View Full Version : Za samotnite
martin_91_
03-21-2006, 19:28
Ne vi li e pisnalo da ste sami.Ako vi e opitvate li da napravite ne6to po vyprosa.Ae sa mi kajete slu4valo li vi se e pravite si4ko vuzmojno i nakraq lapate to4ilka
Master_88
03-21-2006, 19:55
Да,имал съм моменти,в които съм бил самотен
На мен ми е добре да съм сам. :roll:
Enrique.Iglesias
03-22-2006, 14:18
И на мен ми е добре да съм сама.Никакви разочарования,никакво бунтуване на сърцето щом Го видя...пък сега и никой не си харесвам и съм си супер.
ledenata_kralicA
03-22-2006, 17:47
kofti mi e 6toto pri men e dosta 4esto qvlenie
nz,gore dolu bih mogla da kaja 4e nito sum tupa,nito sum grozna,
no moje bi nz to4no kak da Gi spe4elq:) :-)
да бе сички сме убавци в тоя форум и сички сме сами как така се получава?..... напоследък забелязвам че момчетата очакват ние да ги сваляме което при мен не се получава..... па може и да съм грозна де да знам.....
TiA_MaRiA
03-23-2006, 01:49
na vseki se e slu4valo da ostane sam i da e samoten, tova ne zna4i 4e ve4no 6te e taka, spoko ima takiva momenti vsi4ko 6te se opravi
Аз съм и тъп, и грозен. Не бих казал че не ми пука. Просто забивам в бачкането, защото се оказва че всичките ми познати, които съм си мислил че някога са държали на мен, всъщност са държали на това което имам и което мога - да им поправя компютъра, да им регистрарам канал, да им дам пари назаем... Всъщност имаше един момент, когато си мислех че има един човек който наистина държи на мен, но се оказа че не е така... тъпо. Абе... нямам какво да добавя повече... :cry:
CucAgMuH
03-23-2006, 10:38
Горният пост е мой - сорка че не се логнах, очаква браузъра да се справи сам, ама нещо пак се е разкиснал. Ей ся ше го преинстална. ](*,)
hamilcar
03-23-2006, 10:52
Сам ми е много добре.
Death^Forever
03-23-2006, 10:58
Сама и самотна съм, да, но не мога да преценя дали ми харесва, или ми е писнало. Може би, защото просто съм свикнала и не винаги ми прави впечатление. В началото опитвах по всякакъв начин да се измъкна от това състояние, сега вече нямам никаква надежда, не постигнах нищо особено. Нито знам как ще го преодолея, нито как ще продължа, а и на кого ли му пука?!...
TheMaggie
03-23-2006, 11:05
Ponqkoga si mislq 4e e po-dobre da sam sama :roll:
Сама и самотна съм, да, но не мога да преценя дали ми харесва, или ми е писнало. Може би, защото просто съм свикнала и не винаги ми прави впечатление. В началото опитвах по всякакъв начин да се измъкна от това състояние, сега вече нямам никаква надежда, не постигнах нищо особено. Нито знам как ще го преодолея, нито как ще продължа, а и на кого ли му пука?!...
Вярно че на никой не му пука... от време на време се появяват рани, които претендират, че им пука. Дали ще им повярваш и ще попаднеш в заблудата поне за малко(заблуда, но сладка и привличаща) си е напълно твое решение... но винаги в края всичко умира. всичко. С последната възможност, с последният спомен, рухват и всичките ти мечти. Светът се срива из основи - за да стане отново онзи сив свят който беше преди да попаднеш в заблудата. И отново и отново... докато... хъм... :smt010
better_life
03-23-2006, 16:37
Ne vi li e pisnalo da ste sami.Ako vi e opitvate li da napravite ne6to po vyprosa.Ae sa mi kajete slu4valo li vi se e pravite si4ko vuzmojno i nakraq lapate to4ilka
sa6toto!!!!!!!! :?
