Влез

View Full Version : ogynq na lubovta

MSAINVA
03-23-2006, 16:47
Zdraveyte, povecheto ot vas veche obichat ili sa obichali, haresva vi trypkata ot sreshtite da ostava i sled 2 -3 -4 meseca.Mojem da osyshtestvim mechtata si ako vnasqme raznoobrazie vyv vryskata!

Nqma da se oplakvam i da vi tovarq s problemi.Shte se radvam ako v tazi tema vsichki kajem kak sme iznenadvali priqtelcheto ili priqtelkata si.Bi bilo dobre da go iznenadam, iskam da pravq podaryci ne samo na praznici.Kogato e nepridvidimo ima nai-golqm uspeh.Sigurno i vie obojavate onazi sladka usmivchica ...

Az imam ideq da podredq sveshtichki po periferiqta na staqta, priglushena svetlina, muzika..
Ili namirate 10-20 balona s helii/nqma spor za formata-syrce/ i gi zavyrzvate za kraishtata na legloto

Vie ste teenove, neka predlojeniqta vi bydat odobreni ot bolshinstvoto.

Cewuvki

leecher
03-23-2006, 18:44
(obi4al)

Na priqtelkata si bqx zanesal roza v 4 prez no6ta ... kogato se karaxme pravex ogromno surce pod balkona i ot kamuni ( dori kato tq be6e vinovna), prez zimata i napravix edno surce koeto be6e golqmo nqkade ... 2x5 metra ot snqg mnogo qko .. otne mi 3 4asa (napravix go bez pri4ina .. prosto za da vidq 4e 6te se zaradva), podqrval sum i belio , bijuta kogato mi skimne ne samo po praznici, na rojdeniq mi den iska da q ka4a na pokriva i da gledame zvezdite i tam da ostaneme izveno vreme ( no tova ne stana .. dori ne mi se govori za6to ), zimal sum i 4orapki ( za6toto kogato podari6 na nqkoi 4ovek 4orapi ozna4ava 4e ima6 seriozni namereniq kum nego ) , ... hmm drugo .... atm nemoga da se setq .. se pak tova ne6tata koito mi doidoxa vednaga v glavata. Poslednoto ne6to koeto mislex da napravq da da kupq edin srebaren prusnet da go potopq tam v edni ximikali i da go ostavq da rajdqsa i da i go dam i da i kaja 4e prustena moje da rajdqsa no lubovta ni ne i tova da i go napomnq no ne se stigna do tozi moment :)

Kopiraite ;] ideite mi ne sa kli6eta.

MSAINVA
03-24-2006, 06:18
Mersi za otgovora, originalni idei.

Haide teenove, ne ste li radvali polvinkata si