View Full Version : momichetaa?!?!kolko chesto masturbirate ? :)
^KaSiDi^
03-26-2006, 11:01
hmmm :)az sam momiche na 16,i go pravq po okolo 3 4 pyti na den i nz zashto vinagi se chuvstvam nezadovolena,oo molq vi kajete po kolko pyti go pravite vie :-k
oooo i oshte neshto kak tochno sami se vyzbujdate nai-dobre ? :)
^laferche^
03-27-2006, 14:44
3-4 пъти...не е ли малко множко
ro6li4ka
03-27-2006, 15:09
3 - 4 pyti na den naistian dosta :) kak ne ti stigat da kajem 3 -4 pyti na sedmica mi se struva normalno...ama se pak mai e vypros na jelanie :) :roll:
Pfff 3-4 na den t igadje nqma6 l isi 4e tolko 4esto mastrubira6. Spored mene trebe se zamisli6 6tot ti mastrubira6 po-4esto ot pove4eto muje dori
Ani_girl
03-27-2006, 16:14
KOLKOTO I DA VI E STRANO NE MASTURBIRAM AKO MI SE ISKA IMA KOI DA ME ZADOVOLQVA ! A I DA NQMA NE MASTORBIRAM .
masturbira baq pove4e ot mujete.......
^KaSiDi^
03-27-2006, 17:41
mnogo li vi se vijda 3 4 pyti na den? :lol: nz,mn chesto dori sled tva imam jelanie za oshte.a kajete pri vas kak e? pls :)
A priqtel si nqmam :(
lainagovna
03-27-2006, 17:50
ти си баси офертата, нимфоманична, завиждам им на бургаслии. иначе аз при по 3-4 на ден и пишката ми се претърква разранява и се такива тъпотии затва карам по 1 на ден средно
Tebe gadjeto da ne ti e izbqgalo ot mnogoto sex be macko ti ima6 taka kato 4eta zalojbi na nimfomanka v tebe basi 3-4 pati na den ti za samokontrol da si 4uvala ti kvo vinagi kato ostane6 sama (a moje i da ne ti puka mnogo 4e ima nqkoi) po4va6 taka li ? basi q se uspokoi verno 4e e normalno ama puk 3-4 pati na sedmica e po normalno ne misli6 li t
i'm so excited!
03-27-2006, 17:52
3-4 пъти на ден ?!?! уаууу... аз и да искам няма да намеря толкова време бе :lol: 2-3 пъти в седмичката са ми прекалено достатъчни...
аве де да знам, зависи от много неща...
lainagovna
03-27-2006, 17:55
а верно че е и до време, освен това при вас не цапа толкова :wink:
^KaSiDi^
03-27-2006, 18:04
mmm prosto se vyzbujdam ot super malki raboti,i ako ne go napravq sam super napregnata i pochti neadekvatna,i sled kat svyrsha mi e superq ko :D i btw i az ne useshtam koga tochno stavat 3 4 pyti,edin dva predi obqd i sled tva kat si legna vecher pak taka i eto .... :oops: :)
lainagovna
03-27-2006, 18:07
един приятел е намерил решение на проблема мастурбация в леглото, изпразва се на корема си и после отива да се къпе. ама при вас жените няма такива изпълнения. яко търкате филийте и после пак
crystal_tear
03-27-2006, 18:54
I az nikoga ne sym!A,i nqmam namerenie!Imam priqtel,koito me zadovolqva NAPYLNO i nqmam podobni nujdi!A,pyk za teb -ne znam!Abe,6tom si ti e kef si go pravi,kvo ti puka dali e normalno? :lol:
abe da si prai kvot i e kef ama po po malko ti 6tom ne se zadovolqva6 s po 3-4 pati na den gorko mu na bude6tiqt ti partnior 6oto monogo govorqt za po 3-4 pati ama kolko v deistvitelnost znaqt kakvo e da go prai6 tolko 4esto. Kvo kat se vazbujda6 tolko lesno ti da ne misli6 4e pri nas mom4etat e lesno ama da ne bi seki apt kat se vazbudim i da praskame 4ikii aide be baby samokontrola ni razli4ava ot jivotnite :)
ina4e baby res5kt to4no takava devoika kato tebe si tarsq :P
lainagovna
03-27-2006, 19:09
ina4e baby res5kt to4no takava devoika kato tebe si tarsq :Pнаправо и напиши че искаш да я ебеш 3-4 пъти на ден кво се уфлянкваш
^KaSiDi^
03-27-2006, 19:15
to chesno kazano az tva i iskam :smt026 nqkoi,det da me ebe po 3 4 pyti na den,ama nqma :((
sometimes_
03-27-2006, 19:24
Grrr 4 pyti? Az ne go pravq izobshto... Prosto ne izpitvam nujda, a i gadjeto mi me zadovolqva... Nqkak si ne me privlicha sama ... Ama ti me sysipa 3-4 pyti... E, ta shtom ti haresva i imash dostatychno vreme, pravi go :)
to chesno kazano az tva i iskam :smt026 nqkoi,det da me ebe po 3 4 pyti na den,ama nqma :((
ne iskam da ti razbivam me4tite ama takiva muje ve4e sa zaeti :P
puki prostata aritmetika nema da ti go pozvolqva 3-4 pati na den minimum 3-4 4asa seki den pff zabravi taka 6e otkaje6 seki ot seksa se pak dane sme si namerili tiq pi6ki na ulicata
Спрях с тази работа,защото гаджето ми ме задоволява и аз съм доволна. \:D/ Но 3-4 пъти са множко,ама като си го иска момичето...щом като може... :---)
az_sam_malka_i_nz
03-28-2006, 07:18
ми аз имам приятелка която са6то е малко вмания4ена към това.ли4но на мен ми се слу4ва6е 3-4 пати в седмицата ама ве4е не го правя :---)
^KaSiDi^ Ти тази тема май си я пуснала за да намериш колега в Бургас (нимфоман) :?: Няма да ти е проблем, ако имаш физичните данни на жeнски биологичен индивид (бюст, дупе, крака и лицето ако са ти наред тогава - have some patiance young padawan... )
Айде жива и здрава ! :D
Леле та аз веднъж седмично а тия жени по 3-4 пъти на ден плашим се.
Друг е въпросът за секса и за свободното време -двете причини поради който съм се самозабравил. :lol: :roll:
mnogo li vi se vijda 3 4 pyti na den? :lol: nz,mn chesto dori sled tva imam jelanie za oshte.a kajete pri vas kak e? pls :)
A priqtel si nqmam :(
mi togava si nameri qvno ti se iska 6tom se 4uvstva6 nezadovolena ot tolkoz mnogo masturbirane!!! iska6 si muj mace! tova ti e problema!!!
edin muj da te opravi kato horata i posle nqma da iska6 pone do sledva6tiq ili po sledva6tiq den!
бойна кокошка
03-28-2006, 11:24
Хм, в крайна сметка не е най-лошото пристрастяване, поне не е вредно (; Може би ще ти мине с времето. Иначе и на мен ми се вижда доста, да. Аз лично го правя по 2-3 пъти в седмицата.
a we ti 6te si iztarkash minjata we maiko
bih te 4ykal 3-4 pati na den, ma ne sam ot Sofiq. :lol:
lainagovna
03-28-2006, 13:43
добре, щото тя е от бургас
добре, щото тя е от бургас
Pak ne stava. Ot Blagoevgrad sam.
kupondjiikata
03-28-2006, 15:18
spored men ti si v razgonen proces i moje bi naistina trq si nameri6 nqkoi,koito da te ukroti malko.I az bqh taka po edno vreme,posle se uspokoih malko s moq i sega gore-dolu pak,no ne 4ak tolkova,de! :smt016 [-X 6te se opravi6 spox :wink:
Ilianka_14
03-28-2006, 17:13
Mi 3-4 e ujasno nogo,... as sam mastrobirala 3-4 pati za edin den sigurno samo vednaj ili dva puti v jivota si... inache 3-4 puti sedmichno e ok ili po riadko sporet nastroenieto... a ako imam gaje ne se nalaga vaobshte... e ne vaopshte ama po riatko
mi az su6to po tolko puti kvo tolko kato ni e hubavo neka go pravim ;)
Dre-BosS_ka^
03-28-2006, 20:11
emiii spored mene 3-4 puti ne sa mnogo 6tom i se iska na momi4eto :D
puk az......po 4-5 puti v sedmicata masturbiram
tui si e normalno za taq vazrast
ko da gi prai6....hormoni :lol: :lol:
awe tfa e dosta interesno moga da ti kaja.da znae6 4e s tozi seksualen apetit moje6 da bude6 me4tata na mnogo mom4eta,osven ako ne gi preumorqva6 de :wink: !vse pak nqma da e zle da se nau4i6 da se kontrolira6 malko ili prosto da izprobva6 novi na4ini da se zadovolqva6!no e hubavo 4e pone si priznava6 4e masturbira6,pove4eto momi4eta gi e strah ili sram da si priznaqt!btw ako idva6 kum stolica zvunni edin telefon!moje i da se pogrija za tozi tvoi "glad" \:D/
:lol:
aLakaZam
03-28-2006, 23:38
Като ти харесва си мастурбирай... няма значение по колко пъти
Абе за 3-4 пъти на ден не знам, но ако си покрай мен, ти гарантирам поне по 2 пъти на ден (минимум). И няма да съм преуморен.
Съгласна ли си? Говоря сериозно...Да се разберем нещо...?
bulgarche
03-29-2006, 17:18
Е не ти ли е малко множко бре?
Аз в последно време не маструбирам много.А как да си маструбира човек,като приятеля постоянно напира да правите секс.
Правих веднъж,когато съвсем се бях отчаяла тип "няма-хора-които-стават-за-гаджета".Но само тогава.
silky_touch
03-29-2006, 17:45
Az su6to nqmam gadje ama nqmam i tolkova vreme moje bi po 3-4 puti sedmino go pravq.No kogato sum napregnata ili ne6to podobno moga da go pravq po 5-6 puti na den.No tova stava rqdko.
-=DaRkNeSs=-
03-29-2006, 20:45
Що бе кво лошо има дали ше са 3 или 5 или 9999999999 Нема значение будещиа кво па толко колкото иска толко. Аз по некога 3-4 пати си ги правя на серии по 2-3 пути през 1 час па нищо ми нема.Само дето сам момче и при нас нещата седиат различно та са ми е чудно че и моми4етата масторбират. А що се отнася до мом4етата аз не знам нормално момче което да не е масторбирало поне веднаш :)