PDA

View Full Version : za6to sam tolkova dobur

03-21-2006, 19:02
na4i problema e sledniq 1 priqtel ne6to psuva6e biv6ata si i q sduhva6e no na men tq mi haresva i se zasutupih za neq. sled koeto se skarahme i toi mi kaza "ti si putka bate kvo zastupi se za neq a tq te haresva samo kato priqtel nakraq ti 6te si nai precakaniq" spored vas prav li e

piFka_LP
03-21-2006, 19:04
emi ...ima mn gledni to4ki dali si prav ili ne oba4e moje bi si postupil pravilno 6to puk da ne q za6titi6 .... :-k

pussycat
03-21-2006, 19:36
MN qko si napravil kato si q za6titil. Kvo ti puka kvo misli priqtelq ti vajnoto e 4e si go napravil za6toto si go iskal a tova e nai - vajnoto! =P~

sladkoto_Eli
03-21-2006, 19:38
Moge bi e bil prav, vse pak toi poznava momi4eto nai-dobre. Moge da e iskal da te predpazi ili prosto ti e bil qdosan, no ako ti naistina q xaresva6 re6enieto ti e bilo pravilno.

SeXyTo_f
03-21-2006, 19:40
MN qko si napravil kato si q za6titil. Kvo ti puka kvo misli priqtelq ti vajnoto e 4e si go napravil za6toto si go iskal a tova e nai - vajnoto! =P~

cold_kiss
03-21-2006, 19:50
6tom ti si pada6 po tova momi4e a tq po tebe ne...zna4i zavisi s kakva cel si q za6titil..ako si q za6titil za da se napravi6 na geroj za da si padne po tebe...ami ne e mn umestno da se zastypi6 za neq sled kato e samo zaradi hormoni no ako verno si q syjalil i ni6to ne predvijda6 sled tova za6titavane zna4i si postypil mn qko i moga da ti kaja 4e takiva hora kato tebe mn radvat.. :) za6toto vmesto da se naduvat i da se pravqtt na veliki osyznavat 4e okolo tqh vse pak jiveqt i drugi hora sys svoite 4uvstva i razbiraniq
a i vse pak tova 4e si q za6titil predpolagam 4e6te se e haresalo na samoto momi4e...moje da preosmisli tova kakyv 4ovek si i da osyznae 4e pravilniqt 4ovek s kojto moje bi trqbva da e si ti(kojto q uvajava kato li4nost)a ne nastoq6teto j gadje(koeto q psuva i unijava)taka 4e spored mene...dam dobre si postypil
ajde uspeh i dano taq macka se ogleda da vidi 4e ima i po-dostojni hora za neq ot nastoq6tiqt j priqtel(izvinqvam se za tva 4e go napravih na ni6to a ti e priqtel ama ot tova koeto si napisal tuka za nego ne sydq 4e e koj znae kolko svesten :smt017 )
stiskam palci [-o<

^sladyranka`
03-21-2006, 20:11
spored men ne...tova 4e priqtelqt ti e ubijdal momi4eto pokazva kakav prostak e (s izvinenie,za6toto samo takiva ubijdat momi4etata)!Postapil si mnogo pravilno!Bravo :!:

Sunny_stz
03-21-2006, 21:10
na4i problema e sledniq 1 priqtel ne6to psuva6e biv6ata si i q sduhva6e no na men tq mi haresva i se zasutupih za neq. sled koeto se skarahme i toi mi kaza "ti si p***a bate kvo zastupi se za neq a tq te haresva samo kato priqtel nakraq ti 6te si nai precakaniq" spored vas prav li e

Xaxa ae priqtelqt ti e pulen idiot!Neznam za kakvo q e psuval,no tova za men e.....silno kazano li 6te bude nemoralno?Da psuva6 biv6ata si!Xaxaax smqh!Dobre e 4e si q za6titil,no kakto kaza o6te nqkoi v kakva cel?Da q privle4e6 ili da se napravi6 na velik?Puk i tvoq priqtel ot kade znae,moje i da te haresva.... :smt016
Ami edinstvenoto ,koeto moga da ti kaja e kusmet,dano da stane ne6to ;)

ДА
03-21-2006, 21:15
ДА

LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 08:37
Ot edna strana da ot edna ne primerno toi nqma pravo da q obijda taka a ti mn dobre si postypil 4e si se zastypal za neq pba4e as kat znam nie jenskite kolko sme prokleti neznam dali m-u vas 6e stane ne6to pove4e ot obiknovenno priqtestvo no kakvo pyk tolkova v kraina smtka o6te edin priqtel kym spisaka

WindWaker
03-22-2006, 10:04
e kakto i v druga tema pisah - na tva e, zaradi jenite nie mujete se "izbivame" vzaimno. ako e momi4e koeto haresvam, koeto obi4am, 4ieto priqtelstvo ili ne6to pove4e si zaslujava - tihi4ko bih se zastupil za neq, no v nikav drug slu4ai ne bih se zasputil za momi4e koeto malko poznavam i oTGORe na vsi4ko da sym protiv moi dobyr priqtel (mom4e). kakto kaza edno momi4e predi mene tuka - vnimavai 6toto momi4etata (golqma 4ast, NE VSI4KI !!!) sa dosta kovaren narod v takiva situacii

An`Ji_l4
03-22-2006, 10:08
ami zavisi.. ako ubidite mu sa bili 6ot tq ne6to go e qdosala n e etrqbvalo da q za6itava6,no ako tq ni6to ne e napraila i toi prosto si q psuva za 6tqlo i ne6tqlo dobre si napravil

RoSsY88
03-22-2006, 10:45
Не!Ти си прав дет си я защитил...нищо,че я харесваш...не си прецакан!

