PDA

View Full Version : Предложение:)

>@>>>@<
03-21-2006, 19:33
Здравейте, искам да споделя една своя забележка относно визията на форума. Не ви ли прави впечатление, че има повече картинки, отколкото думички в изказванията на някои потребители. Знам, че хората се радват на аватарите си, мислейки, че те изразяват част от тях, но няма да е лошо те да са със съобразени размери.. Голяма е шарения, пък и на новия ни бял фон още повече изпъква....
Знам, че админте няма да сложат ограничения, затова отправям апел към потребителите да ограничат малко любимите си картинки..все пак това не е галерия, а място, където общуваме най-вече чрез думи..
Моля ви, оставете повече място именно за тях..
Благодаря:)

lainagovna
03-21-2006, 20:19
е ти у ред ли си бе. мноу ясно че ще е шарено, тва да не праисторически черно бял форум. не. модерен цветен и шарен е. на мен ми харесват големите и шарени картинки, вярвам и на повечето потребители също. моето мнение е не. няма да слагам по малки и скучни картинки. по скоро предлагам да махнат тоя грамаден досаден смотан и тъп банер отдясно на сайта

Estranged
03-21-2006, 20:55
Ох... И аз по едно време много обичах големите аватари. Нещо напоследък ми писнаха и наистина се дразня на някои индивиди, които си слагат плакати за аватари. Но пък за мен най-лесния начин да намеря набързо нечие мнение в тема е по аватара, защото той наистина изпъква, а и аз вече съъм го възприела като начин да изразиш себе си.

machoka
03-21-2006, 21:01
Големите аватари се премахват, когато се забележат от администратори. За да стане това по-лесно, поствайте профилите на тези потребители в темата за модераторска помощ в Новини и Съобщения :wink: