PDA

View Full Version : moderated: начинаещи, сексуални въпросчета

03-26-2006, 17:05
Оффф,ще ви помъча малко,ама няма как! :D Хора,искам да ви питам няколко въпросчета и се надявам да ми отговорите,че вече главата ще ми се пръсне от чудене.
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета.
2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислите
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път.
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи?
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесно
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася.
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ.
8 Трябва ли да се събличам чисто гола,или може да остана по някой много хубав сутиен
Хора,супер много ви благодаря,че направо....се бях побъркала относно отговорите на тея въпроси
Още веднъж хиляди благодарности
Moderated by coki:
7 точка от правилата.

03-26-2006, 17:15
Оффф,ще ви помъча малко,ама няма как! :D Хора,искам да ви питам няколко въпросчета и се надявам да ми отговорите,че вече главата ще ми се пръсне от чудене.
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета.
2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислите
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път.
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи?
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесно
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася.
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ.
8 Трябва ли да се събличам чисто гола,или може да остана по някой много хубав сутиен
Хора,супер много ви благодаря,че направо....се бях побъркала относно отговорите на тея въпроси
Още веднъж хиляди благодарности
Moderated by coki:
7 точка от правилата.
1.koito mu stiska toi,nqma zna4enie
2.zavisi kakuv e roditelq i znae li za tova
3.razbirat ako momi4enceto ne se e predpazilo i ima po natatu4ni problemi naprimer s bremennosta;)
4.kogato iska6
5.ako si momi4e po dobre v negoviq dom ,za da si nqma6 izli6ni problemi
6.tva si zavisi ot tebe!?
7.emi preporu4itelno e bez za da ima nqkuv efekt
8.ako ima6 malki gurdi i te e sram da se suble4e6 sigurno i sus sutiena 6te si ostane6 :mrgreen:

i'm so excited!
03-26-2006, 17:21
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета.купува който иска. няма нищо лошо и ти и той да имате по някое капутче в себе си за всеки случай. отиваш в най-близката аптека "едни дурекс" и толкова.

2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислите що трябва да се обясняваш нещо? и те са правили секс
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път. докато ти не кажеш на майка си, че си правила секс, тя няма как да разбере. но вероятно се досещат, не са толкоз малоумни за колкото ги мислим=))
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи? няма никакво значение. по всяко време на денонощието е добре;]
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесно където искате, стига да бъдете на спокойствие
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася. и това сами си го решавате
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ. еми по-добре е без разбира се, но се предполага, че затфа са направени презервативите с ягодки, банани и т.н. щотото доколкото знам путката няма вкусови рецептори.
8 Трябва ли да се събличам чисто гола,или може да остана по някой много хубав сутиен всичко зависи от теб, него и обстоятелствата. но е по-добре без;]

най-важното е да не караш по правила. една връзка /било то и само сексуална/ не може да просъществува по правила. дай го малко по-спокойно и бъди свободна. леглото е мястото, където може да си такава каквато искаш :-D

LyLa
03-26-2006, 17:24
kakvo zna4at dumitetrqbva ,zaduljitelno li e v tvoite vuprosi
:shock:
nima ima zakon spored koito sled sex nepremenno trqbva da si ostanete pregurnati vmesto "vseki da si vzeme bagaj4eto i da se iznasq"?!
edin suvet:nedei da naprqga6 glavata si v tolkova 4udene,a karai da vurvi kakto ti si znae6,suveti za takiva ne6ta ne se iskat

03-26-2006, 17:29
mislq che tvurde prinudeno pravish vsichko i s tvurde mnogo predubejdeniq..vsichko trqbva da stane spontanno i milichka purviq put nikoga ne e takuv kakuvto si go predstavqsh ili iskash da bude..toest idealen :-)

HeDa
03-26-2006, 17:51
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета.купува който иска. няма нищо лошо и ти и той да имате по някое капутче в себе си за всеки случай. отиваш в най-близката аптека "едни дурекс" и толкова.

2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислите що трябва да се обясняваш нещо? и те са правили секс
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път. докато ти не кажеш на майка си, че си правила секс, тя няма как да разбере. но вероятно се досещат, не са толкоз малоумни за колкото ги мислим=))
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи? няма никакво значение. по всяко време на денонощието е добре;]
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесно където искате, стига да бъдете на спокойствие
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася. и това сами си го решавате
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ. еми по-добре е без разбира се, но се предполага, че затфа са направени презервативите с ягодки, банани и т.н. щотото доколкото знам путката няма вкусови рецептори.
8 Трябва ли да се събличам чисто гола,или може да остана по някой много хубав сутиен всичко зависи от теб, него и обстоятелствата. но е по-добре без;]

най-важното е да не караш по правила. една връзка /било то и само сексуална/ не може да просъществува по правила. дай го малко по-спокойно и бъди свободна. леглото е мястото, където може да си такава каквато искаш :-D
Mislq , 4e tova mnenie bi trqbvalo da e otgovorilo dosta iz4erpatelno na vupros4etata ti... :]]]