Fat_phil
03-22-2006, 11:19
Не!Ти си прав дет си я защитил...нищо,че я харесваш...не си прецакан!

Pi4 tova e noj s 2 ostrieta :wink: dneska se obi4ate i si zagubil priqtel utre ne se obi4ate i si bez priqtel!!!

Nikoga ne postavqi lubovta pred priqtelstvoto!!! zashtoto lubovta e do vreme a istinskoto priqtelstvo m/y 2 mom4eta 2ma muje :wink:

03-22-2006, 12:58
пич,евала,че си я защитил
това е голям плйс и те издига в очите не само на нея,но и на другите момчета
истинското момче е това,което би защитило момиче,а не това,което би го нагрубило
евала!

Г0ст
03-22-2006, 23:12
Абе зависи много ...... но по всички параграви е зле да се караш с приятел за момиче.Всепак това си е тяхна работа.Ти вярно , че си я харесваш , но само толкова.Нито ходите нито...........попринцип мисля , че си постъпил тъпичко.

MrAnderson
03-22-2006, 23:16
При всички положения си постъпил като мъж на място. Останалото не е от голямо значение.

Fat_phil
03-23-2006, 07:48
При всички положения си постъпил като мъж на място. Останалото не е от голямо значение.

awe da ti kaja ne e mnogo mujka postupka :wink:

MrAnderson
03-23-2006, 12:30
Това, че приятелят й не е от най-галантните мъже, няма нищо общо с това, че той се е застъпил за нея. Лично мое мнение :wink: .

Fat_phil
03-24-2006, 09:22
Това, че приятелят й не е от най-галантните мъже, няма нищо общо с това, че той се е застъпил за нея. Лично мое мнение :wink: .

ok de vseki si ima razli4no mnenie!

dobre e napravil ot edna strana no q pomislete ot druga :wink: negoviq priqtel kak se e po4uvstval? "toq mi se pishe za priqtel i hop po4va da zashtitava momi4e koeto tolkova me narani ot kudeto sledva 4e ne mi e priqtel"

ta kakto kazah tova e noj s 2 ostrieta :wink:

STAY COOL

akademika
03-24-2006, 09:40
КАзана дума хвърлен камък.По добре Поствай тема какво да правиш от сега нататък с приятела си и с момичето.Не мога да разбре какъв е тоя форум - защо обсъждате миналото като трябва да обсъждаме бъдещето,
защото можем да го променяме а миналото не можем

лично мнение

Frank_Lampard
03-24-2006, 09:54
Искам да направя поправка в заглавието на темата : "защо съм толкова тъп" ... Това че се застъпваш за нея значи ли че искаш да ходиш с нея ? Може би това е позицията ти по въпроса ... Твоя приятел е кретен, защото е ограничен очевидно, а ти защото се подвеждаш по него ...

cold_kiss
03-24-2006, 11:54

ok de vseki si ima razli4no mnenie!

dobre e napravil ot edna strana no q pomislete ot druga :wink: negoviq priqtel kak se e po4uvstval? "toq mi se pishe za priqtel i hop po4va da zashtitava momi4e koeto tolkova me narani ot kudeto sledva 4e ne mi e priqtel"

ta kakto kazah tova e noj s 2 ostrieta :wink:

STAY COOL
ami vij razbiram 4e govori6 za edna myjka solidarnost i 4e priqtelstvoto za tebe e nad lubovta no vse pak ako priqtelqt mu se gadvri s tova momi4e i q naranqva po tozi na4in e malko gadno toj da se zastypi za nego za6toto vypreki 4e mu e priqtel vse pak trqbva da ima svoi cennosti i qvno kato gledam pravdata e edna ot negovite cennosti za razlika na tezi na priqtelq mu,koito spored mene si izbiva kompleksite nagrubqvajki tova momi4e.

03-24-2006, 12:43
Я вземи я изчукай пък квото стане сега голяма работа неможеш да му имаш доверие на човека защото явно и е набрал доста.

Fat_phil
03-24-2006, 12:50
Я вземи я изчукай пък квото стане сега голяма работа неможеш да му имаш доверие на човека защото явно и е набрал доста.

tova da ne e hralupa 4e taka q zvemi q 4ukai ?

ima momi4eta koito ne zaslujavat daje da gi napliuesh no ima i angel4eta koito zaslujavat mnogo!!!

03-24-2006, 12:55
ima momi4eta koito ne zaslujavat daje da gi napliuesh

това ми харесва евалата.Пък що се отнася до хралупата все тая просто се изразих малко невъздържано.

Fat_phil
03-24-2006, 13:07
ima momi4eta koito ne zaslujavat daje da gi napliuesh

това ми харесва евалата.Пък що се отнася до хралупата все тая просто се изразих малко невъздържано.

heh ok
:D 8)

ta po temata pi4 po dobre opravi neshtata!

edno e da vzemesh momi4eto na nepoznat drugo e na priqtel!

ti sam si predceni no znai edno neshto: Bi***es Come And Go But friends Stay in Time!!!