Влез

View Full Version : akoo majete.....?

kaiv
03-20-2006, 18:08
predi malko pro4etoh edna mnogo interesna tema "ako jenite imaha KUR za edin den,kakvo 6tqha da napravat"mnogo originalno i super napraveno,a predstavete si ako majetye imaha gardi ili p**ka ili i dvete ednovremenno kakvo 6tqha da napravat ili da si pomislqt,mnogo mi haresa onaq tema BRAVO!!!!!!!!!4akam va6te mneniq :wink:

WaRRioR
03-20-2006, 18:49
ми честно да жи кажа ако имах гърди и п**ка за един ден изобщо нямаше да излизам от вкъщи. Просто не мога да си представя да имам.
Бих определил това да ги имам с думичката ЛОШО!!! или със звука ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААА.... :lol: :lol: :lol:

sexmaniak
03-20-2006, 18:53
Ми може да си поиграм малко с тех :)
После излизам и ако за 1 час събера много погледи ще искарам некой друг лев :P

lainagovna
03-20-2006, 19:25
отивам в банята и ще си завра каквото мога в путката, цел ден ше жуля и ако и на другия ден ми е останала, както стесн. каза шсе гръмна

GIFTED
03-20-2006, 20:10
taka 6te se nato4a 4e kato izlezna za edin den na drugata sutrin ste imam pred bloka kola posleden model i edin kup pari vernoe 4e ste trqbva da spq s baq maje za edin den ma nali e samo za edin den posle ste ostanat samo pridobivkite i vsi4ki sa 6taslivi

rowzz
03-20-2006, 21:04
ке ида в некой диско.. ке намерим некой готян батко и ке сфършим работата да видиме аджаба кфо е то да та ебат че и яко да ти стане \:D/ \:D/ ..

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-20-2006, 21:25
predi malko pro4etoh edna mnogo interesna tema "ako jenite imaha "мъжки полов орган" za edin den,kakvo 6tqha da napravat"mnogo originalno i super napraveno,a predstavete si ako majetye imaha gardi ili p**ka ili i dvete ednovremenno kakvo 6tqha da napravat ili da si pomislqt,mnogo mi haresa onaq tema BRAVO!!!!!!!!!4akam va6te mneniq :wink:

hahaha az mislq 4e shte se 4ue edno golqmo " AAAAAAAaAAAaaaaAAaaaAA"
kogato myja zabeleji kakvo ima :-D

marla
03-20-2006, 21:39
ako imah mujki polow chlen za 1 wecher .. moje bi samo she eksperementiram s nego ;P kade boli naj-mnogo kade e naj-qko da se pipa i taka.. da se informiram kakwo da prawq;p

lainagovna
03-21-2006, 11:50
но в никакъв случай няма да търся мъж да ме оправя. тва ше е най гнасното нещо което бих причинил на путката си.