EvaneScence_f
03-24-2006, 10:54
аз пък съм заобиколена от хора,от хора,които ме имат за приятелка,но аз не ги 4увствам близки,за6тото може би не ме разбират,или не могат да ме разберат,има моменти коагато се 4увсвам супер самотна и все пак имам хора,на които да раз4итами да вярвам ... но напоследък ми е мн трудно да намирам истински приятели,за6тото ми е мн трудно да вярвам на хората,които по4ти всеки ден някой ме разо4арова или ме предава и ве4е се изморих от това,изморих се да съм сама и да няма на кого да вярвам!Може би 6те продължавам да съм си самотна докато не намеря моето обкръжение,хора...но дори и да не ги открия никога няма да спирам да ме4тая за тях...и няма да губя надежда..."For hope I`d give my everything"
Аз съм и тъп, и грозен. Не бих казал че не ми пука. Просто забивам в бачкането, защото се оказва че всичките ми познати, които съм си мислил че някога са държали на мен, всъщност са държали на това което имам и което мога - да им поправя компютъра, да им регистрарам канал, да им дам пари назаем... Всъщност имаше един момент, когато си мислех че има един човек който наистина държи на мен, но се оказа че не е така... тъпо. Абе... нямам какво да добавя повече... :cry:
Господи колко си прав\права... :cry: Дай някакъв мейл за връзка,ако имаш желание...
teenkopele
03-24-2006, 22:28
Еми, когато съм самотен се старая да направя нещо по въпроса. \:D/
Death^Forever
03-25-2006, 06:34
Вярно че на никой не му пука... от време на време се появяват рани, които претендират, че им пука. Дали ще им повярваш и ще попаднеш в заблудата поне за малко(заблуда, но сладка и привличаща) си е напълно твое решение... но винаги в края всичко умира. всичко. С последната възможност, с последният спомен, рухват и всичките ти мечти. Светът се срива из основи - за да стане отново онзи сив свят който беше преди да попаднеш в заблудата. И отново и отново... докато... хъм... :smt010
Така си мисля и аз...изчезна онзи празен оптимизъм, онези празни надежди, че нещата някога ще се оправят, животът ще продължи...Да, всичко, което си градил толкова много време - рухва изведнъж и дори не ти остава време, за да се осъзнаеш, не ти остават сили да продължиш, да се бориш и да живееш както преди. Наистина, заблудата е голяма, заблудените са много, умиращите светове - също...В един момент просто се чудиш къде остана онзи смисъл или може би и той вече не съществува...и виждаш, че живееш в един умиращ свят, а заедно с него - умираш и ти...в самота.
blondito:)
03-25-2006, 09:32
Samotata e onova s1stoqnie,ot koeto nai-mnogo se strahuvam,i v koeto se namiram v momenta.. NIKOGA,ama NIKOGA ne s1m se 4uvstvala po-samotna i po-nerazbrana..i tova ve4e nad 8 meseca,ne znam,az ne vijdam opraviq,p1k neka horata mi govorqt,4e vsi4ko tova e vremenno i vsi4ko nqkoi den 6te se opravi.. nikoi ne me razbira i tova e fakt,a nai-stre6noto e,4e nikoi ne iska da me slu6a..ami da,samotna s1m i opredeleno mi omr1zna,no izglejda s tova trqbva da svikna i bolkata da stane 4ast ot ejednevieto mi... moje i da se borq,no da se borq za kakvo!? Ve4e s1m tolkova ob1rkana,4e ne znam otk1de da po4na-da,samotna s1m i mnogo tejko prejivqvam tova.. :(
cql jivot sum sam .... s mnogo malki isklu4eniq ot po 1 mesec ili malko pove4e i sled tva pak vsi4ko se vru6ta po staro mu dori e po lo6o.... borq se da ne e taka no ...
Еми, когато съм самотен се старая да направя нещо по въпроса. \:D/
Ti shte se izkajesh li nqkoga maalko ot malko inteligentno?
