View Full Version : Ама ситуация..
Ето и моя проблем,който предполагам се е случвало на не един-двама.. имах връзка 4 години ,и много страдах след като се разделихме (9 месеца вече от раздялата ) а преди 2 години се запознах с едно момиче,което винаги ми е помагало със каквото може,а съветите й бяха много ценни и истински ,дори аз не предполагах ,че ме обича(до прди 5-6 месеца) ,макар и Любовта си тя се опитваше да ме събере с бившата,за да бъда щастлив ,макар и с друга-е на това му викам Исктинска и чиста Любов,а не егоизъм .. дори да си призная тя много повече ми е помагала в трудни моменти ,карала ме е да се усмихвам,да се забавлявам до полуда с нея.. но някак си като тя ми открахна чувствата си аз се стреснах ,и одръпнах от нея,но тя не ме намрази или нещо такова,отново се опитва да ми помага като приятел ,и знаете ли от 2-3 седмици изчезна ,просто явно е видяла ,че съм сложен за разбиране ,че още обичам другата,ама като се замисля ТЯ много повече ми липсва,нейните очи,усмивка,шеги ,съвети ,а не на бившата,осъзнах ,че нея обичам ,но вече е късно ,защо все така става.. тя е при друг :( прятелите казват,да се боря,че още Мен обича ,но незнам ,Вие какво ще ме посъветвате да направя като нея да и помагам да бъде щастлива с другият или да се опитам да си я спечеля или да я оставя на пълно .. :shock: дайте съвети ,мили приятели ,10х :-)
Да живееш със миналото...това ли искаш... Не да гориш в красивия пгън на любовта, която това момиче не веднъжя вно е доказала пред тебе, а да тлееш с пепелта от предната...Да трудно е след толкова дълга връзка... Но живота продължава...Аз съм на мнение че трябва да потърсиш това момиче..та ти сам си усетил липсата й...потърси я, поговорете. и се остави на течението..Успех!
Кажи и всичко това, което си написал тук в очите.... успех!!!
dream_for_you
03-22-2006, 16:47
направи това,което мислиш,че ще я направи щастлива :!: .поговори с нея,кажи и това,което си написъл и я остави тя сама да реши какво иска без да я притискаш и преми решението и каквото и да е то.късмет :wink:
sometimes_
03-22-2006, 17:33
Mda, nai-dobroto reshenie e da q potyrsish i da i kajesh za chuvstvata si, tq sama shte preceni dali iska da e s teb ili s drugiq. Pojelavam ti uspeh, pishi posle kakvo e stanalo :)
Bubanata
04-05-2006, 12:08
Az lichno bih ti preporuchala ako q haresva speceli si q!!!No ako ne prosto i pomogni da bude shtastliva kakto tq ti e pomagala ili q ostavi prosto da si ostanat enshtata taka!!! :-s
He3HauKa
04-05-2006, 12:14
Tq e bila do teb ,pomagala ti,ti osaznavash kakvo si imal chak kogato si q zagubil ... taka che obadi i se,nameri q ,izlezte ,pogovorete... Sled kato e bila tolkova iskrenna s teb naistina te obicha :arrow: ne gubi vreme :mrgreen:
sladka_macka
04-05-2006, 12:17
Az 6te te posuvetvam da si q spe4eli6:!: Tq naistina mn te e obi4ala i prodalja sigorno:!: Otidi pri neq i i obesni kakvo si osaznal :D Az mislq 4e tq mn 6te se zaradva :!: Uspeh \:D/
ExTr3m3_GiRL
04-05-2006, 12:17
Ми да точно така мисля, че сам знаеш отговора действаи бори се за нея!!! Кажи и всичко,което си написал тук мисля, че ще успееш УСПЕХ!!!
Ами мога да ти кажя само две неща...Никога не е прекалено късно!Бори се винаги за любовта си до край!Но дори и да ти казват другите,че тя още те обича-ти си я отблъснал...Като отблъснеш едно момиче,понякога любовта и към теб се прекаршва и тя си казва край...може да е намериа по-добър от теб,който да я оцени.ТИ я оцени чак като те загуби,явно страшно мн те е обичала или още ет обича.Решението вижте и си поговорете и тя да реши дали иска да е с теб или не.Но реакцият ти като си я отблъснал като си разбрал чустватат ти е била гадна,дано да не си я отблъснал завинаги от теб...
Fat_phil
04-05-2006, 15:01
vzemi si q za teb!!! kakto opisa neshtata tova ne e momi4e za izpuskane :wink:
sega e momenta da se borish za neq :smt006
go for it!!!
skate_warrior
04-05-2006, 15:14
Кажи и всичко това, което си написал тук в очите.... успех!!!
eto tova e !!!
