View Full Version : как да скъсам
искам да направа така че тя да поиска да скъсаме помушшшш днеска я видех на светло и се разочаровах не е това което видях в дискотеката а тя се е запалила яко по мене дебааааааа ебати шита човек кога си мисли че нещата са супер се оказва ТОЧНО обратното как да скъсаааааааам
искам да направа така че тя да поиска да скъсаме помушшшш днеска я видех на светло и се разочаровах не е това което видях в дискотеката а тя се е запалила яко по мене дебааааааа ебати шита човек кога си мисли че нещата са супер се оказва ТОЧНО обратното как да скъсаааааааам
kazvash i 4e ne te kefi i q mainqsh :D :-D
white_chik
03-22-2006, 17:44
emi ili se prai na adksi tupo kopele ili i akji 4e ima druga i tq e bila prosto zabivka
MaRiYa_86
03-22-2006, 20:59
Кви са тия смешни детски историйки,вие сте се виждали 2-3 пъти,егати връзката...просто не и се обаждай и толкова...Била яко хлътнала...тя не те познава,бе.Ти знаеш ли кво е яко хлътнала???
strawberry
03-23-2006, 07:44
Не й звъни,не я търси.Ако тя те потърси може да й кажеш че си имаш дългогодишна връзка с момиче което много обичаш или нещо такова.Така съм почти сигурна че няма да те потърси повече. :D
IKisseDAGirL
03-23-2006, 09:10
уф sorry за невъздържания отговор, обаче ти си супер тъпанар!! точно заради ей такива като тебе, ние момичетата страдаме :evil:
що не си мислил по-рано :roll: дал си й напразни надежди и ся искаш да постъпиш още по идиотски :?
поне я скъсай ти.. закво трябва да го направи тя.. кво ще постигнеш? ще я изкараш извън нерви, ще я разплачеш, ще я накараш да се самообвинява, че се е хванала с такъв нещастник (с извинение) като тебе :(
охх супер се ядосвам на ей такива хора [-( btw за тебе чувства не съществуват ли :roll:
P.S. MaRiYa_86, не е задължително да си с някой от дълго време за да имаш силни чувства към него
може да хлътнеш по него и за част от секундата :wink:
bulgarche
03-23-2006, 09:30
E to puk ebasi i hodeneto zna4i shte da e. Puk tva da kara6 drugiq da e vinoven e mn glupavo.
TheMaggie
03-23-2006, 09:46
SMS s tekst:
"Sorry mace,ama ve4e ne me kefi6.Ne me tarsi,ne se sardi SBOGOM.I ne mi govori ve4e.Ti ne sa6testvuva6 za men."
Malko e gadno,nooooo.......................... :roll:
LP_girl_14
03-23-2006, 10:58
Ми...говори си с нея и й кажи квото мислиш,кажи й че нямаш чувства към нея...не е нужно да мислиш налудничеви истории за да се разочарова от теб и да те остави.Бъди искрен с нея :!:
piFka_LP
03-23-2006, 12:00
govori6 s neq kazva6 i vsi4ko i
......SBOGOM
а да уточна ...с нея тръгваме за 3ти път, късали сме двапати заради нея с някво извинение "съжалявам аз обичм друг мн ми е трудно" и некви такива .. до колкото знам техните не са й давали да ходи с бившиа щот бил на 25 а тя го обичала и некви такива сапунки ... накрая и на мене ми писна толко ме е яд че се съгласих да тръгна с нея пак и по цел ден ми праща некви шибани смс колко ме обичала, текстове от разни чалгарии .. циганска ралта не ме кефи :| [-( [-X
party_girl
03-23-2006, 19:26
а да уточна ...с нея тръгваме за 3ти път, късали сме двапати заради нея с някво извинение "съжалявам аз обичм друг мн ми е трудно" и некви такива .. до колкото знам техните не са й давали да ходи с бившиа щот бил на 25 а тя го обичала и некви такива сапунки ... накрая и на мене ми писна толко ме е яд че се съгласих да тръгна с нея пак и по цел ден ми праща некви шибани смс колко ме обичала, текстове от разни чалгарии .. циганска ралта не ме кефи :| [-( [-X
e kak togava ne si q vidql v diskotekata we
cold_kiss
03-23-2006, 19:46
hahah ej pi4 ti 4uva6 li se kolko zdravo si protivore4i6 a? :lol: :lol: :lol:
kak otna4aloto vika6 4e si q vidql v diskotekata a posle na jivo ne bila takava hubava...a posle kazva6 4e ste hodili ve4e 3 pyti!kak stava tova? :-k ](*,)
i sega kvo izliza ot koga se poznavate i vyob6te 6to ve4e ne q haresva6?daj ne6to po-smisleno kato obqsnenie 6toto teq dvete ne6ta deto si gi pisal nqmat osobena vryzka.. ](*,) kaji malko po-to4en variant na taq istoriika 4e da mojem da zacepim za kvo govori6 to4no i da ti dadem adekvaten syvet
VICTORY !!! FREEDOM !!! скъсахме ъеах \:D/ :smt040 :smt023 :smt020 яко метъл муахах РЛЗ
ми начи... ние сме се виждали само в дискотеката демек един пат в седмицата а и някой път не .. тя живее далеч от града и рядко излиза на долу за тва не сме се виждали ии абе сложно е... не си противореча така е виждам я на светло и се разочаровам :lol:
оф тва май ми става проблем .. до са съм имал 3-4 гаджета и със сичките стана така ... първо много се кефя много искам гадже харесвам си некоя и ставам луд по нея, тръгваме и после нема и седмица и ми омръзва нещем гадже искам да съм си сам (даже не късам заради друга а просто ... искам да съм си сам) яко шит мн кофти :-({|=
MrAnderson
03-23-2006, 21:30
"Триж пъти мери, един път режи" - те са го казали едно време хората...
Опааа имам чувството ,че щом питаш занчи не си сигурен ,че не е кефи нищо ,че си я видял на светло.
Разбери се сам със себе си и тогава дейставй.
DeSiTo0o
03-24-2006, 08:24
Кви са тия смешни детски историйки,вие сте се виждали 2-3 пъти,егати връзката...просто не и се обаждай и толкова...Била яко хлътнала...тя не те познава,бе.Ти знаеш ли кво е яко хлътнала???
Haha i az sum na tova mnenie. :lol:
Edva li e qko hlutnala po teb,prosto si i simpati4en .... po dobre q zareji sega otkolkoto posle :wink:
miloto_girl_4e
03-24-2006, 08:36
VICTORY !!! FREEDOM !!! скъсахме ъеах \:D/ :smt040 :smt023 :smt020 яко метъл муахах РЛЗ
ми начи... ние сме се виждали само в дискотеката демек един пат в седмицата а и някой път не .. тя живее далеч от града и рядко излиза на долу за тва не сме се виждали ии абе сложно е... не си противореча така е виждам я на светло и се разочаровам :lol:
оф тва май ми става проблем .. до са съм имал 3-4 гаджета и със сичките стана така ... първо много се кефя много искам гадже харесвам си некоя и ставам луд по нея, тръгваме и после нема и седмица и ми омръзва нещем гадже искам да съм си сам (даже не късам заради друга а просто ... искам да съм си сам) яко шит мн кофти :-({|=
С това считам темата за приключена :!: :wink: