Влез

View Full Version : Moderated:Имам страх от момчета...

nin
03-21-2006, 16:05
Znam 4e tova koeto 6te vi kaja 6te vi se stori sme6no ,no az imam strah ot mom4eta.Izpitvam istinski ujas kogato sum v kompaniqta na nqkoe mom4e, koeto haresvam ..prosto nz kakvo da si govora s nego a i ne samo s tezi koito haresvam a poprincip.Imam 4uvstvoto 4e ako kaja na nqkoe mom4e 4e imam 4uvstva kum nego toi 6te mi se izsmee v liceto(az ne sum pyrva krasavica moje bi v tova e pri4inata).Molq vi kajete mi kakvo da pravq kak da preodoleq straha si? :cry:

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

pussycat
03-21-2006, 16:40
Ami kato stoi6 nastrana ot mom4etata nikoga nqma da preodolee6 tozi strah. Ne si misli 4e kato im spodelq6 4ustvata si 6te ti se izsmeqt trqbva da ima6 malko samo4ustvie. Prosot izlizai malko po malko s mom4eta i 6te vidi6 4e te ne sa tolkova stra6ni. Edinstveniq na4in e da se otpusne6 i da se uspokoi6. :roll: Pojelavam ti uspeh!

addictedtou
03-21-2006, 16:46
Milichki kato bqgash ot problema ti nikoga nqma da go reshish... trqbva da se opitash da preodoleesh tova.. ne e mnogo trudno... no opitvai se ...pochni pyrvo da govorish s momchetata ot klasa koito poznavash i posle s nepoznatite.
Vynshnosta ne e tolkoa vajna... ne trqbva da se kompleksirash zaradi tova... vsichki sme razlichni...Nqma i grozen chovek!!
DAvai i uspeh :!:

Mikohito
03-21-2006, 16:57
Всички които са дали мнения преди мен са прави.Като избягваш проблема няма да постигнеш нищо както се казва скачай право в огъня.Без да се опариш или да бъдеш отхвърлена няма да се научиш да се справяш с нещата които ти пречат.Незнам при теб какъв е точно проблема и какво те притеснява но щом казваш че не си първа красавица значи мога да те разбера.Преди и аз имах подобен проблем но не толкова изявен притеснявах се да говоря с момичета които харесвам защото не се харесвах как изглеждам.Точно тогава реших да променя просто нещата които не харесвам в себе си и сега нямам проблеми.Дори имам успех сред момичетата.

AiKaTa
03-21-2006, 16:59
ako pitash men,nameri si nqkoe momche priqtel v uchilishte govori poveche s momchetata.pyk za haresvaneto i da ti se izmee koeto e malko veroqtno kakvo ti puka da ne e edinstven?puk i tfa moje da se sluchi samo ako popadnesh na jenkar,ako iskash da spechelish nqkoe momche opitai se pyrvo da se spriqtelite malko za da ne se strahuvash ot tova che shte ti se izplue viceto:)uspeh!

03-21-2006, 17:00
Stiskash zybi i zapochvash razgovor... Spored men tova tvoeto e vtylpqvane. Kazala si si, che te e strah i ne mojesh da se otpusnesh. Znaesh li, predi men strashno mnogo me beshe sram da govorq s momcheta, koito haresvam. Obshtuvah samo s priqteli, s takiva , s koito se poznvam ot mnogo vreme. Sled tova zapochnah da izlizam s druga kompaniq i kogato bqh zaedno s tqh obshtuvah svobodno s vsichki, prosto te mi vdyhvaha...kuraj. Sled vreme zapochnah da se otpuskam i sega nqmam takyv problem :wink: . Za tova izizai s priqtelite si, sybiraite se po-golqma kompaniq i se vkliuchvai v razgovorite. Sled vreme nqma da ti puka. :P Samo ne se kompleksirai, ne misli che ne si "pyrva hubost" i preglytni srama si. Uspeh ti pojelavam. I ne se pritesnqvai, s vyzrystta shte premine vsichko :)

LoVe_RuSlAn
03-21-2006, 17:04
ako stoi6 nastrana nikoga nqma da preodolee6 straha si a i osven tova 6tom ne si mnogo hubava hubavo e pone da ima6 samo4uvstvie i da si otvorena i pe4ena ako ima6 tezi ka4estva moje bi po dobre 6e deistva6 s mom4etata i 6te gi privli4a6 kym sebe si zashtoto mom4etata ne haresvat sduhanite momi4eta

03-21-2006, 17:09
от къде този страх? нещо случвало ли ти се е преди?

better_life
03-21-2006, 18:06
spored men tova si e 4ista sduhanost.. :? abe spored men edno ot nai vajnite ne6ta za mom4etata e da si vedra nqkva vesela,BEZ KOMPLEKSI,prosto se otpusni be nema stra6no,nekoi kat ti kaje ne6to 4e si "grozna" ili ne6to takova go prati u ku4i guz,imai malko pove4e samo4uvsvie! BE HAPPY! ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :smt004 :smt004 :smt004

^sladyranka`
03-21-2006, 20:20
moje bi prekaleno mnogo se pritesnqva6....za6to ima6 takova 4uvstvo?!?Zna4i tova si e seriozen problem... kazva6 4e ne si mnogo krasiva-bi mogla da napravi6 ne6to za van6niq si vid!Uspeh

lainagovna
03-21-2006, 20:42
кофти начи

Moderated by miloto
т.10 от Правилника :!:

Sunny_stz
03-21-2006, 20:45
Ako kaje6 na nqkoe mom4e ,4e ima6 4uvstva kum nego i toi ti se izsmee v liceto toi e su6tinski idiot!!!V tova nqma ni6to sramno i sme6no!
Otpusni se!Napravi taka ,4e da se haresva6 kak izglejda6!Promeni ne6to vuv vun6niq si vid,raznoobrazi za da se povi6i samo4uvstvieto!Chovek kato ima ne6to novo i se 4uvstva dobre :) Kaji stop na srama i pritesnenieto!