View Full Version : Moderated by W.I.M.: Ще боли ли ако съм пияна ?
Да знам..
03-22-2006, 17:44
Ако съм пяна и спя за 1 път с момче,ще боли ли?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
sometimes_
03-22-2006, 17:49
Hah predi i na men mi pylneha glavata s neshta ot roda "ako udarish edna vodka predi t`va nqma da usetish nishto". E, ne bqh pila i da ti kaja bolkata ne e tolkova silna, tyrpi se pyrvite minuti. Neznam kak e ako si piqn, ama to pyk e typo da se napiesh i da ne razberesh nishto ot pyrviq si pyt...Nqma smisyl! =;
emi razbirase stiga da ne si se nasvinila do tolkova 4e da nemoje6 da gleda6!!
abe nedei da pie6!!!az se napih i trugnah da pravq sex za purvi put no ni6to ne stana-vsi4ko be6e 1 golqm proval!!!a kogato me otvoriha ne bqh pila ni6to i be6e mn qko-mn malko boli!bolkata po sila e kato lekite menstrualni bolki(ako ne misli6 za tova nqma da boli) \:D/
да... трее си много пияна за да не те боли.. ма тогава не е сигурно дали момчето ще е само едно....
.. ма тогава не е сигурно дали момчето ще е само едно....
точно :smt081
favor_91
03-23-2006, 08:22
nz dali boli no ne se napivai za da znae6 kakvo pravi6 i dalii 6te povtori6 :)
IKisseDAGirL
03-23-2006, 10:19
.. ма тогава не е сигурно дали момчето ще е само едно....
точно :smt081
хахаха така е :lol:
пък и 1 позната го направи на Нова Година, беше сууупер пияна и го направи с един дето мн мн не го биваше в главата :roll: да не говорим, че си имаше и приятел... страшно много я болеше, пък и тия дето се бяхме събрали да празнуваме, разбрахме кво е станало, и после всички я говореха, горката :?
така че като си пиян може да стане какъв ли не гаф :|
kupondjiikata
03-23-2006, 11:14
Az mislq,4e po vreme na pyrviq pyt trq si trezvena.Zareji q bolkata.Az naprimer ako se bqh napila pyrviq pyt,posle 6tqh da se pitam kolko silna e bila tazi bolka,dali 6te6e da me boli i t.n.No otide6 li na nqkoi kupon s mom4eta s piene,s pu6ene,devstvena,edva li bi se vurnala nepokytnata,osobeno ako si se napila. :-k :smt051
^Pretty{}Girl^
03-23-2006, 11:40
be shte piesh gluposti bolkata nqma da e tolkovas ilna sigorno
1-q pyt momi4eto go pomni cql jivot ti kak iskash da go zapomnish s 1 vodka i edno leglo i ot tam natataka nishty kato kurva taka li iskash da ti e 1-q pyt ne badi typa xaxa
MoRsKa_nimfa
03-23-2006, 12:42
mislq 4e shte te boli pove4e ot tva 4e si typa!kato ta e strah ne go pravi!sa napiela...i ko shte usetish ?za ko go praish?ei tai da ne ostanesh po nazad!pikla! #-o
midnight...
03-23-2006, 12:50
би било много тъпо от твоя страна ако пропилееш един такъв важен момент с пиянски истории ](*,)
mislq 4e shte te boli pove4e ot tva 4e si typa!kato ta e strah ne go pravi!sa napiela...i ko shte usetish ?za ko go praish?ei tai da ne ostanesh po nazad!pikla! #-o
:!:
би било много тъпо от твоя страна ако пропилееш един такъв важен момент с пиянски истории ](*,) na[ulno sam suglasna nqma nikakakuv smisal :!: [-X
аз като момче ти казвам недей са напива щото после щи е много тежко и тъпо..