Kogato sym samoten ne mi pravi vpechatlenie. \:D/
Ice_Queen
03-25-2006, 16:17
Ponqkoga si mislq 4e e po-dobre da sam sama :roll:
да и на мен!!!!!!!!!! :(
абе и аз в момента съм сам ама не ми пука особенно...да не се отчайваш му е майката...Вместо да стоя и да се самосъжалявам(което се е случвало понякога де) аз си пускам някоя яка песен и си казвам "Аз съм нещо повече от другите обитаци които не искат да се опитат ме разберат."Това помага...определено!Винаги си казвам"Ще открия истински хора с които мога да съм на едно ниво...."-по добре сам отколкото с когото и да е все пак!
favor_91
04-07-2006, 20:58
ponqkoga na vseki mu e dobre da e sam....vkl. i na men :roll:
Krem4eto
04-08-2006, 14:23
sa6toto!!!!!!!! :?
Сащо! :evil:
Я вземете и се стегнете малко ! Давайте го по-свежо ! Млади хора сте , живота е пред вас ! Правете опити да намерите половинката си ! Всеки науспешен опит е стъпало напред към успеха ! Замислете се , и самите вие ще извлечете още и още закономерности за любовта и прочие ... .
П.С. - Някой ако има желание за разговор , да сподели пред други хора мъките си , да помогне на други събеседници - предлагам да си правим малко срещи в някой бар , кафе и т.н. ... http://smilies.sofrayt.com/%5E/9/biggthum.gif
penywise
04-11-2006, 09:59
pump it :smt025
egipetska_princesa
04-11-2006, 20:42
Da si samoten e 4uvstvo,a samotata e izbor.Za koe to4no govorite?I kakvo ozna4ava za vas da si sam-da nqma6 priqteli ili da nqma6 gaje? :smt108
FikyScHetOo
04-11-2006, 21:27
Da si samoten e 4uvstvo,a samotata e izbor.Za koe to4no govorite?I kakvo ozna4ava za vas da si sam-da nqma6 priqteli ili da nqma6 gaje? :smt108
Ако е да нямаш гадже - съм сама, но не съм самотна, нито имам наличието на липсата на приятели :)
Ако е да нямаш гадже - съм сама, но не съм самотна, нито имам наличието на липсата на приятели :)
Всеки човек рзбирата самотата за себе си по свои собствен начин ... Дали ще са приятели или гадже и прочие ...
FikyScHetOo
04-13-2006, 08:38
Всеки човек рзбирата самотата за себе си по свои собствен начин ... Дали ще са приятели или гадже и прочие ...
Напълно си прав, но може би за мен самотата е и времето което оставам с мислите си, а много рядко имам нужда и от това време
ledenata_kralicA
04-13-2006, 08:44
вече спря да ми пука толкова :?
FikyScHetOo
04-13-2006, 09:05
вече спря да ми пука толкова :?
ми аз мисля че това е начина да бъдеш щастлив- да не се тревожиш за дребните проблеми. Макар че ако не ти пука за нищо - положението става лошо(уфф отклоних се от темата, но не се сдържах)
{P}HoNeY{P}
04-13-2006, 10:05
Az ponqkoga si mislq 4e sam sama xva6tam si gsm-a i razbiram 4e ne e taka, za6toto vinagi 6te ima xora na koito 6te darja a te ne men o6te pove4e!Nikoga ne sam bila naistina sama samo taka sam si mislila!!!!!!!!!
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-13-2006, 14:12
vseki 4ovek ima period ot jivota si v koito se 4uvstva samoten i iska6 ili ne trq da prejivee6 tozi period :!:
light_purple
04-13-2006, 18:05
да бе сички сме убавци в тоя форум и сички сме сами как така се получава?..... напоследък забелязвам че момчетата очакват ние да ги сваляме което при мен не се получава..... па може и да съм грозна де да знам.....
Nz za teb,no az ia poznavam i naistina ne e nito grozna nito tupa.
favor_91
04-16-2006, 15:15
ne moga da se nare4a samoten...vinagi sam v kompaniq....samotata 4ovek sam si q izbira !