View Full Version : pisna mi ot bolkata
zdraveite..iskam da spodelq svoq problem ...i ako mojete po nqkakav na4in da mi dadete savet 6te mi e ot golqma polza! vseki pat kogato s priqtelq mi pravim sex me boli adski mn....po prostata pri4ina 4e mn barzo "izsahvam" nz kakvo da pravq no mi pisna ot taq bolka .....hellp me pls :cry:
Брей аз да се оплача ,че всички се разтичат даеба и к.....е
Ми вземи си лубрикант някакъв смазочен мателиал и готово няма болка или пробвайте в банята под душа.
Явно не се възбуждаш достатъчно или се притесняваш и не можеш да се отпуснеш.Поговори с него,а и той да се постарае повече!Споко :wink:
глупости говориш
под душа водата съвсем ще отмие "смазката" ...
1. оскъдното овлажняване може наистина да е от недостатъчна възбуда, притеснение и тн, но може да е и заради някакъв физически проблем, например хормонален или гинекологичен, така че помисли и за посещение при лекар
2. можеш да използваш лубриканти, но имай предвид че тези на мастна основа (каквито са вазелина и толкова използвания джонсън бейби ойл) повреждат латекса на презерватива; така че ако използвате презерватив, овлажнителят трябва да е на водна основа, дргугият вариант е да използвате слюнка
Под душа без смазка .
Или на сухо със смазка.
Аз си предпочитам у ваната или под душа най си ма кефи водичка секс
може и една биричка и тва еее.
gamercheto_
03-20-2006, 17:26
vazelin.....
kotence_f
03-20-2006, 18:08
mi i men me boli ( pravila sam go 4 pati) ama spored men e za6toto sam tqsna a na nego mu e golqm ... mi pogovorete si .. moje da e ot kvo li ne
Трябва да си въбудена максимално, за да не изсъхваш. :)
Ако не стане, пробвай с вазелинче ;)
`Death`Whore`
03-20-2006, 19:34
Ти можеш да си възбудена, обаче ако ти е тъпо по време на секса, ще изсъхнеш и ще боли.
lubrikanti na vodna osnova
pussycat
03-20-2006, 20:39
Nai dobre si pogovori s nego, kaji mu za tova 4e te boli sigurna sam 4e toi 6te te razbere. I sled tova dvamata moje da namerite re6enie na tova. :roll:
problemno`f-4e
03-20-2006, 21:32
i az imam toq problem.spr mnogo se vazbujdam prez t.nar "lubovna igra" napravo otka4am.oba4e priqtelq mi qvno prekaleno dulgo vreme mi prai skre4ove i to mnogo burzi i intenzivni i qvno si izsuhva mqstoto pokrai klitora.i az nz ot kvo stava tei.i to posle kato izsuhne i po4va da boli i kato go vkarva cqlata vagina me boli :cry: i to nqma nikav kef.s ovlajnitel stava oba4e basi ](*,) vseki put s ovlajnitel trqbva.mn mi e gadno 6toto predi vseki put si mislq 4e 6te me boli :cry: :cry:
analni kremcheta..:) ili nai-eftinq wariqnt wazelin
O:)
problemno`f-4e
03-20-2006, 21:43
marla kak se kazvat tiq analni krem4eta?
opa uwlajnawashti
neshto primerno ot roda na
http://www.sexshop.bg/product_info.php?products_id=114&osCsid=26410e6a643102bd2106a3353bcb4f72
problemno`f-4e
03-20-2006, 22:11
misi mnogo marla :-D
Conitkata
03-20-2006, 23:02
Наистина ти препоръчвам да ползваш www.sexshop.bg те са най-сериозните в бранша и ти препоръчвам този продукт
http://www.sexshop.bg/product_info.php?products_id=193[/url]
mis_marry_jane_13
03-21-2006, 22:17
6te svikne6
aLakaZam
03-23-2006, 00:19
Нека се постарае да те възбуди на макс и пробвайте пак
Явно не се възбуждаш достатъчно или се притесняваш и не можеш да се отпуснеш.Поговори с него,а и той да се постарае повече!Споко :wink:
И аз така мисля.
problemno`f-4e
03-24-2006, 20:41
mersi mnogo na vsi4ki koito oburnaha vnimanie na problema mi :D =D>
Няма смисъл от гелове.... Проблема е или в него или в тебе... Ако той не те предразполага като хората , естествено , че ще исъхнеш бързо ... Трябва да те предразполага преди секс до там , че да се подмокриш ;)