Ами мога да ти кажя само две неща...Никога не е прекалено късно!Бори се винаги за любовта си до край!Но дори и да ти казват другите,че тя още те обича-ти си я отблъснал...Като отблъснеш едно момиче,понякога любовта и към теб се прекаршва и тя си казва край...може да е намериа по-добър от теб,който да я оцени.ТИ я оцени чак като те загуби,явно страшно мн те е обичала или още ет обича.Решението вижте и си поговорете и тя да реши дали иска да е с теб или не.Но реакцият ти като си я отблъснал като си разбрал чустватат ти е била гадна,дано да не си я отблъснал завинаги от теб...
да прав/а си ,май и така стан а... благодаря на всички за помощта
обадих и се,видяхме се ,поговорихме ,казах и всичко ,бях искрен,НО.. тя ми каза,макар и любовта си към мен не иска да е смен,щото я е страх да не я отблъсна заради друга и отново да си я имам като сестриче,а и с новия си е щастлива,той я обича много ,правил всичко за нея(но защо това не съм бил аз ми каза) ,той я е оценил и така... опитах се да я вразумя ,че аз още повече я обичам от този ,знаем се от толкова време,и че съм се заблуждавал спрямо нея..но тя дори не иска да чуе,не ми вярва,също отбелязах,че моята любов нр е от 1 поглед,и е по-голяма..ама не щще и да чуе и това си е ](*,) яд ме е на самият себе си :evil: и нз какво да правя отсега нататк
Мога да кажа само едно - давай здраво напред и се бори! Не оставяй любовта да си замине! :smt008
УСПЕХ!!!
white_chik
04-05-2006, 16:19
6tmo si razbrala 4e q obi4a6 bori se za neq.ne ostavqi 6astiq da ti se izpluzne.ako ako 4uvstvata ti sa nekuv mo9menten moment ne trq da luje6 momi4eto [-X
Напълно съм съгласна с теб.Когато отблъснеш едно момиче обикновено то си казва че няма смисъл да продължава да....как да кажя в един смисъл да се бори за човек който ней обръща внимание...както тя/той каза Като отблъснеш едно момиче,понякога любовта и към теб се прекаршва и тя си казва край.Следкато си разбрал че я обичаш бори се, може да не е загърбила толкова лесно чувствата си към теб и още да те обича
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 19:20
Ми да точно така мисля, че сам знаеш отговора действаи бори се за нея!!! Кажи и всичко,което си написал тук мисля, че ще успееш УСПЕХ!!!
i az taka mislq...
teenkopele
04-05-2006, 21:49
Ще ти кажа само едно, БОРИ СЕ ЗА НЕЯ! :-D
Успех. :wink:
Iliqn4eto
04-05-2006, 21:54
Ангел,
Гост
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 5:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
да прав/а си ,май и така стан а... благодаря на всички за помощта
обадих и се,видяхме се ,поговорихме ,казах и всичко ,бях искрен,НО.. тя ми каза,макар и любовта си към мен не иска да е смен,щото я е страх да не я отблъсна заради друга и отново да си я имам като сестриче,а и с новия си е щастлива,той я обича много ,правил всичко за нея(но защо това не съм бил аз ми каза) ,той я е оценил и така... опитах се да я вразумя ,че аз още повече я обичам от този ,знаем се от толкова време,и че съм се заблуждавал спрямо нея..но тя дори не иска да чуе,не ми вярва,също отбелязах,че моята любов нр е от 1 поглед,и е по-голяма..ама не щще и да чуе и това си е яд ме е на самият себе си и нз какво да правя отсега нататк
кофти ситуация.. ноо аз съм убедена и ,че друга ще намериш също така да си я обичкаш .. и 3 нали е щастливо число,а с нея си остани само приятел ,май ще е най-добре,колкото и да ти е трудно .Но се постави и на нейно място как се чувства тя.. :|
Всички до тук са прави,но се замисли за едно.Тя е мислила за теб,когато си бил обвързан и ти е била само верен приятел.Трябва ли и ти да правиш това ? Но май не,защото вече си се разкрил макар и малко по-късно.
И още нещо.Пука ли ти за другото момче ? Ако той наистина я обича толкова много и тя също него заслужава ли си да разбиваш тази връзка ? Тя би ли била съгласна да нарани сегашния си приятел така ? Всичко зависи от нея.Може да реши,че си вече минало.
И за такава жена това,че веднъж си я отблъснал завинаги ще бъде едно на ум.Просто ще има винаги едно малко съмнение и страх.С новия и приятел това не е така и е логично да му се довери на 100 % и да се чувства много по сигурна с него заради него и заради любовта му.
Много сложна ситуация.
Бори се за нея!!!Щом ти е казала че се страхува да не я нараниш значи иска да е с теб,но се съмняава в искренността ти!Докажи и с постоянство любовта си!Не се отказвай!БОРИ СЕ!!!
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 10:27
Az lichno bih ti preporuchala ako q haresva speceli si q!!!No ako ne prosto i pomogni da bude shtastliva kakto tq ti e pomagala ili q ostavi prosto da si ostanat enshtata taka!!! :-s
damm