View Full Version : Moderated by W.I.M.: Колебая се между няколко момчета !
bLaCk^RoSe
03-24-2006, 22:11
Zdr ! Moq problem e sledniq :arrow: zna4e ima edno mom4e ot moq klas , koeto predi vreme mi govore6e , 4e mn me obi4a kato priqtelka , 4e edvali ne az sma mu nai- dobrata fr ot daskalo ( ako ne i nai-dobrata) az nego sa6to go uvajavam i obi4am kato fr ! V posledno vreme oba4e toi vze da mi gvori kak ot mn vreme na sam izpitva jelanie da pravi sex s men , no to nqkolko sedmici an sam mi govori kak sexsa za nego ve4e e na zaden plan i zapo4va da me obi4a kato malko pove4e ot priqtelka ! Az si imam priqtel , toi sa6to si ima priqtelka , i moita i negovata vrazka traqt ve4e godina i nqkolko meseca ( negovata e po dalga :) ) Vednaj se celunah me , be6e hubavo , na men mi se iska6e da opitam ne6to novo na nego sa6to ! A predi a i sled samata celuvka toi se darje6e s men mn dobre : pregra6ta 6e me , celuva6e me po buzata , govore 6e mi kak sam bila kato beb4e za nego , kolko mu haresala celuvkata i t.n. Da oba4e sled vreme se okaza 4e edno dr mom4e ot moq klas me obi4a , no ne kato priqtelka , a kato momi4e ! Kogato dr mom4e ot moq klas razbra vse da se otdrapva za da ne drazni svoq priqtel , a men tazi negova postapka me drazni ! Onzi den np izlziah me i paks e celuvahme daje be6e mn hubavo to predi6niq pat , i toi otnovo mi govori kolko si me obi4kal i t.n. , no neiskal da pre4i an svoq priqtel , a kaot go pitah pone malko dalis e drazni toi otgovori 4e ima izvesten % ! Dnes skasah me sas moq fr za6toto me izkara 4e sam se praskala nared a tova NE E VERNO !!! Predi malko govorih sas M.( taka 6te nari4am mom4eto za koeto govoreh v na4aloto ) i go pitah kakvo 6te stane ako az eventualno mu kaja 4e go haresvam i iskam da hodq s nego , na koeto toi otgovori 4e nemoje da ostavi negovata fr no iskal ne6atat s men da se povtarqt , i nesikal da me gubi kato priqtelka nikoga. Kaza mi 4e ako se slu4elo ne6to m/u men i I. ( negoviq fr koito tvardi 4e me obi4a ) nqma da mu puka , no ako e ne6to m/u nas 6tqlo da mu puka ( tuk mn ne go razbrah kakvo ima6e v predvid, za6toto mi kazva6e 4e ne bi ostavil nego fr ) . otdelno moq fr mi lipsva no si mislq 4e 6te uspeq da go zabravq do tolkova 4e da nemislq za nego !
Kajete mi kakvo mislite za M. , dali samo sexs iska ( toi mi se zakle 4e ne e taka ) 4udq se dali vse pak bi ostavil negovata fr zaradi men ako se slu4i ne6to m/u nas sled izvestnio vreme ? 4udq se dali I. me obi4a istinski i kakvo da pravq s moq fr ? MOLQ DAITE SAVET !!!! :cry:
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ полека с шрифта §§
teenkopele
03-24-2006, 23:36
Ще кажа само едно: Ако той обича приятелката си много, ако обичта/любовта им е взаимна, то по-добре е да се отдръпнеш, колкото и трудно да звучи. :o
Успех. :wink:
Искаш съвет...не се занимавай с приятеля ти.Т тъпа ли си(сори не се обиждай)ама то си играе с теб.Не те обича бе момиче осъзнай се,иска само секс и целувки...Няма да скъса с приятелката си заради теб,защото за него си май поредната бройка,иска те за себе си само като момиче за секс.Най-добре спи вобще да си подържаш връзка с него!И се опитай,ако е възможно да се съберете с бившяит си вече приятел!
bLaCk^RoSe
03-25-2006, 19:24
[quote="^^kotenceto^^"][color=red]Искаш съвет...не се занимавай с приятеля ти.Т тъпа ли си(сори не се обиждай)ама то си играе с теб.Не те обича бе момиче осъзнай се,иска само секс и целувки...Няма да скъса с приятелката си заради теб,защото за него си май поредната бройка,иска те за себе си само като момиче за секс.Най-добре спи вобще да си подържаш връзка с него!И се опитай,ако е възможно да се съберете с бившяит си вече приятел
CucAgMuH
03-25-2006, 19:36
"Бре бре бре... ква Гад се е навъдила наоколо напоследък"... така обичаше да казва баща ми когато някой искаше да излезе със сестра ми и да я доведе вкъщи след 9 вечерта... Ясно е какво иска човека... нямам повече какво да добавя. Внимавай. :evil:
IKisseDAGirL
03-26-2006, 13:46
заклел се е, за да те впечатли и за да му се вържеш.. за някои хора 1 клетва не е от голяма значение... нито пък спазването й :?
тоя иска само едно нещо и ти прекрасно знаеш какво :roll:
а за бившия ти приятел... ми донякъде е бил прав човека - докато сте ходили ти си излизала с други, целували сте се, кой знае какво още си правила :roll:
нормално е да си помисли разни работи за тебе :|
sometimes_
03-26-2006, 14:25
Доста оплетена история... И аз съм съгласна (донякъде) с предишните мнения - не мислиш ли, че ако наистина те обича (както твърди), щеше да зареже приятелката си? Според мен за него си просто малко разнообразие, не и нещо повече! Това, че се заклева ... не трябва да ге успокоява. А и дори да зареже приятелката си (коета ме съмнява) и тръгне с теб мислиш ли, че няма да постъпи ПАК по начина, по който постъпва сега :arrow: когато поиска да се целува с друга и т.н... Не бъди толкова наивна и ни се доверявай на такива хора. =;
DiEsEl_GiRl4eTo
03-26-2006, 16:39
Всички преди мен си го казаха абсолютно вярно. Тоя твоят уж най-добър приятел въобще не ти трябва. Той дори не знае какво иска. А ако случайно знае, то не умее да го постигне. Абе жалка картинка е. На колко години е? 12? 13? Гледай да се върнеш при бившия ти приятел. Ти самата каза, че от много време сте заедно. В момента просто си заслепена от приказките на ония "пич". Нима приятелят ти не ти е доказал до сега, че те обича и че държи на теб? Той точно затова и те ревнува. А пък уж най-добирят приятел не може да ти го покаже, затва я кара на думи и клетви, дето явно не значат за него нищо. Пък за третото момче...кат се е намесил и той става страшно. Нали не очакваш щом двамата са приятели да си развалят приятелството заради теб? [-X
addictedtou
03-26-2006, 20:04
Ti kolko momcheta navednyj haresvash??Vij sq za kakvo shte razvalqsh vryzkata na priqtelq si??Toi ako te obichashe kolkoto kazvashe da e skysal s pr si ot mnogo otdvana.. iska samu neshto da raznoobrazi...
zdravata te laje!ti si idiotka osaznai se...i az moga da ti se zakleq i v maika i ba6ta 4e te obi4am samo za ediniqt sex 6tot me kefi6!Ne razbira6 li be toi si ima gadje...ako te obi4a6e 6et6e da e s teb ne s neq!!!Porasni i osaznai jivota...ne vis4ko koeto ti kazvat trqbva da e istina!