View Full Version : ota4qno tarsq pomo6t
^^^AnToNiA^^^
03-25-2006, 23:11
Oh nz ko da pravq ot4aqna sam.Daite mi savet kak da pokaja na edno mom4e 4e daraja na nego i 4e go obi4am>Problema e tam 4e toi iskae da tragenm nqkolko pati i az otkazvah oba4e sega imam silni 4ustva kam nego a toi e kazal na edna pr 4e misli 4e nqmam 4ustva kam nego.Kajete mi kak da mu dokaja 4e imam 4ustva kam nego i kakvo da napavq>Mn iskam da sme zaedno a se sramuvame edin ot dr i edno zdr da si kajem samo se gledame s edni tajni i sramejlivi pogledi.PLS DAITE SAVET :smt010 :cry: :cry: :cry: [/b]
Ami prosto badi chestna s nego i mu kaji vsichko v ochite .. dano samo ne e kasno veche i da ste se razminali ..
A3_CbM_MoMu4e
03-26-2006, 00:13
ако не ти идва музата удари там нещо твърдо и го хвани под ръка и насаме...кажи му че си искала да се увериш в чувствата му дали са били искрени че преди това друг те е наранил и те е било страх да се влюбиш отново ...
P.S. това поне при мен помогна :D
{C}{V}{E}{T}{I}
03-26-2006, 07:05
awe macka otiva6 i mu kazva6 EI LUDA SAM PO TEB ,kvo go misli6 tolkova,eeeeeee moje i edna vodka da udari6(vinagi pomaga) :D :D :D
white_chik
03-26-2006, 08:07
emi sama si si vinovna.preodolei srama si pogovori s mom4eto i mu kaji 4e ima6 4uvstva kum nego i 4e si bila golqma idiotka da mu otkazva6 purvite nqkolko puti.mislq si 4e toi vse o6te te haresva i nqma da ima ni6to protiv da probvate :wink:
svetla_88
03-26-2006, 08:57
опааа поредния пубер
еми казваш мила че те кефи като сте 2та и толкоз
или ако те е срам му пешеш смс :lol:
Няма какво да се срамуваш от любовта,тя е най-хубавото чувство!
До сега си пропиляла шанса си с него,не повтаряй пак грешката си,защото можеш да го изпуснеш завинаги.Бъди по-смела и се бори за това,което сърцето ти желае.Нищо не губиш,хайде горе главата и му покажи,че го харесваш,вярвам,че ще е много доволен,ти-също!
addictedtou
03-26-2006, 09:53
[color=violet]Emi she go izvikash kogato e sam i shte mu kajesh.. a kak da mu dokajesh tova veche ti sama shte si go reshish/color]
DiabolicAngel
03-26-2006, 12:42
Няма какво да се срамуваш от любовта,тя е най-хубавото чувство!
До сега си пропиляла шанса си с него,не повтаряй пак грешката си,защото можеш да го изпуснеш завинаги.Бъди по-смела и се бори за това,което сърцето ти желае.Нищо не губиш,хайде горе главата и му покажи,че го харесваш,вярвам,че ще е много доволен,ти-също!
=D> =D>
strange__
03-26-2006, 12:57
От опит знам,че от недомлъвки,погледи и намеци до никъде не се стига :!: Колкото и да си сигурна в чувствата на даден човек единствения начин да не го загубиш завинаги е директния разговор лице в лице!!!На мен това вече ми е като правило...няма да позволя втори път заради срама си да загубя човек,който обичам :idea: Не го допускай и ти :!:
^^^AnToNiA^^^
03-26-2006, 14:40
Mnogo vi blagodarq za savetite 6te se vslu6am v tqh i 6te se opitam da swpe4elq lybovta dokato ne e kasno.Radvam se 4e ima takiva hora kato vas koto davat hubavi saveti i koraj:)MNOGO VI BLAGODARQ :D :D :D