PDA

View Full Version : Ot4aqna sam....

mnogo tajna
03-23-2006, 12:00
Ot4aqna sam,razdelihme se s priqtelq mi i mi e mnogo gadno!Vsa6tnost az go zarqzah za6toto mi kazva6e da ne se obli4am v poli i dori v bluzi ot koito mi se vijdat samo ramenete!Kazah mu 4e ako iska da e smen da ne mi kazva kak da hodq,toi mi kaza 4e mu e gadno i drugite da me gledat(no vse pak ne sam monahinq).Sega mi e gadno ne spiram da pla4a,kato go vidq mi se iska da go gu6na i celuna toi mi kazva 4e sa6to mu se iska :( ujasno mi e nemoga da go zabravq,hodih me po4ti godina,o6te po lo6oto e 4e utre 6tehme da pravime edna godina :( a ve4e sled tolko vreme vsi4o da svar6i!MNogo mi e gadno.....Sajalqvam za temata no iskah da kaja kak se 4ustvam nadqvam se da me razberete :cry: Neznam dali pravilno postapih?? :-k :cry:

^Pretty{}Girl^
03-23-2006, 12:03
emi ne mn pravilno spored men trqbvalo e da pogovorite da se razberete a ne vednaga 4a0 i tfa e no i toi nemoje da ti kazva kakfo da pravish kak da se darjish da se obli4ash mn mrazq takiva hora :evil:

Fat_phil
03-23-2006, 12:14
hmmmm toi ne moje da ti kazva kakvo da pravish no vse pak tova 4e ti kazva 4e ne mu e priqtno drugite da te gledat ozna4ava 4e toi ne iska da te spodelq s nikoi(obi4a te ne te dava .......)

taka 4e shte ti kaja 4e neizre4enite dumi vodqt samo do bolka!!!

obajdash mu se sreshtate se celuvki pregrutki i vsi4ko si e po mestata

i prosto obsudi temata obleklo s nego imaiki predvid 4e e tolkova revniv
i ti se suobrazqvai :wink:

T0n4et0
03-24-2006, 17:29
Spokoino mila :) Naistina ne e priqtno nqkoi da ti kazva kakvo da pravi6,kak da se obli4a6 ili s koi da izliza6.Ako tozi 4ovek prekalqva ve4e stava lo6o.No pomisli si, sled vreme kato ima6 seriozna vruzka i iska6 da si s opredelen 4ovek,da jivee6 s nego vinagi 6te ima momenti na karanici i dori skandali.No vie trqbva da se saobrazqvate edin s drug,trqbva da ima kompromisi.Ako na teb ne ti e priqtno naprimer 4e toi pregru6ta priqtelkite si(ot kompaniqta)nqma li da mu kaje6 da prestane?!?Ili po tvoqta logika trqbva da te zareje 6toto mu kazva6 kakvo da pravi.
Az imam priqtel ot godina i 2 meseca.Postoqnno se karame -no ve4e znam kakvo haresva i kakvo ne haresva i izbqgvam da pravq gre6ki,za6toto go obi4am i iskam da sam s nego.Toi su6to.Taka si izglajdame harakterite.
Ta 6tom obi4a6 biv6iq si priqtel,kaji mu 4e sajalqva6 i 4e iska6 pak da ste zaedno i 6te si 6tastliva pak. \:D/ Shte se obi4ate i vsi4ko 6te e rozovo :smt008 Moga samo da ti pojelaq kusmet :wink:

T0n4et0
03-24-2006, 17:35
I zabravih :oops: Bih iskala da mi pi6e6 kakvo e stanalo ili dali pone ste pogovorili :wink:

midnight...
03-24-2006, 17:59
абе мила може ли за такова нещо да се карате, е вярно е че не е трябвало да ти прави такива забележки, но помисли че може би го е казвал за твое добро :roll:

akademika
03-24-2006, 18:12
Прав си е човека , с твойте атрактивни дрехи какво казваш :
"Магазина е отворен, елате и пазарувайте!!!" :!: