Влез

View Full Version : dyrjah se kato pylen idiot :'(

03-24-2006, 06:17
ot 6 meseca sym v kanada .. zapoznah se s edna strashno krasiva kanadka .. dade mi shans da se opoznaem ne se dyrja naduto kato ostanalite .. i tochno kato vsichko beshe kato v prikazka iiii sichko propadna izvednyj goworihme si v msn tq az i edin priqtel i tq me pita dali sym pravil neshto s momche i ne che sym pravil prosto .. pri takyw wypros deaznam kvo moje da ochakwa iiiiiii neznam zashto kazah da posle ot duma na duma oshte poweche zatywah taaa do drugiq den me gledashe kato pedal .. dobre sled 1sedmica i priznah che sichko sym naprail da q "vppechatlq" i ot togawa pochnaha sichki problemi tq pochna mn grubo da se dyrji s mene da me otbqgwa da ne me pozdravqva da se pravi che ne me wijda.. abe s dve dumi ignorira me dosta zdravo.. postepenno zapochnah i az da stranq ot neq i da se dyrja super grubo s neq i mnogo naduto pochnah da se dyrja :(((( i goworihme skoro tq mi kaza che strashno mnogo sym se promenil .. ne uspqh da i obqsnq prichinata ne samo poradi angliiskiq mi ...

Kakvo da napravq che da pozatoplq otnosheniqta mejdu nas :'( naistina mi e mnogo tyjno kato gledam kak vse poweche se otdalechawa ot mene samo deto oshte ne me e blokirala v msn.. dori weche ne me poglejda kato se razminavame :smt022

mi az .....
03-24-2006, 06:23
Obqsni i che mnogo ti haresva i che e perfeektnoto momiche, che shte svalqsh zvezdi ot nebeto za neq........ i kaji i che si otgovoril s da, ot glupost, che se strahuvash da ne q zagubish, i che ne si pedal, kaji i che i da si biseksualen pak shte izberesh neq shoto e perfektna....a be malki tupi idiotski myjki trikcheta, minavat mamka mu, kazvam ti gi shoto mi se struvash gotino parche

AiKaTa
03-24-2006, 06:27
Obqsni i che mnogo ti haresva i che e perfeektnoto momiche, che shte svalqsh zvezdi ot nebeto za neq........ i kaji i che si otgovoril s da, ot glupost, che se strahuvash da ne q zagubish, i che ne si pedal, kaji i che i da si biseksualen pak shte izberesh neq shoto e perfektna....a be malki tupi idiotski myjki trikcheta, minavat mamka mu, kazvam ti gi shoto mi se struvash gotino parche

suglasna!uspeh:)

addictedtou
03-24-2006, 07:21

da pak i mojesh da i dokajesh lubovta i s malki podaraci...cvete...i mnogo komplimenti..iskai da izlezete i kaji che ne priemash ne za otg..i eshto ot sorta

03-24-2006, 07:37
da ama tq postoqno me blokira .. kakvoto kaja i vse izpolzva neshto srehstu mene det sym naprawil ili kazal .. prosto sysipah vsichko :( tva za cveteto ne e losha ideq..

PoTTerKa
03-24-2006, 07:59
Винаги съм се чудила на хората.Хем харесват някой и са скарани с него, хем нищо не правят по въпроса.Бъдете нахални ве (като мене :-({|= ) Съветвам те и ти да бъдеш малко по-нахален.Иди при нея, дръпни я някъде, където никой да не може да ви чуе.Или бъди настоятелен и й кажи, че искате да поговорите и че няма да се откажеш, докато това не стане.Предполагам, че ако иска да се отърве от теб (смисъл да спреш да й досаждаш) ще се съгласи.Ест. не си прави изводи от това дали е приела или не...След като имаш шанс вече да говориш й кажи всичко, което мислиш (без да й даваш да каже думичка).Ти си знаеш какво да кажеш...Че я харесваш много, че това, което си й казал (за момчето) е било, защото не си я разбрал, а не си искал да направиш лошо впечатление, като не разбираш какво ти говори.И че не си могъл да й обясниш заради английския ти...
Другия вариант е да й напишеш всичко това в писмо (но не пиши име и пр. за да не го изхвърли, ако ти е много ядосана).Както казаха по-горе може и подарък да й подариш или цвете.Момичетата обичат цветята :smt008 Еми аз за това се сещам сега.Просто бъди настоятелен и не й позволявай да си тръгне от теб, защото после може и двамата много да съжалявате.Само преди да правиш каквото и да е било, помисли добре дали си заслужава усилията...

DeSiTo0o
03-24-2006, 08:07
Ne e trqbvalo da kazva6 4e si pravil ne6to s mom4e sled kato tova ne e vqrno.Estestveno 4e taka nqma da q vpe4atli6 i suvsem normalno e posle da te misli za pedal sled kato taka si i napisal.Vsqko momi4e na neino mqsto e 6tqlo taka da si pomisli.
A tova 4e ti e kazala 4e mnogo si se promenil e imala predvid 4e si stanal mnogo nadut.Ne e trqbvalo da zapo4va6 da se naduva6 i ti sled kato taka tq e zapo4nala da te otbqgva.Moje bi e trqbvalo prosto da bude6 sebe si....
Sega... za da opravi6 vsi4ko kato q vidi6 nqkude q spri i pogovir s neq.Kaji i 4e si se durjal kato pulen glupak i stra6no mnogo sujalqva6 za tova...Ili ne6to takova.
I dano vsi4ko se opravi...Uspeh! :wink:

03-24-2006, 08:14
Май момичето е наранено, евентуално след време ще се осъзнае ако и ти все пак си настоятелен всичко ще се оправи.

ledenata_kralicA
03-24-2006, 08:39
mi trqbva da pogovorite i (ako naistina e taka:)4e si napravil vsi4ko samo
za6toto mn si pada6 po neq
spored men ima nqkvi 4uvstvakum teb 6tom se durji taka
ako malko se omilostivi prvi nqkvi malki jestove za neq,no ne prekalqvai,momi4etata(pone pove4eto:)go obi4at
vse pak mislq 4e ne vsi4ko e zagubeno :-)

white_chik
03-24-2006, 09:11
mi trqbva da pogovorite i (ako naistina e taka:)4e si napravil vsi4ko samo
za6toto mn si pada6 po neq
spored men ima nqkvi 4uvstvakum teb 6tom se durji taka
ako malko se omilostivi prvi nqkvi malki jestove za neq,no ne prekalqvai,momi4etata(pone pove4eto:)go obi4at
vse pak mislq 4e ne vsi4ko e zagubeno :-)
suglasna sum

Frank_Lampard
03-24-2006, 10:09
Честно да ти кажа вината си е твоя ... Северняците са доста студени хора и може би затова те е отрязала така, но това че са северняци не значи, че няма чуства. Напротив, просто ги крие. Аз съм сигурен, че изпитва нещо към теб просто е наранена. Незнам как ще се оправиш с английския, но определено трябва да й обясниш всичко, но така че да й стане ясно, че наистина я харесваш и си направил всички тези глупости само защото я харесваш , че осъзнаваш че си се държал глупаво, но обещаваш всичко да се промени, защото не можеш без нея. След такива думи или трябва да е динозавър или мъртвец, за да не се разкрие пред теб :)
АЕ успех !

MrAnderson
03-24-2006, 21:54
В случаи като твоя човек осъзнава, че наглед изтъркания подход "Бъди себе си" е всъщност колкото изтъркан, толкова и ефикасен и error-free. И все пак, положението, в което си изпаднал, е далеч от неспасяемо. Не е трябвало да следваш нейния модел на поведение, но миналото си е минало, няма как да го промениш... Поговори с нея t

Sunny_stz
03-24-2006, 22:04
Ne e trqbvalo da kazva6 4e si pravil ne6to s mom4e sled kato tova ne e vqrno.Estestveno 4e taka nqma da q vpe4atli6 i suvsem normalno e posle da te misli za pedal sled kato taka si i napisal.Vsqko momi4e na neino mqsto e 6tqlo taka da si pomisli.
A tova 4e ti e kazala 4e mnogo si se promenil e imala predvid 4e si stanal mnogo nadut.Ne e trqbvalo da zapo4va6 da se naduva6 i ti sled kato taka tq e zapo4nala da te otbqgva.Moje bi e trqbvalo prosto da bude6 sebe si....
Sega... za da opravi6 vsi4ko kato q vidi6 nqkude q spri i pogovir s neq.Kaji i 4e si se durjal kato pulen glupak i stra6no mnogo sujalqva6 za tova...Ili ne6to takova.
I dano vsi4ko se opravi...Uspeh! :wink:

mdammm

teenkopele
03-24-2006, 23:21
Обади й се по телефона и й кажи, че трябва да се видите и да поговорите. Като това стане, обясни й как се чувстваш и какво изпитваш към нея. Другото ще си проличи само. :)
Успех. :wink: