View Full Version : Moderated:Колко време е била най-дългата ви връзка и защо...
Kolko vi e bila nai dqlgata vrqzka i zaradi kakvo se razdelihte :smt019 :smt014
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ledenata_kralicA
03-25-2006, 21:45
mesec i polovina,ne be6e seriozna,skusahme 6toto vuob6te ne
mi puka6e..........e,da be6e kofti ot moq strana......... :-)
teenkopele
03-25-2006, 21:51
Най-дългата ми връзка е била около година. Причината за раздялата беше изневяра. Кофти, но какво да се прави...ЖИВОТ! :)
xOtkiSsSs
03-25-2006, 21:55
мисля че имаше вече такава тема :-k
Апо темата не мога да се похваля няква супер дъкга връзка 4 месеца,скъсахме щото нямахме нищо общо , но със сегашната мисля че ще са доста повече :)
kAdrOkoSkA
03-25-2006, 22:03
Nai-dalgata mi vrazka beshe 3 meseca i skasahme zashtoto si omraznahme... vsashtnost toi mi omrazna :roll: Kofti ama edna vrazka ne moje da se poddarja samo ot ediniq :-k :!: Vse pak tova sa otnosheniq m/u dvama. Kogato neshto zapochne da kuca - opitvash se da go popravish, no kogato nqma pomosht i ot drugata strana... nai-dobre e da spresh =; Nqma smisal da se gubi vremeto i na dvamata [-X
Хах, хора на по 17 обясняват колко им е най-дългата връзка :lol:
Godina i neshto .. ne pomnq veche za kakvo se radelihme tochno .. detska rabota
white_chik
03-26-2006, 08:09
nai-dulgata vruzka mi be6e nqkude 4 meseca a se razdelihme 6toto mi omruzna.detska mu rabota :P
mis_marry_jane_13
03-26-2006, 08:26
11 meseca
rezdelihme se zaradi drugo mom4e.
3 години и 7 месеца,още не сме се разделяли
ПС:Темата се повтаря
:|
addictedtou
03-26-2006, 10:13
Az izobshto ne moga da se pofalq s dylga vryzka...nai dylgata mi e 2 meseca i polovina a skyahme,..shot kato se vyrnah ot moreto ne mu se obadih na nego da izlezem a napriqtelkata mi...detska mu rabota.. ama beshe mnou obiden.. :P
miloto_girl_4e
03-26-2006, 10:32
ми... 8 месеца и 12 дена :?
скъсахме,защото... направих грешка,а той не искаше да ми прости..
то не беше точно грешка де..
какво да се прави... честолюбиви хора... :roll:
2 godini i polovina i nakraq prosto si
IKisseDAGirL
03-26-2006, 11:51
ох аз не мога да се похваля с кой знае колко дълга връзка... хич даже:lol: - 3 седмици беше :?
скъсахме по няколко причини:
1-во тва стана на село, апък бяхме от различни градове, скоро щях да си замина и след тва нямаше да можем да се виждаме често
2-ро имахме много проблеми, тъй като доста хора бяха против тва да сме заедно, даже с един се сбиха и ония за малко да го пребие :? (беше на 30, имаше дете,а искаше да ходи с мене:lol: :shock: :-s :roll: ) абе луда работа...
и 3-то, като капак на всичко, той ме завари да се целувам с един негов приятел пред входната ми врата :roll:
детска му работа общо взето
ся като се сетя ме избива на смях :mrgreen:
SmiLe_BaBy{P}
03-26-2006, 13:19
почти половин година е най-дългата ми връзка и още продължава... :D
SeXyTo_f
03-26-2006, 13:24
mii pod6ti 6 meseca...i toi me zarqza, za6toto ne sum se durjala dobre s nego...a toi naprekusnoto mi govore6e kolko sum glupava...i nai nakraq iskah se budem pak zaedno..ama toi e s druga 8-[ kvo da se prai jivot...lubovta zapo4va s trupka i zavur6va s sulzi i muka...samo deto samo az revah kato luda i o6te se susipvam zaradi tova... :smt013
He3HauKa
03-26-2006, 13:45
Ami nai dylgata mi vrazka beshe 9 meseca i ..... skasahme zashtoto i dvamata napravihme mnogo greshki :smt012
ThePainIsReaL
03-26-2006, 14:16
:smt010 Почти година ... Причината беше , че в търсенето на себе си , аз реших че ще мога да живея без него , ама определено малко трудно ми се отдава това ...
Life is going on ..