PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Започвам да харесвам приятеля му !

you're my lover_f
03-25-2006, 07:58
zna4i imam si priiatel ot 3 meseca niakade ama sega posledno vreme .. po4nax da xaresvam edno drugo mom4e koeto e priiatel na moia priqtel i mi e edno takova gadno... i sega se 4udia dali da skasam s gadjeto si .. za6toto ve4e ne izpitvam takiva 4uvstva kym nego... a v4era mi stana mnogo gadno kogato sedqxme na kafeto i toi mi kaza 4e mnogo me obi4a i 4e ako go ostavq 6te pla4e mnogo i az 6te sam parvoto momi4e za koeto 6te pla4e .. i na mene mi stana adski gadno i sega neznam kakvo da pravq.. imam 4uvstvoto 4e ve4e ne go xaresvam tolkova a iskam onova drugoto mom4e... no pak s nego nqmam 6ans za6toto toi e golqm i .. kazval mi e samo 4e sam golqma sladurana i tem podobni... ama prosto me e stah da ostavq gadjeto si... neznam prosto kakvo da mu kaja i s kakvi dumi...mnogo mi e trudno... :| daite nqkakav savet ako mojete kakvo da pravq 6te sam gi mnogo blagodarna :-k

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

ani88
03-25-2006, 08:39
PO dobre da ostavish sega gadjeto si shtom nqmash chyvstva kum nego zashtotot kolko poveche chakash tolkova negovite chyvstva shte se zasilvat kum teb i togava udarut shte bude dvoino po boleznen zatova sloji krai sega, a za onova momche razlikata v godinite nqma znachenie za edna vruzka i ako ima silni chyvstva ,no po dobre da ne si s gadjeto si vupreki che nqma da se poluchi s toq otkolkoto da se izmuchvash s chovek kum koito nqmash nishto

PoTTerKa
03-25-2006, 09:43
Това, че си мислиш, че нямаш вече чувства към него, не значи че е така. Много внимавай, за да не се окаже, че си се залъгвала и след това да съжаляваш, че си го зарязала. Освен това, той едва ли заслужава такова страдание. Помисли и за него и спри да мислиш за другия. Ако трябва помоли гаджето си, да не се събирате с другото момче. Много пъти се е случвало момичето/момчето да скъса с гаджето си, заради заблудата, че харесва друг/а...Съветвам те да не го правиш.Може би просто малко ти е писнало всеки ден с него (или почти всеки ден). Ако искаш си дай малко време и не излизай постоянно с него, а по-рядко. Обясни му, че така е по-добре, но не му давай повод да си мисли, че искаш да го зарежеш. Ако вече найстина искаш това да стане, започни постепенно да се отдалечаваш от него, но не и изведнъж, за да не го нараниш. Или направи така на него да му писне от теб...

passion92
03-26-2006, 16:25
PO dobre da ostavish sega gadjeto si shtom nqmash chyvstva kum nego zashtotot kolko poveche chakash tolkova negovite chyvstva shte se zasilvat kum teb i togava udarut shte bude dvoino po boleznen zatova sloji krai sega, a za onova momche razlikata v godinite nqma znachenie za edna vruzka i ako ima silni chyvstva ,no po dobre da ne si s gadjeto si vupreki che nqma da se poluchi s toq otkolkoto da se izmuchvash s chovek kum koito nqmash nishto

napylno syglasna sym

midnight...
03-26-2006, 19:44
според мен си гледай гаджето, защото може да ти е временно увлечение тфа с другия, сещаш ли се :wink:

M@Dn3Ss
03-26-2006, 19:46
според мен си гледай гаджето, защото може да ти е временно увлечение тфа с другия, сещаш ли се :wink:

Дам, наистина :wink: .

sherry
03-26-2006, 19:59
Както другите казаха,това с другото момче може да е нещо моментно и да съжаляваш ако оставиш приятеля си,който толкова много те обича...Хората толкова трудно намират някого,на когото да му пука за тях,а после го захвърлят заради някой,който не е за тях,не прави тази грешка,възможно е все още да изпитваш чувства към приятеля си,но да не им обръщаш внимание,заслепена от другия.Изчакай,опитай се да не мислиш за другото момче и се радвай на това,което имаш...ако колебанието ти продължи прекалено дълго,чак тогава скъсай с него

PrEdAtOr_F
03-26-2006, 20:02
Според мен е по-добре да го оставиш защото така накрая ще нараниш и себе си и него!

passion92
03-26-2006, 20:53
i az mislq 4e po-dobre da go ostavi6 6oto posle 6te boli pove4e ... bila sym na tvoeto mqsto i znam kakvo e

SummeRLove08
03-26-2006, 21:02
Според мен не прави грешката да го оставиш.:smt018 Освен това нали нямаш шанс с другия.Сигурна ли си че той изпитва нещо?

03-27-2006, 10:35
znae6 li kvo .. kato neznae6 kvo da prai6 po-dobre iz4akai malko .. vremeto 6te si pokaje vsi4ko ... ako sa sprqli 4uvstvata ti kym tvoq ... 6te go oseti6 ....

passion92
03-27-2006, 10:37
znae6 li kvo .. kato neznae6 kvo da prai6 po-dobre iz4akai malko .. vremeto 6te si pokaje vsi4ko ... ako sa sprqli 4uvstvata ti kym tvoq ... 6te go oseti6 ....
tova be6e ot men :lol:

addictedtou
03-27-2006, 11:37
Po dure skysai s nego sled kato nqmash chuvstva kym nego.. nqma smisyl da go dyrjish... kaji mu istinata*bez tova che haresvash negoviq priqtel de ;))