Ekita
03-26-2006, 20:20
този въпрос лично на мен много ми хареса:))И какво оправдание мислиш да използваш ако не е тайна-нямаше балони за партито довечера и купихме заместители ли:)?То си е от ясно по-ясно за какво са ви...

rowzz
03-26-2006, 21:09
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета.да си купиш гуми не е страшно.. просто отиваш, казваш.. не вярвам някой продавач в аптека да не даде..
2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислитеами ако ги намерят казваш.."ако нямам и стане някой гаф по добре ли ще е?".. няма нужда от повече обеснения според мен..
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път.не съм момиченце ама вий нали ходите на гинеколози едно друго.. абе ако майката иска да разбере винаги ще намери начин спох..
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи?когато изберете.. ограничения няма..
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесноами може и в вас да е стига да сте максимално необезпокоени.. да не стане някой гаф някой майка да флезе и да са развика на момата..
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася.ами ако са обичате се предполага че ще сте цяла нощ прегърнати..
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ.не е задължително, но СЪС чуството не е нищо особено.. а не вярвам някое момиче просто да духа за свфой си кеф(може и да има такова животно).. по принцип тя е за да достави удоволствие на мъжа.. така че е по добре БЕЗ гума..
Още веднъж хиляди благодарности - моля.. надявам се да съм бил полезен поне на един човек от тийн проблем точка нет..

03-27-2006, 10:58
по относно точка 8 виж кво да ти кажа след като ти е за първи път едва ил ще го обсъждате мн мн кво ще правите,пък и той ще те съблича,така че той ще реши какво да ти остави и какво не,а решаваш за него:)

shtampata
03-27-2006, 11:43
Свирка с кондом е, като да си го топнеш в чашата с полуизстинало чайче :)
...като ще правиш кеф поне да е истински ;)

а за другите въпроси...всичко е въпрос на личност...това не се учи..то се усеща ...когато има желание...

Make Sex , Not War! :mrgreen:

03-27-2006, 11:49
пък и нз,може да звучи супер тъпо,обаче ще ми е някво гадно да го лапам презерватива блаххх

`Death`Whore`
03-27-2006, 20:27
Първо ще ти кажа да престанеш да мислиш за глупости, по-добре си затормозявай ума с четене на книги.
1-Кой трябва да купи презервативите,момичето или момчето?И откъде трябва да ги купи,в смисъл от някоя аптека или от супермаркета. Който реши, от където реши.
2-Ако случайно някой от родителите открие презерватив в якето или чантата ви,какво оправдание ще измислите Съвет - казвай, че държиш презервативи за всеки случай, защото си загрижена за здравето и предпазването от бременност.
3-Родителите или по-точно майките,разбират ли,когато "малкото им момиченце",го е направило за 1-ви път. Ако им кажеш, разбират.
4-Кое време от деня да изберем.В смисъл вечерта или през деня.Чувала съм,че през нощта било по-добре.Ама как да се измъкнем от вкъщи? Щом не дават вечер, през деня няма проблем.
5Къде е по-добре да го направим.Казвали са ми,че в къщата на момчето,че родителите му се примирявали по-лесно Малка си, щом трябва да се измъкваш от къщи, следователно родителите му няма да ви гледат с добро око.
6След като го направим,трябва ли да останем за цялата нощ прегърнати да спим или може всеки да си взема багажчето и да се изнася. Както искате!
7 Когато правиш свирка на някой,може ли да е с презерватив,или задължително бЕЗ. Мъжът няма да ти даде да му правиш свирка с кондом. Ако те е гнус, не прави.
8 Трябва ли да се събличам чисто гола,или може да остана по някой много хубав сутиен Както искаш.

Дани
03-27-2006, 21:04

Ами едно от оправданията, за което винаги съм си мислел, че ще мине, е нещо в стил "Имаше кампания за превенция от ППИ в училище/по улицата и раздаваха безплатно презервативи..." В крайна сметка в действителност такува кампании са доста често явление и е полуистина... :lol:

lainagovna
03-27-2006, 21:54
ще ч прочета че май еинтересна темата после

purepoison
03-28-2006, 10:43

Mislq , 4e tova mnenie bi trqbvalo da e otgovorilo dosta iz4erpatelno na vupros4etata ti... :]]]
dota dobre populnato i az smqtam che cialata polezna informacia q ima tuk ;)

VORTEX
03-28-2006, 11:00
6te kaja samo 4e se vprqga6 tvurde mnogo! kogato go pravi6 za pruv pu nikoga nqma da e idealno! a i mi se struva 4e misli6 dosta zadrusteno! bez da se obijda6! kogato po4nete da go pravite nikoi nqma da pita drugiq kakvo da pravi! mi tova 6te ubie vsi4ko! predstavi si go samo!!!

^KaSiDi^
03-28-2006, 17:58

=D> =D> =D>