PDA

View Full Version : Kak da si go iskam?

malibu_f
03-25-2006, 08:26
predvaritelno iskam da se izvinq za6toto temata moje da vi se stori malko typi4ka ama az neznam kakvo da pravq :?:

zna4i sega si imam priqtel ot 4 meseca i kogato trygnahme mn se obi4ahme i toi ena ve4er se beshe malko napil i iska6e da my dam nqkoi dr prysten i grivni ala bala da se pravi na interesen i as my dadox prasten grivna i edin sindjir mnoo qk (koito mi e podaryk ot biv6oto mi gadje) , no toi neznae 4e mi e podarak .. i sled 1 sedmica mi vyrna prystena i grivnata ama tva ne mi go dade..i nali az ni6to ne kazah napraih se na typa .. i az po4ti bqh zabraila kade mi e sindjira ama v4era go vidqh na vrata my i mi stana typo..ne sam my kazvala 4e my go podarqvam i nqma da my kaja za6toto tva mi e podarak ot biv6iq koito mn obi4ah .. i ne moga da my dam takova ne6to.. ta vaprosa mi e neznam kak da my kaja 4e si go iskam.. :twisted:
tapo mi e edno takova da my kaja 4e si go iskam ... a mislq 4e toi nqma da se seti da mi go dade a pak i mai go haresa i go iska za nego si ... aide molq vi help me ... kajete mi kvo to4no da my kaja taka 4e da ne zvy4i nahalno i typo... :-&

PoTTerKa
03-25-2006, 09:54
Хъх #-o Не му казвай директно, че си го искаш. Първо го питай "Какво подяволите ми прави синджира в теб бе глупак, прустак...". Не, недей :oops: Шегувам се...Та да стана сериозна сега :---) Питай го найстина какво ти прави синджира в него, но по деликатен начин, без да изразяваш ярост или недоверие...Просто съвсем спокойно го питай. Предполагам, че той ще ти каже...Ако не ти го даде, направо си му кажи тогава, че искаш да си го носиш. Той най-много да се почувства малко виновен...А що пие тоя ве?!?!?! :smt013 Така де... Все пак ти е гадже и не би трябвало да се притесняваш от това как да му поискаш нещо. Искай наволя :smt016 А предполагам, че не ти го е върнал, защото не знае, че държиш толкова на него...И не знае, че си го искаш или си мисли, че не ти пречи, че е в него...Нямам идея.Ама ти все пак си го питай какво прави в него. Ако не ти го върне, ще го съдиш :smt014

`Death`Whore`
03-25-2006, 10:15
Малката, щом не можеш да му кажеш в очите да ти върне нещо твое, за каква любов говориш?

DiaboliC
03-25-2006, 13:56
Т'ва е глупаво....как няма да ти върне синджира...кажи му го направо к'во все пак си е твоя...няма какво да му мислиш...може наистина да го питаш какво ти прави синджира в него и да му кажеш че си го търсила и не си знаела къде е, за да си по-тактична, ама нищо не ти прачи направо да си го поискаш!

ThePainIsReaL
03-25-2006, 20:10
Ако наистина става въпрос за любов и т.н ,ще му е достатъчно да кажеш , че този синджир е ценен за теб :!: Пък и той ти е гадже , защо трябва изобщо да си мислиш , че ще е нахално да си поискаш нещо твое от него O:)

Sunny_stz
03-25-2006, 22:45
Ако наистина става въпрос за любов и т.н ,ще му е достатъчно да кажеш , че този синджир е ценен за теб :!: Пък и той ти е гадже , защо трябва изобщо да си мислиш , че ще е нахално да си поискаш нещо твое от него O:)

Mda taka e!Toi puk za6to go e vzel haresal si go e ? :-s :-k :| Poiskai si go takti4no!

white_chik
03-26-2006, 08:05
6tom ot 4 meseca ste zaedno bi trqbvalo ve4e da ne se pritesnqva6 da mu kaje6 v o4ite 4e toq sindjir ti e nekuv santimentalen spomen i ako tolko iska da ima ne6to tvoe mu dai nekvo drugo gerdan4e,koeto ne e tolko vajno za teb

LoRinSeR
03-26-2006, 08:20
Тоя те използва ми се струва ...

svetla_88
03-26-2006, 08:56
по принцип колкото и да се обиди чонека до мен казвам каквото мисля без да ми пука.
и чу казваш време е да ми върнеш синджира
ти до кога смяташ да се разкарваш с моя ланец?

sherry
03-26-2006, 09:08
Питай го "Мило,ще можеш ли да ми върнеш ланеца,защото и аз искам да си го нося?"
Сигурна съм,че няма да има проблем,все пак си в твой,не си казала,че му го подаряваш

IKisseDAGirL
03-26-2006, 12:32
амм аз винаги като попадна в няква неудобна ситуация или ме хване леко срам за нещо, или го обращам на майтап, или се правя малко на ударена :mrgreen:

затва можеш някво леко изненадано да му кажеш "а, тва синджира ми бил в тебе, пък аз къде ли не го търся!... дай да си го сложа, че да не го забравя nak:)" :roll: :oops: 8-[ O:)

DiabolicAngel
03-26-2006, 12:40
Поискай си го просто