NauGhtY_MiSs
03-19-2006, 21:16
Amii sega i az da spodelq svoeto kolebanie.Ot 3 meseca izlizax s edno mom4e...mn bqx vliubena(uj) vsi4ko vurve6e po voda i uj 6te6e da e s mene oba4e...edin prekrasen den ako ne mu bqx poglednala profila vuv flirt4e.com nqma6e da razbera 4e si e xvanal gadje i f tozi den mi umrq si4ko kum nego...bez ni6to da mi kaje 4e na si4koto otgore me izluga...sled izvestno vreme toi se vurna pri mene i po4na da govori kofti ne6ta za momi4eto pred mene i da kazva 4e i kru6ka s mene i 4e 6te skusa s neq zaradi mene...oba4e nqma6e nikfi namereniq da kusa s neq spored mene za6toto pred men govore6e edno,na neq govore6e razli4no a prave6e 3-to....oba4e momi4eto qvno useti 4e az i se qvqvam konkurenciq i zapo4na da ob6tuva s men pri koeto se spriqtelixme....i razbrax 4e e mnogo gotin 4ovek kolkoto i da me be6e qd 4e tq e s nego a ne e ni6to osobeno...vupreki tozi fakt bqx gotofa da sum s nego osobeno pri obe6taniqta koito mi dava6e no edin den zabelqzax 4e pravi obratnoto....mnogo mu se vbesix a i imaxme ugovorka 4e 6te izluje vsi4ki okolo sebe si 4e v4era 6te e na RD i 6te bude s men...no tui kato mu se vbesix i go otrqzax f posledniq moment zaradi momi4eto nai-ve4e...sled koeto i pusnax muxata 4rez 1 priqtel 4e tq ne mu e edinstfena pri koeto tq se doseti za mene....i sno6ti imax mnogo dulug razgovor s neq i q nakarax sama da me popita pri koeto i razkazax vsi4ko za nego i men...kakvo e bilo....kakvo 6te6e da bude...na neq i stana mnogo gadno no i tq mi razkaza nqkoi ne6ta i v kraina smetka i 2-te re6ixme 4e e za dobro tova koeto stava i 4e moje da mu vrutnem 1 nomer 2-te za da ni zapomni dosta dulgo vreme i da se nau4i 4e ot 2 stola 6te ostane na zemqta...(to da bqxme samo nie s neq...) oba4e ne sum q 4uvala ot sno6ti i se pritesnqvam....ta vuprosa mi e pravilno li postupix spored vas...za6toto ne mislq 4e i 2-te s neq zaslujavaxme da stradame zaradi toq sopol koito ne znae kfo iska....