View Full Version : Umorih se veche da se lutam...
kAdrOkoSkA
03-23-2006, 13:03
Umorih se da tarsq podhodqshtoto momche! Umorih se da popadam vse na palni egoisti ili samovlubeni tapaci bez chuvstvo za otgovornost, nedorasli psihicheski ama inache s golemite pretencii... Vqrno, che kazvat "Koito tarsi - namira!" ama...
Edin priqtel mi kazva "Hvani se s nqkoi svesten. Stiga se zanimava s tapanari..." ama kak da stane nomera mi kajete?! Az ne moga da tragna taka i da probvam vseki (ne govorim za sex, a za vrazka nali =; :wink: ) s nadejdata che vse nqkoi shte e podhodqsht. Mnogo sam si mislila dali ne sam prekaleno pretenciozna... i mislq che nqmam chak tolkova visoki iziskvaniq che nikoi da ne otgovarq na tqh...!
Drugi kazvat puk che lubovta sama idvala, che ne biva da q tursim zashtoto bila kato sqnkata - kolkoto poveche q gonish-tolkova po-napred bqga.
Nz... moje bi naistina trqbva da spra veche ili... nz
Qdosana sam i sam tujna v sashtoto vreme ...
Molq vi pomognete mi
](*,)
LP_girl_14
03-23-2006, 13:40
В живота на повечето хора тя се появява,когато най-малко я очакваш.И няма защо да я търсиш,защото когато видиш твоя човек,когато го опознаеш,когато усетиш че краката ти се подкосяват,а сърчицето ти бие все едно страдаш от аритмия,ей тогава ще познаеш че това е любовта!Не си ппаднала на правилния човек-тва е!Не се отчайвай,лепни си една усмивка на лицето,живота е през теб,любовта също.Все някога ще се сблъскаш с нея и ще бъдеш щастлива.Просто отвори сърцето си за нея и бъди готова да пбичаш и да бъдеш обичана ;-)
kAdrOkoSkA
03-23-2006, 13:53
В живота на повечето хора тя се появява,когато най-малко я очакваш.И няма защо да я търсиш,защото когато видиш твоя човек,когато го опознаеш,когато усетиш че краката ти се подкосяват,а сърчицето ти бие все едно страдаш от аритмия,ей тогава ще познаеш че това е любовта!Не си ппаднала на правилния човек-тва е!Не се отчайвай,лепни си една усмивка на лицето,живота е през теб,любовта също.Все някога ще се сблъскаш с нея и ще бъдеш щастлива.Просто отвори сърцето си за нея и бъди готова да пбичаш и да бъдеш обичана ;-)
Az sam gotova za neq i ne vednuj mi se e sluchvalo da mi se podkosqvat krakata, sarceto mi da bie ludo, stomaha mi da e svit i daha mi da spira kogato sam s nego, no... vse e greshniq - ili vsichko minava barzo i sleda ne ostava ili puk se okazva maloumnik i se prinujdavam da spra vsichko sama...
Na kolko si godini che taka si se razbyrzala za lubovta?Chakai ima vreme... kolkoto poveche q tyrsish tolkova poveche she ti bqga!!ima vreme da izpitvash takiva izpepelqvashti chuvsatva!!pochakai i shte se obedish
haha ;] tova koeto 6te ti go napi6a za sujelenie ne go vqrvam no xorata go namirat za "pravilno" edva li si na pove4e ot 18 ... 6te ti kaja 4e tezi godini do .. ~25 sa da si prekarava6 priqtno i da se radva6 na jivota za6toto posle sled kato se izu4i6 ti idva idva robstvoto na rabotata kadeto pravi6 vseki den edno i su6to i togava 6te si kazva6 za6to ne si si jivqla jivota kogato mu e bilo vremeto. Kakto i da e , tova ne e moq ideal i po na4ina po koito napisa vis4ko tova razbrax 4e nai veroqtno ideala ti za vruska suvpada malko ili mnogo s moq. Edinstvenoto ne6to koeto 6te ti kaja e 4e za da si nameri6 "podxodq6ta" polovinka ti trqbva vreme ... ot nebeto 6te ti padne. Ne tursi , ostavi tq da te nameri. I kakto nqkoi po gore napisa ... kogato nai malko o4akva6 6te te tresne po glavata.
Iliqn4eto
03-25-2006, 21:11
амии до преди година-две и аз я Търсих.. ноо все попадах на идиоти,не че сега не попадам,ма вече не я търся и имам мн повече обожатели и Любовта се яви,тъй истинска,чиста,ма несподелена,опарих се .. ма колкото и да ме боли продължавам напред;)без да търся,тя сама ще ме намери,ти сама каза колкото повече търсим толкова по зле .. :)))Успех и дано попаднеш на своя Принц...:))
teenkopele
03-25-2006, 22:20
Напоследък свестни хора се намират супер рядко и трудно. С времето все ще срещнеш някое момче, което да харесаш и да не е поредният тъпанар. Никой не ти казва да се пробваш с всеки. Бъди себе си и излизай по-често. Запознавай се с нови хора. Така ще срещнеш момчето!
Все пак не се хвърлай на 1ят, който ти изглежда малко по- свестен...опознай го поне малко и чак тогава. :)
Успех. :wink:
Sunny_stz
03-25-2006, 22:30
Vsu6tnost si e taka lubovta idva kogato nai-malko o4akva6 i si otiva kogato nai-mnogo q jelae6!Tujno ,no fakt!Zatova ne misli za neq,tq 6te doide sama ,ne q tursi!I na men mi omruzna da q tursq naistina!!!I posle da se okaje luja!
kAdrOkoSkA
03-26-2006, 12:48
Blagodarq vi za komentarchetata sladuri :-) Naistina mi pomagate :-) POnqkoga na chovek ne mu trebva mnogo za da se izpravi i da prodalji napred s po-bodra i uverena stupka. Vse pak trqbva da sme optimisti zashtoto inache vsichko e po-trudno :roll: