View Full Version : strah me e....:~(
:cry: nz kak da go opi6a,no v posledno vreme se 4uvstvam mnogo nesigurna,a nqma i pri4ina :cry: iskam nqkoi da me razbere,,no nqma koi :cry: qvno sym sama!nz kakvo da pravq?!
:cry: nz kak da go opi6a,no v posledno vreme se 4uvstvam mnogo nesigurna,a nqma i pri4ina :cry: iskam nqkoi da me razbere,,no nqma koi :cry: qvno sym sama!nz kakvo da pravq?!
off mila,tova e mnogo kofti i az bqh taka..no ne bqh sama
priqtelki nqma6 li..kakvo govorq momi4e ne moje da ti pomogne. :wink: nqma6 li si aver ili ne6to takova.ako nqma6 naitina mnogo kofti,no ako ima6 kakva mu e rabotata,kak 6te si sama toi e s teb :-k
priqtelki nqma6 li..kakvo govorq momi4e ne moje da ti pomogne. :wink: nqma6 li si aver ili ne6to takova.ako nqma6 naitina mnogo kofti,no ako ima6 kakva mu e rabotata,kak 6te si sama toi e s teb :-k
mi....da go kajem taka...trqbva sama da se opravq :cry:
axaxxa :shock: =; ti dobre li si....sama nqma da se spravi6,ili ako se opravi6 ve4e 6te si za ludnicata. :wink: tova e mnogo gadno ne6to
a da ...pita6e za6to taka stava-ot vyzrastta e ](*,)
SlaDka_BliZalka
03-20-2006, 12:08
TII ZA DUMATA PRIQTELSTVO 4UVALA LI SI?
ili moje bi az(ako moga da se sloja izob6to v spisaka ti priqteli 6tom si tolkova "samotna" ) i vs drugi tvoi fr ne sa ni6to pove4e ot za edno zdr i 4ao....emi ti si tazi koqto e nai mn naqsno 4e to4nu za tui sa priqtelite da im spodelq6 i da im ima6 doverie....i povqrvai mi nqma na4ina da se 4uvstva6 samaa!
Щом трябва да се оправяш сама оправяш се и всичко е наред продължаваш напред а не се самосъжаляваш няма време за това просто намери си занимание различно от тези който си вършела досега.
dream_for_you
03-20-2006, 16:11
колкото и да ти е трудно не се отчайвай [-X ,това би било най-лошото.Намери си някакво занимание,забавлявай се или просто изчакай.Всеки има някви такива кофти моменти,ама те отминават,бъди сигурна в това O:)
sladkoto_Eli
03-20-2006, 16:14
OFFF :-s :-s Stiga ligotii. =; .Na vseki mu e trudno ponqkoga.Eba i temata :-s :-s
mimi_gothica
03-20-2006, 16:23
Mila,i az sam se 4uvstvala taka,no vinagi trqbva da e stanalo ne6to koeto te e nakaralo da se 4uvstva6 taka,za6to ne spodeli6.^Te ti pomogna li4no az s kakvoto moga s udovolstvie.
SLaDkO_Mi6Le
03-20-2006, 17:06
споко мацка всеки има такива моменти!СЕГА и аз се чувствам така ама продължавам напред!:) :-D :-D :!: :!:
cold_kiss
03-20-2006, 17:34
mili4ka kakvo da ti kaja vseki go minava tozi period..oglejda6 se i ti se struva super pusto kato 4e li te e strah 4e ako padne6 nqma da ima koj da te hvane...ami znae6 li sigurna sym 4e vinagi 6te se nameri edin 4ovek koito da ti podade ryka i da te podkrepi v tezi momenti a takyv 4ovek moje da byde samo edin veren priqtel vqrvaj mi...
i az minah prez tova,ima6e ve4eri v koito sylzite ne sa mogli da iz4eznat ot o4ite mi...usmivkata mi be6e iz4eznala i misleh 4e priqtelite zaedno s neq... dori i na gotini kuponi az ne mojeh da se usmihna...stoqla sym na terasata dale4 ot vsi4ki iskajki da se pribera vky6ti,da si pusna nqkoq krasiva balada i da gu6na edna vyzglavni4ka i da si popla4a...ama vypreki 4e moje bi do izvestna stepen bqh sama ...osyznah 4e kolkoto i dale4e da sa blizkite mi hora ot mene te vinagi 6te si me obi4at i kolkoto i banalno ve4e da zvu4i znam 4e kakvoto i da napravq te vinagi 6te sa zad mene za da me podkrepqt ili da me sprat ako vijdat 4e tova e gre6ka...
tova e samo edin period spokojno vsi4ko 6te otmine,6te osyznae6 4e jivotyt e gaden no vinagi moje da nameri6 ne6to myni4ko koeto da uspee otnova da vyzvyrne usmivkata na tvoeto lice....znam 4e to e okolo teb moje bi prosto ne si se vzrqla i ne si go potyrsila...
uspeh mili4ka i ti pojelavam sili da mine6 prez tozi period vyzmojno naj-lesno i byrzo :)[/i]
Disorder
03-20-2006, 18:17
OFFF :-s :-s Stiga ligotii. =; .Na vseki mu e trudno ponqkoga.e** i temata :-s :-s
Като нямаш съвет по темата задръж си компетентното мнение за себе си и не ни занимавай с глупавия си пост.
А колкото до темата искам да попитам Сините очи, чувстваш се несигурна във връзката си или просто имаш кофти период? Защото ако става въпрос за връзка то сигурно има причина да се чувстваш така и ще е хубаво ако я разбереш на време, а ако е просто моментен срив, то тогава спокойно :) те бързо минават. Само горе главата и без да се депресираш :) Излез малко с приятели или си излей мъката чрез някаква дейност. Айде успех ти желая.
SeXyTo_f
03-20-2006, 18:20
ama ne6to sl4ilo li se e?
miii moq suvet e...vupreki vsi4ko...zabavlqvai se...razligavi se...smei se...az taka dnes v u4ili6te...ne6to bqh zduhala zaradi tva mom4e...ama vsi4ki kato me vidwha kva sum namru6tena...i vednaga...me razligaviha...i vuob6te ne sum mislila za nego...samo se zabavlqvah...i denq zapo4na otvratno...i zavur6i...napravo.....EXTRAAAA 8-[
LoVe_RuSlAn
03-20-2006, 19:11
xaxa spokoino vseki ima takiva momenti ne se pritesnqvai ne si sama as sym sigurna 100% prosti sega taka se 4uvstva6 ot vyzratsa e
Тва е част от живота...просто на моменти пропадаш и трябва сама да се изправиш и да продалжиш напред.Най-добре е когато иамш някой,с койтоможеш да споделиш всичко,дали на приятелка или на гадже.Просто ти трябва човек до теб,на който да имаш пълно доверие.Спокси всичко ще се оправи рано или късно
addictedtou
03-21-2006, 16:35
Vseki ima tozi period v koito tyrsi svoqt "spasitel"koito da go spasi... no toi mai idva kogato nai malko ochakvame.Mila az tte razbiram v momenta mi e mnogo tejko...zagubih chovek koito mnogo obichah...i nikoi ne moje da razbere mykata mi...koqto e golqma mnogo golqma...pravqt se che razbirat no ne e taka...Opovavai se na sebe si..sam s hus chovek uspqva da izleze i ot nai golqmata dupka!
minah nqkolko pyti prez takiva priqteli i tpchno togava razbirah che nqmam istinski priqteli.Kolkoto i typo i babeshko da zvychi pone znaesh che vashte sa do teb :cry: A kolkoto do tfa che se chuvstvash taka budi sigyrna che skoro shte mine!obeshtavam!:) {}
Sunny_stz
03-21-2006, 22:39
Vseki ima tozi period v koito tyrsi svoqt "spasitel"koito da go spasi... no toi mai idva kogato nai malko ochakvame.Mila az tte razbiram v momenta mi e mnogo tejko...zagubih chovek koito mnogo obichah...i nikoi ne moje da razbere mykata mi...koqto e golqma mnogo golqma...pravqt se che razbirat no ne e taka...Opovavai se na sebe si..sam s hus chovek uspqva da izleze i ot nai golqmata dupka!
Ooooo lubovna depresiq lo6o mila !Znam kolko e mu4itelna taq depresiq,no prosto trqbva da bude6 silna!Izlizai s priqteli ,nqma6 li istinski priqteli ,za6to tvurdi6 4e nikoi ne te razbira,vseki na tazi vuzrast prejivqva momenti na samota ,no otminava!Don't worry,be happy!
Ooooo lubovna depresiq lo6o mila !Znam kolko e mu4itelna taq depresiq,no prosto trqbva da bude6 silna!Izlizai s priqteli ,nqma6 li istinski priqteli ,za6to tvurdi6 4e nikoi ne te razbira,vseki na tazi vuzrast prejivqva momenti na samota ,no otminava!Don't worry,be happy!
мм това е,че не е любовна депресия...ако беше щях да съм по-спокойна,а сега нз какво е