View Full Version : anti-bebe
iskam da pitam ima li vazmojnost priqtelkata mi da zabremenee ako svar6a v neq pri polojenie 4e vzima hap4eta anti-bebe
thirteen
03-19-2006, 22:53
nikoga ne moje da si siguren 100% v kakvoto i da bilo
ProstoAz
03-19-2006, 22:54
Какви са тези хапчета "анти-бебе" би ли ми казал? Ако става въпрос за противозачатъчни - естествено, че няма проблем. Те нали точно за това са измислени? :D
zawisi ot kakyw period wzima hapchetata .. no wsichko e wyzmojno, nqma da e 1-wata zabremenqla dokato e piela hapcheta..
zna4i da ne prava takiva experimenti taka li?az sum 4uval 4e sigurnostta e pove4e ot 99%....
ima li ne6ot takova?
ProstoAz
03-19-2006, 23:07
99% е сигурността, мдам. Което говори само за себе си!!! :wink: Давай смело, няма от какво да се притесняваш!
`Death`Whore`
03-19-2006, 23:08
А единият процент се появява, ако някое хапче не е абсорбирано от организма. Ако всички са, узряла яйцеклетка няма. Макар че нищо не е невъзможно в този свят, възможност е адсссски малка.
blagodarq vi mnogo!otivam da provera moga li da vi imam doverie:Pp
ami.. sestra mi ziabremenq .. kogato beshe na hapcheta.. i sled towa kato razbra imashe dosta problemi s zadurjaneto na ploda:)
az za sega nqmam problem da chukam na dyrwo..:)
ProstoAz
03-20-2006, 21:43
ami.. sestra mi ziabremenq .. kogato beshe na hapcheta.. i sled towa kato razbra imashe dosta problemi s zadurjaneto na ploda:)
az za sega nqmam problem da chukam na dyrwo..:)
И как забременя? Като забрави САМО веднъж да си изпие хапченцето ли?
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:45
То си пише в листовката пълно описание какво да се прави при пропуснато хапче, бтв. :)
Ami ne .. tq prawi pochiwka .. 1 mesec wsqka godina.. i sled toq edin mesec qwno tiq hapcheta weche ne sa i ponesli.. i sega si ponasq 4tiri godishniq sin :)
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:48
"Не са И понесли", т.е. не са подействали? Майка ми е пила 10-тина години, сега са много по-добри, така че е странно.
Ami , da .. zashtoto te sa razlichi widowe
primerno :
Cilest - sa za momicheta koito ne sa rajdali .. jasmin syshto
no weche ima za rajdali i po wyrzrasni jeni .. primerno "Roza" koeto e naj silnoto .. i estestweno s naj-mnogo stranichni efecti i kakto wsichki hapcheta i te po-nqkoga si gupqt efecta za towa e hubawo da se sywetwame s lekyr a ne da gi zimame na swoq glawa
`Death`Whore`
03-20-2006, 21:53
Най-добре без празнене вътре, според мен.
Tochno taka! \:D/ \:D/ \:D/
towa sa go otkrili w dosta ranen period che towa e naj-sigorniq nachin!