View Full Version : Постинор,час след...
Значи с приятеля ми се бяхме доста разголещили и той го вкара няколко пъти без презарватив.Мисля,че не е свършвал обаче долколкото знам в началото има предсеменнта течност в която има сперматозоиди.След като стана този гаф пих Постинор Дуо-мисля,че беше след час и половина най-много 2часа!Минаха се вече 5 дена откакто пих хапчето,но все още не ми е дошло!1.Та въпроса ми е дали има някакъв шанс да е станала белята въпреки Постинор-а ? 2.И задълвително ли е да ми "дойде" след като съм го пила ? 3.А ако не ми "дойде" това какъв признак е ?
AMi sled kato go izpiesh v blizkite nqkolko dena trqbva da ti doide .. ama razli4ni hora , razli4i organizmi , a i toi ne e svarshval v teb , taka che po spokoino ..
Значи с приятеля ми се бяхме доста разголещили и той го вкара няколко пъти без презарватив.Мисля,че не е свършвал обаче долколкото знам в началото има предсеменнта течност в която има сперматозоиди.След като стана този гаф пих Постинор Дуо-мисля,че беше след час и половина най-много 2часа!Минаха се вече 5 дена откакто пих хапчето,но все още не ми е дошло!1.Та въпроса ми е дали има някакъв шанс да е станала белята въпреки Постинор-а ? 2.И задълвително ли е да ми "дойде" след като съм го пила ? 3.А ако не ми "дойде" това какъв признак е ?
tova nai veroqtno e edin ot mnogoto strani4ni efekti na postinora
spokoino nqma mqsto za pritesneniq o6te pove4e sled kato si pila postinor i toi ne e svur6val v tebe
Спокойно нищо ти няма, ама да ти кажа честно си го пила напразно, само си разбиваш хормоните, това не са ти бонбони бе момиче, не се пият просто ей така.Ако отидеш при гинеколог и го попиташ ще ти каже, че може да се пие най-много 2 пъти годишно, не гледай какво пише.
Спокойно нищо ти няма, ама да ти кажа честно си го пила напразно, само си разбиваш хормоните, това не са ти бонбони бе момиче, не се пият просто ей така.Ако отидеш при гинеколог и го попиташ ще ти каже, че може да се пие най-много 2 пъти годишно, не гледай какво пише.
OMG ...къде казах,че ги пия като бонбони ? [-X - Ти данеби да ми светиш всеки път кат ги пия ? :-k Мисля,че бях наясно с въпросите-неискам "компетентни" мнения кат твоите !
=;
MoRsKa_nimfa
03-23-2006, 12:41
ne 4etete li listovkite?a naistina si mislite 4e postinora e bonbon!abe nqmam dumi!ne mislite i si precakvate organizma... [-X
midnight...
03-23-2006, 12:52
когато пиеш постинор хормоните ти гръмват така са се каже и организма се преебава за малко, така че според мен е нормално да ти закъснява
ne 4etete li listovkite?a naistina si mislite 4e postinora e bonbon!abe nqmam dumi!ne mislite i si precakvate organizma... [-X
Абе ти четеш ли аз кво пиша ? Или май знаете само да критикувате а ?Да съм казала,че преди тва пак съм пила Постинор ? Казах ли,че неискам такъв род мнения ? А четете всички постове преди се праите на "разбирачи" !
MoRsKa_nimfa
03-24-2006, 11:56
ama ne mi sa prai na mn vajna qsno?kazvam ti samo tova deto pitash!PRECAKALA SI SA ZA NISHTO RAZBRA LI? ne mislite ko praite shtoto sa uspokoqvate s toq postinor!toi e za IZVANREDEN SLU4AI
ПРавилно това ,че го е вкарал без презерватив нищо незначи.За да се оплади яйдеклетка трябват милиони и т.н сперматозоиди плюс това трябва да го е вкарал максимално навътре да е получил оргазъм и тем подобни неща.Всичко друго е просто случайност и лошо стечение на обстоятелствата.
Та тоя постинор наистина не го пиите като аспирин.
kudravoto
03-26-2006, 19:31
spokoino mili4ka tova e strani4en efekt ot postinora puk sigurno se i pritesnqva6 mnogo
^KaSiDi^
03-26-2006, 19:53
Dam,kudravoto e mn prava :) i az mislq,che e ili stranichen efekt na Postinor a ili zaradi stresa,koito izjivqvash.
A i otdeleno smqtam,che si go pila naprazno,ako toi nne se e izpraznil v teb,i e bilo samo za sekundi,e nqmalo smisal,no nishto :| ottuka natatak obache mn mn vnimavai,che da ne ti se nalaga,da go piesh pak [-X :!:
SweetBunny
03-27-2006, 08:44
Spokoino :D i az mislq, 4e nqma6 osnovaniq za pritesneniq ;-)
1) ne e svur6il v teb
2) tova moje da e edin ot mnogoto stran4ni efekti ot Postinor Duo
Taka 4e sledva6tiq put naistina nedei da mu pozvolqva6 da si go vkarva bez prezervativ, za6toto povtornoto piene na tova hap4e moje da dovede do uslojneniq, a i e mnogo vredno :-s