PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Баща й ни разделя !!

PpPpP
03-24-2006, 19:19
Imam edin mn golqm problem , a toi e :
Hodq s edno momi4e ve4e 7 meseca i moje da se kaje 4e vsi4ko varvi po med i maslo, no ba6ta i se opitva da ni razdeli i kakto sa tragnali ne6tata 6te uspee... Toi i e zabranil da se vijda i da ima vsqkakvi vzaimootno6eniq s men. Biv6iqt i priqtel i ba6ta sa priqteli i toi mu e napalnil glavata s nqkakvi gluposti 4e toi o6te q obi4al i iskal da e s nego .
Tq ima golqm respekt kam nego a i toi ne e slu4aen v grada v koito jiveq i prosto nz kakvo da pravq ... Daite nqkoi savet . Predvaritelno vi blagodarq :(

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

SeXyTo_f
03-24-2006, 19:22
Hodq s edno momi4e ve4e 7 meseca i moje da se kaje 4e vsi4ko varvi po med i maslo, no ba6ta i se opitva da ni razdeli i kakto sa tragnali ne6tata 6te uspee... Toi i e zabranil da se vijda i da ima vsqkakvi vzaimootno6eniq s men. Biv6iqt i priqtel i ba6ta sa priqteli i toi mu e napalnil glavata s nqkakvi gluposti 4e toi o6te q obi4al i iskal da e s nego .
Tq ima golqm respekt kam nego a i toi ne e slu4aen v grada v koito jiveq i prosto nz kakvo da pravq ... Daite nqkoi savet . Predvaritelno vi blagodarq :(
neka momi4eto pogovori s ba6ta si, i da mu obqsni 4e tq obi4a teb, ne biv6ia..ili de da znam.......

WILD__BOY
03-24-2006, 23:02
Хахаха
е ти ме върна два, три века назад. Кажи и да говори с баща си. Що за човек може да причинява това на дъщеря си?!

teenkopele
03-24-2006, 23:05
Посъветвай я да говори с баща си. \:D/
Успех. :wink:

midnight...
03-24-2006, 23:09
ми нещата както казаха само с разговори се оправят :roll:

Ani_girl
03-25-2006, 06:25
ako se obi4ate ne pozvolqvaite nqkoi da vi razdeli . dokajete na ba6tai 4e se obi4ate i ako 6te sveta da preoburne nqma da vi razdeli . a sprqmo onova mom4e i nai golemiq gazar da e ako se obi4ate nqma da vi razdeli .moje da hodite ot 100 godini i samo da se zalkugvate 4e se obi4ate ot tova prepqtstvie<ba6tai> 6te razberetedali se obi4ate ako go preeodoleete i nego i onq gazar zna4i 6te produljite i 6te ste zaedno o6te dulgo ne preeodoleete li ne6ta zna4i prosto ne ste edin za drug .uspeh i ne pozvolqvai na bashtai i na koito i da e drug da vi razdeli :) !

PoTTerKa
03-25-2006, 10:20
Ех..родители. Според мен тя трябва да прояви загриженост. Ако те харесва много, да поговори с баща си.Все пак може да й е баща, но да й забранява с кого да излиза и с кого не...Е, ако е на 13 съм по-съгласна (но се съмнявам да е на толкова (нали не е)). Говори и с нея.Ако иска още да се виждате, да направи усилие и да се противопостави на баща си. А ти какво можеш да направиш...знам ли. Може и ти да говориш с баща й.Едва ли те мрази толкова много, че би те обрзглавил, ако те види. Кажи му, че найстина много я харесваш. Ако и това не покаже някакво развитие, да не ви пука. Виждайте се и толкова. Напук на всички. Колкото до другото момче - препядствие...Разкарайте го. Не му обръщайте внимание. Все пак може да забраняват да излизате заедно, но какво толкова може да стане? :-k

`Death`Whore`
03-25-2006, 10:34
И бащата ще я накара да не вижда теб, а да се вижда с онзи? Няма начин. Тя може да тръгва за училище, а всъщност да се вижда с теб.

Bubanata
04-05-2006, 11:48
Da pogovori momicheto s bashta i i da se raberat tq koi obicha i koi ne i s koi iska da e i skoi ne iska!!!USPEH

penywise
04-05-2006, 11:51
Ми аз навремето се "борих" с една такава майка и...

Честито
8-[ (коментара е илишен)

Fat_phil
04-05-2006, 11:58
tuka stava shitty ne sum imal problemi s roditelite na gajetata mi :)

daje maikata na edno moe bivsho gaje mnogo me haresvashe (kato nein priqtel):)

shto ti ne pogovorish s bashta i i s neq?

GL

fallen
04-05-2006, 12:13
Вие хубаво давате съвети да говори с дзверо(таковата де баща си) и аз бих я посъветвала това, но доколкото разбирам баща и е отвратителник дето не може да се разбереш с него...Таа наистина къфто и да е не може да ви попречи да се виждате, ама си поговорете с него..или по точно тя да говори с бившия си и съвсем мило да го попита дали си мисли, че като се дъжи като абсолютен кретен ще я впечатли...

light_purple
04-05-2006, 21:03

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
tva zvu4i malko kato romeo i julieta