View Full Version : Страх ме е!?!?!?
Здравейте!
Аз съм на 14 години и до сега съм имала само 1 гадже :( :( !Не е проблема в това , че момчетата не ме харесват , а проблема съм аз!Например kогато си харесам 1 момче и излезем на кафе и започвам да се отдръпвам от него, започвам да си измислям причини заради окито да не тръгна с него!И незнам просто какжо да правя!ПОМОГНЕТЕ! ](*,)
sladka_macka
03-23-2006, 13:44
Mi macka nz kak da ti pomogna,za6toto ne razbiram to4no za6to pravi6 taka.Obqsni mi i 6te se opitam da ti pomogna :wink:
LP_girl_14
03-23-2006, 13:45
Никой не може да ти помогне!Само ти знаеш какво става в теб и защо се държиш така.Не би трябвало да се плашиш от това да имаш връзка.А може би не си се влюбвала истински,а само си изпитвала привличане към тия момчета...Когато срещнеш истинската любов съм сигурна че няма да искаш да бягаш,а да останеш в нейн плен завинаги :smt007 !А дотогава просто се отпусни,не се бой от това да се обвържеш с някой и преди да почнеш д аизлзиаш с снего се изясни сама със себе си какви са ти плановете и чувствата към тва момче.Успех :wink:
piFka_LP
03-23-2006, 13:45
prosto si preodolei straha!
Благодаря ви за съветите! :o дано да се справя по нататък:)
Аз съм на 14 години и до сега съм имала само 1 гадже :( :(
а колко е нормата?
Zdravei mila az kato bqh na 14 imah su6tiq problem bqgah im :D dori si mislih 4e nemoga da se celuvam s ezik i za tova im se durpah no sled vreme 6te preodolee6 tozi strah povqrvai mi mnogo e izturkano dsa kazvam 4e o6te ne si sre6tnal podhodq6tiq prosto izlizai naistina s mnogo momi4eta imai mn priqteli se pak ot tam trugvat ne6tata! :smt006 uspeh :smt006 :smt006 :smt006
ledenata_kralicA
03-23-2006, 18:21
spored men ne 4e ne go haresva6,ami prosto si go nalaga6:)
DeSiTo0o
03-23-2006, 18:41
Ami za6to se otdrupba6?Ako prosto si se durji6 estestveno i dade 6ans na mom4eto vsi4ko 6te si e ok.
Samo tva moga da ti kaja,kak iska6 ina4e da ti pomognem?
а колко е нормата?
mi ne e mnogo normalno,t.e zavisi...moje s tova mom4e da e hodila dylgo ama ina4e :-k
Frank_Lampard
03-24-2006, 09:48
Не виждам ние с какво можем да помогнем. Ти осъзнаваш проблема... Оправи го ;)
mi moje da se kaje 4e po4ti ne sme hodili prosto taka tragnaxme za6toto 1 moq priqtelka ni ordi sre6ta!i hodixme samo za okolo 1 sedmica! :|
teenkopele
03-24-2006, 15:06
Еми имаш страх от обвързване. Преодолей го, колкото и трудно да звучи, и ти гарантирам, че няма да имаш такива проблеми. :)
Успех. :wink:
а колко е нормата?
mi ne e mnogo normalno,t.e zavisi...moje s tova mom4e da e hodila dylgo ama ina4e :-k
какво иначе?
dAnnyb0y
03-25-2006, 14:30
Когато се влюбиш истински няма да си измисляш оправдания, а ще го гониш ти :-({|=