Влез

View Full Version : как да скъсам

kin
03-22-2006, 17:04
искам да направа така че тя да поиска да скъсаме помушшшш днеска я видех на светло и се разочаровах не е това което видях в дискотеката а тя се е запалила яко по мене дебааааааа ебати шита човек кога си мисли че нещата са супер се оказва ТОЧНО обратното как да скъсаааааааам

NaSkO_
03-22-2006, 17:38
искам да направа така че тя да поиска да скъсаме помушшшш днеска я видех на светло и се разочаровах не е това което видях в дискотеката а тя се е запалила яко по мене дебааааааа ебати шита човек кога си мисли че нещата са супер се оказва ТОЧНО обратното как да скъсаааааааам
kazvash i 4e ne te kefi i q mainqsh :D :-D

white_chik
03-22-2006, 17:44
emi ili se prai na adksi tupo kopele ili i akji 4e ima druga i tq e bila prosto zabivka

MaRiYa_86
03-22-2006, 20:59
Кви са тия смешни детски историйки,вие сте се виждали 2-3 пъти,егати връзката...просто не и се обаждай и толкова...Била яко хлътнала...тя не те познава,бе.Ти знаеш ли кво е яко хлътнала???

strawberry
03-23-2006, 07:44
Не й звъни,не я търси.Ако тя те потърси може да й кажеш че си имаш дългогодишна връзка с момиче което много обичаш или нещо такова.Така съм почти сигурна че няма да те потърси повече. :D

IKisseDAGirL
03-23-2006, 09:10
уф sorry за невъздържания отговор, обаче ти си супер тъпанар!! точно заради ей такива като тебе, ние момичетата страдаме :evil:
що не си мислил по-рано :roll: дал си й напразни надежди и ся искаш да постъпиш още по идиотски :?
поне я скъсай ти.. закво трябва да го направи тя.. кво ще постигнеш? ще я изкараш извън нерви, ще я разплачеш, ще я накараш да се самообвинява, че се е хванала с такъв нещастник (с извинение) като тебе :(
охх супер се ядосвам на ей такива хора [-( btw за тебе чувства не съществуват ли :roll:

P.S. MaRiYa_86, не е задължително да си с някой от дълго време за да имаш силни чувства към него
може да хлътнеш по него и за част от секундата :wink:

bulgarche
03-23-2006, 09:30
E to puk ebasi i hodeneto zna4i shte da e. Puk tva da kara6 drugiq da e vinoven e mn glupavo.

TheMaggie
03-23-2006, 09:46
SMS s tekst:
"Sorry mace,ama ve4e ne me kefi6.Ne me tarsi,ne se sardi SBOGOM.I ne mi govori ve4e.Ti ne sa6testvuva6 za men."
Malko e gadno,nooooo.......................... :roll:

LP_girl_14
03-23-2006, 10:58
Ми...говори си с нея и й кажи квото мислиш,кажи й че нямаш чувства към нея...не е нужно да мислиш налудничеви истории за да се разочарова от теб и да те остави.Бъди искрен с нея :!:

piFka_LP
03-23-2006, 12:00
govori6 s neq kazva6 i vsi4ko i
......SBOGOM

kin
03-23-2006, 15:22
а да уточна ...с нея тръгваме за 3ти път, късали сме двапати заради нея с някво извинение "съжалявам аз обичм друг мн ми е трудно" и некви такива .. до колкото знам техните не са й давали да ходи с бившиа щот бил на 25 а тя го обичала и некви такива сапунки ... накрая и на мене ми писна толко ме е яд че се съгласих да тръгна с нея пак и по цел ден ми праща некви шибани смс колко ме обичала, текстове от разни чалгарии .. циганска ралта не ме кефи :| [-( [-X

party_girl
03-23-2006, 19:26
а да уточна ...с нея тръгваме за 3ти път, късали сме двапати заради нея с някво извинение "съжалявам аз обичм друг мн ми е трудно" и некви такива .. до колкото знам техните не са й давали да ходи с бившиа щот бил на 25 а тя го обичала и некви такива сапунки ... накрая и на мене ми писна толко ме е яд че се съгласих да тръгна с нея пак и по цел ден ми праща некви шибани смс колко ме обичала, текстове от разни чалгарии .. циганска ралта не ме кефи :| [-( [-X
e kak togava ne si q vidql v diskotekata we

cold_kiss
03-23-2006, 19:46
hahah ej pi4 ti 4uva6 li se kolko zdravo si protivore4i6 a? :lol: :lol: :lol:
kak otna4aloto vika6 4e si q vidql v diskotekata a posle na jivo ne bila takava hubava...a posle kazva6 4e ste hodili ve4e 3 pyti!kak stava tova? :-k ](*,)
i sega kvo izliza ot koga se poznavate i vyob6te 6to ve4e ne q haresva6?daj ne6to po-smisleno kato obqsnenie 6toto teq dvete ne6ta deto si gi pisal nqmat osobena vryzka.. ](*,) kaji malko po-to4en variant na taq istoriika 4e da mojem da zacepim za kvo govori6 to4no i da ti dadem adekvaten syvet

kin
03-23-2006, 20:29
VICTORY !!! FREEDOM !!! скъсахме ъеах \:D/ :smt040 :smt023 :smt020 яко метъл муахах РЛЗ
ми начи... ние сме се виждали само в дискотеката демек един пат в седмицата а и някой път не .. тя живее далеч от града и рядко излиза на долу за тва не сме се виждали ии абе сложно е... не си противореча така е виждам я на светло и се разочаровам :lol:

оф тва май ми става проблем .. до са съм имал 3-4 гаджета и със сичките стана така ... първо много се кефя много искам гадже харесвам си некоя и ставам луд по нея, тръгваме и после нема и седмица и ми омръзва нещем гадже искам да съм си сам (даже не късам заради друга а просто ... искам да съм си сам) яко шит мн кофти :-({|=

MrAnderson
03-23-2006, 21:30
"Триж пъти мери, един път режи" - те са го казали едно време хората...

03-24-2006, 08:16
Опааа имам чувството ,че щом питаш занчи не си сигурен ,че не е кефи нищо ,че си я видял на светло.

Разбери се сам със себе си и тогава дейставй.

DeSiTo0o
03-24-2006, 08:24
Кви са тия смешни детски историйки,вие сте се виждали 2-3 пъти,егати връзката...просто не и се обаждай и толкова...Била яко хлътнала...тя не те познава,бе.Ти знаеш ли кво е яко хлътнала???
Haha i az sum na tova mnenie. :lol:
Edva li e qko hlutnala po teb,prosto si i simpati4en .... po dobre q zareji sega otkolkoto posle :wink:

miloto_girl_4e
03-24-2006, 08:36
VICTORY !!! FREEDOM !!! скъсахме ъеах \:D/ :smt040 :smt023 :smt020 яко метъл муахах РЛЗ
ми начи... ние сме се виждали само в дискотеката демек един пат в седмицата а и някой път не .. тя живее далеч от града и рядко излиза на долу за тва не сме се виждали ии абе сложно е... не си противореча така е виждам я на светло и се разочаровам :lol:

оф тва май ми става проблем .. до са съм имал 3-4 гаджета и със сичките стана така ... първо много се кефя много искам гадже харесвам си некоя и ставам луд по нея, тръгваме и после нема и седмица и ми омръзва нещем гадже искам да съм си сам (даже не късам заради друга а просто ... искам да съм си сам) яко шит мн кофти :-({|=

С това считам темата за приключена :!: :wink: