View Full Version : Чалгата-за или против?
Хахах,е Грийн Дей не са ли чалга бе !? Или ше кажеш,че са пънк ?! Хах
vij kvo:q si gledai rabotata.i da-6te kaja 4e sa punk ne6to protiv?????
q si oglupqvai s preslavite,gloriite i tam vsi4kite kurveta deto se razmnojavat s vseki izminal den!!!!!!!!I ne mi se zanimavai s green day 6oto ti takiva smislovi teksote ne si 4uval/a i nqma da 4ue6 v tupite 4algetaq taka 4e q se :smt070
Кой ти е казал, че слушам чалга. Единствената чалга, която харесвам са Руслан Мъйнов и Артерия (които са метъли). Сбъркал със с оределението чалга, но Грийн Дей не са пънк. По скоро са Поп-Пънк или Пауър поп.
mrazq q est i znam 4e i pove4eto hora q mrazqtМила,преди 2 седмици искаше линк към Анелия,а в Скайп си с аватар на Ивана...Вярвам ти :smt005 :smt005 :smt005
Аз съм много против-това не е музика,всички текстове са еднакви и сичките певачки вече са еднакви.
Хахаха :lol:
Докато не го бях видял това не мислих, че Евънесънс фенче е позьорка. Ама това е уникално. Ти ща се лушаш Диму Боргир и едновремено с това ще слушаш чалга, ама ще твърдиш, че мразиш чалгата. :lol: :smt005
аз съм за моите любми чалгарки ....просто обичам да гледам тъпите им фенки по улицата как им подражават като по лицето си имат около 2 тона грим и се чудят по каф начин да демонтрират малкия бюст които имат заюото нямат силикон ....
обичам да виждам 16 годишни чалгарки с 30 годишни чичковци...
оби4ам да слушам коя чалгарка каква опирация си е направила ...
обичам да виждам как всички затъпяват заради тъпата чалга ...
с една дума чалгата е моята любима "музика"
macy_day_parade
08-20-2006, 07:25
Neeeeeeeeee!Mo6no az ne go napisah za teb tova a za RedChil [-X
Razbral si gre6no :wink:
I green day sa punk.Krai na spora :smt045
Аз си помислих, че съм го писал аз. За Грийн Дей няма да коментирам повече.
macy_day_parade
08-20-2006, 08:59
dobre,dobre!!!!!!!Aide nqma da sporq.Ama vse pak za men te sa nai-velikite :smt035 :-D
priznavam-znae6 10 p1ti pove4e ot men.okey,ml1kvam. i dumi4ka nqma da obelq :-# :-# :-#
macy_day_parade
08-20-2006, 09:16
horata ot scenata?!?!?! ne te razbiram i ne te razbiram ](*,) ](*,) ](*,)
аз съм за моите любми чалгарки ....просто обичам да гледам тъпите им фенки по улицата как им подражават като по лицето си имат около 2 тона грим и се чудят по каф начин да демонтрират малкия бюст които имат заюото нямат силикон ....
обичам да виждам 16 годишни чалгарки с 30 годишни чичковци...
оби4ам да слушам коя чалгарка каква опирация си е направила ...
обичам да виждам как всички затъпяват заради тъпата чалга ...
с една дума чалгата е моята любима "музика"
Истината боли фенове :)
macy_day_parade
08-20-2006, 13:49
znae6 li az kvo razbiram pod horata ot scenata:
4e ti s edna duma mi kazva6 4e si po-navisoko,taka li?
i s kvo si po na visoko!?!?4e vsi4ki te pitat za punk skins i tn mi togava
oooooooooookeeeeeeeeeyyyyyyyyy i az imam vesti za teb:nau4i se na drugi ne samo na teorii za muzika stilove i tn
divata_macka
08-20-2006, 14:16
ami poprincip bqx mnogo protiv,no tuk ot polovin godina me kefi.osobenno VELIKATA IVANA I FURIQTA RAINA. :-k vse pak i te sa xora i muzikata im e dabest.super. :mrgreen:
macy_day_parade
08-20-2006, 14:39
svetogled za men e muzikata na green day...hubavo e da misli6 4e si na v1rha...az mislq 4e s1m na d1noto no da ne zahva6tame tazi tema....nali znae6-razli4ni hora,razli4ni na4ini na svetogled,razli4ni na4ini na jivot...qvno s teb nqmame mnogo ob6to :smt009
ще повярвам че грийн дей са пънк,когато видя с очите си негър расист!
macy_day_parade
08-20-2006, 14:55
k1v etiket si lepq be!?!?!
az da s1m kazala ne6to?k1v etiket si lepq,a!?!?!
aide kaji mi,svetni me,gospodin vseznaiko!!!!!!!!!!
ще повярвам че грийн дей са пънк,когато видя с очите си негър расист!
всички са расисти, но ще ти покажа нещо още по- брутално
http://www.meshsf.com/blogs/nazi.jpg
добре,грийн дей са пънк... :shock:
Експлойтед много говориш против Грийн Дей, ама знам те аз по цял ден тайно ги слушаш. :lol:
предлагам на широката публика следния сайт- (потърси в темата за пънк)
Оргазм Нострадамуса
луди
дано онова момиче,което слуша от 2 години поп и си мисли,че е пънк,да се разровичка из сайтовете
все ще намери нещо по-свястно от онези 3-мата
И като е станало дума за пънк, аз ще кажа любимите си пънк групи. Те са Контрол, Rise Against, The bouncing souls, Sex pistols и The Ofspring. Последните не са съвсем понк, ама айде. Разбиращите от пънк - я кажете мнението си за тези групи и доколко имат общо с пънка.
Кажи ми някои готини групи, но като за начало дай нещо как да го кажа не толково брутално, по-леко.
cskamoni4ka
08-20-2006, 21:40
Слушам я и ме кефи!
Сега пуснах да тегля My girlfiend is punk.
Иначе от написаните групи единствената, която съм слушал някога е Rancid. На тях съм им слушал 3-4 песни, като даколкото си спомням в едната се пееше "straight outta control" или нещо подобно.
Ще ти чуя нещата, ама няма да се откажа от Офспринг. :wink:
Out of control се казва...
май беше в саундтрак на някаква игра или филм...
Мхм ся се сетих. Мисля, че беше Need for speed.
BaMBOocHa
08-21-2006, 11:25
ами аз определено не съм почитател на чалгата...не съм и чаааааак толкова негативно настроена,но не бих седнала да си я слушам вкъщи...нямам и 1 песен в Уинампа си...и все пак...нищо против чалгарите :)
Айде стига толкоз по темата.