go obi4a6,no vuprosa e po kakuv na4in-dali samo kto priqtel ili si vlubena v nego :roll: mislq,4e tuk nikoi ne moje da ti pomogne,ti sama trqbva da razbere6 kakvo 4uvstva6 kum tova mom4e
addictedtou
03-21-2006, 16:15
Obichash go.. no dali kato priqtel ili kato myj tova veche ne moa da ti kaja...az pone.. trqbva da go reshish ti sama
mmm...shte kaja sushtoto-che samo ti znaesh kakvo iskash i makar da ne si naqsno skoro shte razberesh.i da obichas bivshiq nemojesh da napravish nishto qvno za nego si bila samo porednata.Ako dyrjish na noviq si priqtel kakto razbrah az ostani s nego i ako sys vremeto se okaje che ne go obichash zapazi priqtelstvoto si s nego zashtoto toi e napravil mn za teb i ne zaslujava da strada kakto ti za bivshiq nali?
Sunny_stz
03-21-2006, 21:49
Mi mai 6te se povtorq,obmisli ne6tata i togava deistvai ne burzai v deistviqta si!Za6toto posle naistina moje da sujalqva6!Iz4akai da mine vreme i posle ako osuznae6 4e naistina nqma6 4uvstva kum nego i ne si 6tasliva mu go kaji ,mnogo 6te go narani6 oba4e:||| Kakto stva obiknovenno,no dano da si ostanete zaedno :|
exxx...suglasna sum s si4ki 4e ti nai-dobre si znae6.no po dumite ti razbiram 4e ti naistina mn si obi4ala 1viq si ...pri men be6e takava situaciq s moito 1vo mom4e mina 1 godina i o6te go obi4am s koito i da se hvana minava izvestno vreme i osuznavam 4e prosto 4uvstvata kum 1voto mom4e mi pre4at.mnogo mi e tujno kogato naranq nqkoi i razbiram 4e sum bila s nego samo i samo za da zabravq a vsu6tonst ni6to ne postigam.zamisli se dobre nad 4uvstvata si i 6te razbere6 kakvo izpitva6 tova e edinstveniq variant.tuka nadali 6te se nameri 4ovek koito da moje da kaje kakvo 4uvstva tvoeto surce:)yspeh
midnight...
03-22-2006, 19:30
може би си била в труден момент и момчето те е подкрепило..не би било честно от твоя страна да го ползваш за заместител и по някое време като ти писне да го захвърлиш. по-добре се изясни със себе си и разбери дали обичаш сегашният си приятел или просто си привързана към него като добър приятел.никой от нас не може да ти каже" не не го обичаш" или "да обичаш го" всичко зависи от теб и какво чувстваш ти
[прАсковкА]
03-22-2006, 20:43
Ne e li lubov, ne e li lubov, ne e li lubov tovaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
/avtore'ke ,prosti mi/
imam mnogo priqtelki izjivqli sa6toto kato teb. :-k otgovora e samo 1 spored men.tova mom4e e bilo samo prehodnoto!za da zabravi6 1vata si liubov si se zabludila 4e haresfa6 2roto mom4e [-( .spored men tova ne e taka.izpitva6 silna privarzanost,za6toto toi ti e pomognal da zabravi6.edva li tova e liubov!ako naistina go obi4a6 dori kato priqtel samo go ostavi da prodalji na pred.tova e bila rolqta mu v tvoq jivot.pusni go i ne go zablujdavai pove4e.ne si igrai s nego.tova e moq savet.a da i ne misli za 1vata liubov ne se nadqvai 4e moje da ste pak zaedno za6toto vse pak ti si go zarqzala taka 4e...edva li 6te te poiska pak [-X