View Full Version : защо съм лигльо :(
когато си харесам някое момиче се държа приятелски с нея но ставаме прекалено добри приятели и когао и предложа тя ме реже вероятно защото я е страх. Как да постъпя ако започна веднага да я свалям пак ще побегне кажете кво да правя. (знам че темата е тъпа но вече нз какво да правя)
SeXyTo_f
03-21-2006, 19:26
когато си харесам някое момиче се държа приятелски с нея но ставаме прекалено добри приятели и когао и предложа тя ме реже вероятно защото я е страх. Как да постъпя ако започна веднага да я свалям пак ще побегне кажете кво да правя. (знам че темата е тъпа но вече нз какво да правя)
amiiii, nz...tva zavisi ot teb...trqbva ti drug podhod kum momi4etata...ama nz kuv...vij drugite kakvo 6te ti napi6at... 8-[
sladkoto_Eli
03-21-2006, 19:31
Ne e 4ak tolkova tupa... Ta po temata. Nqma kak da razbere6 ako ne probva6. Abe to si zavisi i ot momi4eto
cold_kiss
03-21-2006, 19:39
abe ako mene pita6 bydi estestven....bydi sebe si..nie momi4etata tova go ocenqvame mn...
za6toto nqma smisyl da se pravi6 na "gyzar"i da zapo4ne6 da gi svalq6 s iztyrkani frazi i dejstviq...vqrvaj mi nqma da se polu4i osobeno za6toto ve4e si si izgradil tazi repotaciq na dobyr priqtel i na mil 4ovek na kojto mogat da spodelqt i da se oblegnat na negovoto ramo za uteha
igraj svoqt koz pravilno;) bydi priqtel i taka moje mn da vpe4atli6 nqkoe momi4e s dobrota i nejnost i da stane edna mn qka vryzka v koqto ne samo fizi4eskoto privli4ane igrae nqkakva rolq ami i priqtelstvoto
razbira se vse pak zna4enie ima i samoto momie4 kym koeto izpolzva6 tezi svoi ka4estva...prosto trqbva da si potyrsi6 momi4e koeto ceni tozi hora kato teb i bi se iazkefilo da ima vryzka s edin naistina dobyr priqtel.. :)
uspeh i ne se predavaj ej :)
abe ako mene pita6 bydi estestven....bydi sebe si..nie momi4etata tova go ocenqvame mn...
za6toto nqma smisyl da se pravi6 na "gyzar"i da zapo4ne6 da gi svalq6 s iztyrkani frazi i dejstviq...vqrvaj mi nqma da se polu4i osobeno za6toto ve4e si si izgradil tazi repotaciq na dobyr priqtel i na mil 4ovek na kojto mogat da spodelqt i da se oblegnat na negovoto ramo za uteha
igraj svoqt koz pravilno;) bydi priqtel i taka moje mn da vpe4atli6 nqkoe momi4e s dobrota i nejnost i da stane edna mn qka vryzka v koqto ne samo fizi4eskoto privli4ane igrae nqkakva rolq ami i priqtelstvoto
SPORED MEN TQ E PRAVA,ZA6TOTO TRQBVA NAISTINA DA SI ESTESTVEN I NQMA NI6TO PO LO6O OT TOVA,ZA6TOTO 4OVEK DA TE VIDI TO4NO KAKAVTO SI,PO HUBAVO OT TVA NQMA
^sladyranka`
03-21-2006, 20:08
ami moje bi to4no za6toto zapo4va6 priqtelski to4no za tova posle te reje.....moje bi i tq e sviknala da ste pr i edva li iska da razvali hubavoto vi priqtelstvo s ne6to pove4e(za6toto vseki krai na edna vrazka e mnogo gaden)..prosto promeni podhoda si kam momi4etata
Sunny_stz
03-21-2006, 21:20
Veroqtno za6toto se durji6 priqtelski:) Pokazvai i go s leki nameci ,moje bi ne si popadnal na to4noto momi4e!Ili puk naistina si liglio,stegni se!
Shtom tq ne te iska,zna4i ne e podhodq6tata za teb!
LoVe_RuSlAn
03-22-2006, 07:47
Smeni podhoda kym momi4eta ne izbyrzvai s predlojeniqta i gi dryj v naprejenie malko
покажи на момичето че наистина я харесваш
WILD__BOY
03-22-2006, 08:15
Има едно нещо викам му friend list. Ако попаднеш там забрави да я свалиш. Много трудно става, особено ако сте добри приятели. А и винаги може да те отреже с думите: "Ти си ми само приятел". ;( Опитай се първо да се запознаваш с момичетата. След катос е опознаете лек флирт и след тва си знаеш.
DiabolicAngel
03-22-2006, 13:11
Покажи и още от самото начало,че не искаш да сте само приятели
MaRiYa_86
03-22-2006, 21:29
Не ти е тъпа темата...Просто не се сприятелявай с момичетата ,които харесваш,защото за момичетата приятелите са много важни,особено в мъжки род и много трудно ще развалят приятелство заради нещо друго...
От самото начало трябва да си по-предизвикателен,за да видят мъжа в теб,а не доброто приятелче.За да разберат,че искаш нещо повече...Прави комплименти,бъди директен :)
cvety_i_bebeto
03-24-2006, 21:46
покажи на момичето че наистина я харесваш
_Nightmare_
03-25-2006, 17:19
kak da ti kaja... ne mislq 4e trqbva da promenq6 ne6to...
vij hubavo e 4ovek da tyrsi gre6kata v sebe si, novse pak znai 4e ponqkoga stava taka 4e moje6 da q nameri6 i v drugite... tova 4e e stanalo taka edin pyt ili dva ne zna4i 4e 6te stava taka vseki pyt
ta... ako ne me razbra imah predvid 4e mislq 4e prosto ne si otkril podhodq6toto momi4e... nqkoi momi4eta tyrsqt to4no tova v edno mom4e, e est ako si haresva6 povyrhnostni ligli koito ne cenqt drugo i gledat na jivota kato na flirt vse s razli4ni hora nqma da q nameri6...
taka 4e moi 4ovek... ni6to ti nqma... mn si si dobre... prosto nameri podhodq6tata...
ili pyk se promeni i imai mn momi4eta, no vse poyrhnostni...
ti izbira6... samo flirtove ili strahotni priqtelstva s 6ansove za ne6to istinsko
midnight...
03-25-2006, 19:14
ами ако не искаш да ставаш само приятел на момичето не го карай да мисли за теб като приятелка за клюки, покажи си какво искаш и след това ще си станат нещата сппоред мен
akademika
03-25-2006, 19:42
Не си сам на тоя свят с същия проблем.Забелязъл съм, че за отрицателно време мога да се сприятеля с момиче - в порядъка на 1-2 разговора, но засега друго не.Не мисля че си лигльо.
teenkopele
03-25-2006, 22:38
Това с предлагнето вече е супер банално. Не е нужно да 'предложиш' на едно момиче, за да тръгнеш с него.
Това, което можеш да направиш: покажи на момичето, че имаш нещо повече от приятелски чувства към нея. Сваляй я- прави й комплименти, флиртувай с нея. :)
Успех. :wink:
Black_Cat
03-26-2006, 10:21
emi budi po-smel,nqkoi momi4eta obi4at da im se govorqt po-takiva ne6ta,ne ot tipa mn sa ti hubavi o4ite ili nekvi takiva ligotii ami leko izvrateni zaka4ki! :smt016