View Full Version : KOLKO VIDA LUBOV IMA SPORED VAS
Spored men ima 1 vid liubov no spored vas kak e :)
mi 3
spored men :
:arrow: platoni4eska (kogato mnogo silno jelae6 nqkoi)
:arrow: duhovna (kogato si do bolka vluben v nqkoi )
:arrow: i nezemna- tq e nai sladkata za6toto su4etava platoni4eskata i duhovnata :smt060 :smt055 :smt051 :smt050 :smt057 :smt008
mi 3
spored men :
:arrow: i nezemna- tq e nai sladkata za6toto su4etava platoni4eskata i duhovnata :smt060 :smt055 :smt051 :smt050 :smt057 :smt008
I spored men :P
rusalkata_
03-23-2006, 14:32
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов!
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов! ama ei pacha kto nemogesh da napishesh tema i si prosta ne mi govori namene ma dqvka s kosam 3 plochka takava
:evil:
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов! Ama ti si ebati sprqngata ma kvo mi pluesh temite ma ;)
Tva sichko koeto e hranesh e ot mene patka bez glava takava
писна ми от твойте теми! колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов!
ama ei pacha kto nemogesh da napishesh tema i si prosta ne mi govori namene ma dqvka s kosam 3 plochka takava
Върнете се в началото
Гост
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 7:07 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
rusalkata_ написа:
писна ми от твойте теми! колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов!
Ama ti si ebati sprqngata ma kvo mi pluesh temite ma
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов!rusalkata_ tova si e mai negova rabota kolko temi 6te puska i kakvi 6te sa te ako tolkova te e qd q zemi i ti pusni edna tema! toi qvno ima za kakvo da pi6e! ako iska6 ne pi6i no................ tova kolko i kakvi temi 6te pusne si go burka samo nego [-X ne i teb
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов! Tqpa grozofilka takava :smt019 :smt014
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов! Tqpa grozofilka takava :smt019 :smt014
е па верно са ти тъпи темите кво се обиждаш... кви са тия въпроси дет задаваш? олигофрен ли си? :shock: всъщност май не зададох правилния въпрос.. На колко години си?
е па верно са ти тъпи темите кво се обиждаш... кви са тия въпроси дет задаваш? олигофрен ли си? :shock: всъщност май не зададох правилния въпрос.. На колко години си? abe q se skriii we
е па верно са ти тъпи темите кво се обиждаш... кви са тия въпроси дет задаваш? олигофрен ли си? :shock: всъщност май не зададох правилния въпрос.. На колко години си? abe q se skriii weiskam da ti kaja 4e toi e na 18 i ako smqta6 temite za tupi prosto ne pi6i we kvo pi6e6 kato e tupa temata ti pa si se edno po umen
е па верно са ти тъпи темите кво се обиждаш... кви са тия въпроси дет задаваш? олигофрен ли си? :shock: всъщност май не зададох правилния въпрос.. На колко години си? abe q se skriii we na 18 shto problem li vidq le lameri ili lalerka si nz ma si qko zle ti mai ok ako imash problem shte ti go otstrana moge da sa tqpi no men tva me interesuva ako ne ti haresva ](*,) nqkade
е па верно са ти тъпи темите кво се обиждаш... кви са тия въпроси дет задаваш? олигофрен ли си? :shock: всъщност май не зададох правилния въпрос.. На колко години си? abe q se skriii we
ахаха къде да се скрия бе детенце? така и не каза на колко си години? офф абе кво се занимавам.. аре пускай си квито теми искаш.. ](*,)
ахаха къде да се скрия бе детенце? така и не каза на колко си години? офф абе кво се занимавам.. аре пускай си квито теми искаш.. ](*,) Kato za posledno na kolko godini si ti weeeeeeeee mozachko :evil:
ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D>
MrAnderson
03-23-2006, 15:13
mi 3
spored men :
По същата логика смятам, че има два вида - споделена и несподелена. А сега доказвай кой е крив и кой е прав...
ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D> mainata ti we mozqchko hodi se hvqrli ot nqkade da ne te hvqrlqm as MOZQCHKO TAKQV BLQSQCHKO MECHTATELA KATO SI TOLKOVA U&MEN ZASHTO NE VIGDAM TVI TEMI TOLKOVA CHESTO WEEEEE MOZQK
mi 3
spored men :
По същата логика смятам, че има два вида - споделена и несподелена. А сега доказвай кой е крив и кой е прав...mi tova si e moito mnenie tonova si e tvoito; za mene az sma prava za tebe ti si prav!gotovo dokazano! :lol: :lol: :lol:
MrAnderson
03-23-2006, 15:22
Именно за това ставаше дума.
ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D> Abe ei ciganin kagi mi go ti as za da go pisha go znam we lamerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :twisted:
Именно за това ставаше дума.mi togava
ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D> mainata ti we mozqchko hodi se hvqrli ot nqkade da ne te hvqrlqm as MOZQCHKO TAKQV BLQSQCHKO MECHTATELA KATO SI TOLKOVA U&MEN ZASHTO NE VIGDAM TVI TEMI TOLKOVA CHESTO WEEEEE MOZQK
не знам каква е таа дума "мозЯчко" но явно тряя съм много обидена.. знаеш ли имам една идея за теб.. защо първо не си формулираш мисълта на едно листче прочети я и я поправи няколко пъти и чак когато видиш че има смисъл я пусни тука.. щото аз досега не открих такъв в постовете ти..
ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D> Ama ei ti si qko tqpa ebati tqpiq nik mnoo si zle ma pqcha mani se hodi da se drusnesh na nekoi kolec da shmrqknesh nqkoq liniq i posle na magistalata
не знам каква е таа дума "мозЯчко" но явно тряя съм много обидена.. знаеш ли имам една идея за теб.. защо първо не си формулираш мисълта на едно листче прочети я и я поправи няколко пъти и чак когато видиш че има смисъл я пусни тука.. щото аз досега не открих такъв в постовете ти.. hodi iskarai nqkoi lev na magistralata za drugata dozichka lamerke hvani si nabyy edin po golqm kafqv s kontra gaika da ne prevqrta :twisted:
абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен?
абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен? Mi lamer e takova tqpo i nesposobno kato tebe a sam sigoren che si takava i v legloto :) :smt019 :smt011
MUAXAXAXAXA ZAZAZAZAZA NQC :twisted:
абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен? Mi lamer e takova tqpo i nesposobno kato tebe a sam sigoren che si takava i v legloto :) :smt019 :smt011
ахахах брао брао доста си далече от истината обаче.. ламер означава нещо съвсем друго но както и да е.. аре аз трее да излизам а ти ходи прочети малко литература...
ахахах брао брао доста си далече от истината обаче.. ламер означава нещо съвсем друго но както и да е.. аре аз трее да излизам а ти ходи прочети малко литература... dobre we kagi ti kakvo e we lamerkooooo
Death^Forever
03-23-2006, 16:31
Ооо, аман вече, то край няма!
tremal, terry ...научете се да приемате критики, които имат основа и по-добре да не казвате нищо, а не да подхвърляте излишни глупости и да пълните темите с флууд, не правите впечатление на много интелигентни хора чрез нападките си. Нищо лично - приемете го просто като съвет.
По темата - Любовта е само една, но има много разновидности.
Любовта е една.Просто има много фази и разновидности.Привличане,х аресване,влюбване,изпепеля ваща любов и т.н. :-({|=
bY little_black_dress
akademika
03-23-2006, 16:51
Абе хора отворете един учебник по психология(например за девети клас)
и вътре си пише.Какви са тия глупости 'дето ги "ръсите" ?!
*Съдбовна
*Идеална
*Инертна
*Приятелска
*Страстна
и тн.
не ми се отваря учебника да търся характеристиките
:-({|=
rusalkata_
03-23-2006, 19:03
темата е за заключване! :lol: тука го обърнахте на чат! :lol: lamer,нали не мислиш,че някой ти чете какви простотии дрънкаш?аз не ти ги чета,защото знам какво пишеш-тъпизми... :lol: 2-пиши на български ако въобще се надяваш някой да ти пише по темите!и последно-виж колко хора са ти дали мнения по въпроса(извън твоя флууд!)... :lol:
Just_One_Girl
03-23-2006, 20:19
Бан за tremal :!: :!: :!: Точки 8, 9 , 11, 13 като прегледах правилника. Може и да съм с грешка... И темата 4е за заключване както казаха преди мен... :roll:
Бан за tremal :!: :!: :!: Точки 8, 9 , 11, 13 като прегледах правилника. Може и да съм с грешка... И темата 4е за заключване както казаха преди мен... :roll:
и аз това казвам ма мачока ни щие :lol:
tremal ama ti si mn typo jivotno e!1vo puska6 tema s edi edinstven otgovoro i na sichkoto otgore se opitvash da psuvash pri polojenie che nemojesh.Ai siktir!
писна ми от твойте теми! :x колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов! mainata ti
темата е за заключване! :lol: тука го обърнахте на чат! :lol: lamer,нали не мислиш,че някой ти чете какви простотии дрънкаш?аз не ти ги чета,защото знам какво пишеш-тъпизми... :lol: 2-пиши на български ако въобще се надяваш някой да ти пише по темите!и последно-виж колко хора са ти дали мнения по въпроса(извън твоя флууд!)... :lol: abe ti siiii :smt013 :smt019
и аз това казвам ма мачока ни щие :lol: stigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :smt019
svetla_88
03-24-2006, 20:03
а според мен има мн вида зависи от тодините от пола и така нататък.
има една вечна любов-родителската.роднинската.
любов с любимия/та-тук всички знаем за каква става въпрос
към дом.любимец-това е вид любов,привързаност.
любов къп приятели-те са по специялни защото с тях си споделяме най мн и ако има предатлство е гадно пак..
ами за сега за други не се сещам :smt006
cvety_i_bebeto
03-24-2006, 21:32
mi ima nevazmojna lubov :arrow: koqto boli,
ima lubov pri koqto samo ediniq obi4a :arrow: pri neq boli o6te pove4e,
i nai-nakraq prekrasnata vzaimna i vazmijna lubov...koqtote pravi adski 6tastliv...i si mnogo radosten dokato ne doide neiniq krai
Sunny_stz
03-24-2006, 21:37
Abe do sega ne sum 4uvala da ima vidove lubov ...ama moje bi ima fizi4ska lubov i duhovna :)))