PDA

View Full Version : da obi4a6 dvama?....

не}|{на
03-27-2006, 09:24
Ne6to mnogo lo6o..oburkva6to...Da ima6 dvama na surceto si..Ediniq e moqt priqtel-toi me obojava,gotov e vinagi da mi pomogne i vinagi mi e na razpolojenie,a iziskva ot men edinstveno da...sum s nego...ot dosta vreme sme zaedno i toi e neizmenna 4ast ot jivota mi...ne moga bez nego.Drugiqt-istinsko "lo6o mom4e",koeto ima e imalo i e vurtqlo na malkiq si prust mnogo jeni...otnovo se poznavame ve4e otdavna i na nqkolko puti sme se zaburkvali..poznavam go i sum imala begli vruzki s nego o6te predi da sre6tna priqtelq si,za men toi e mujut ,kojto ot stra6no mnogo vreme nasam az ne moga da zabravq,toi sqka6 zavinagi 6te si ostane v sureto mi-moje bi za6toto e purviq 4ovek,koito naistina sum obi4ala-adski silno i bolezneno..za6to bolezneno-za6toto na6ata lubov e nevuzmojna,toi e obvurzan muj ot godini,no me haresva..da me obi4a-neznam,dulboko se sumnqvam,edva li,ne !Neznam kakvo da pravq...to e qsno-da se opitam da go zabravq i da si buda i priqtelq mi-tova e nai-razumnoto,oba4e ne stava.Ima momenti,v koito toi otnovo nahluva v mislite mi i se 4uvstvam adski gadno i vinovno pred priqtelq mi..naj-lo6oto e,4e vuprosniqt muj tursi kontakti s men,iska da govorim,da produljavame da sme priqteli,a moje bi iska i ne6to drugo neznam...Ediniqt za men e podkrepa,istinski 4ovek,sigurnost,toplina,predanost,a drugiqt-skritoto sladko jelanie,strast,neopisuemo prejivqvane,istinska naslada i zabavlenie.......AKO NQKOI MOJE DA ME POSUVETVA ILI E IZPADAL V TAKOVA POLOJENIE,PROSTO DA PI6E,4E SUM MNOOOGO OBURKANA...izvinqvam se,4e e tolkova dulgo...

03-27-2006, 09:53
да,попадала съм в такава ситуация и те разбирам.незнам и аз какво да те посъветвам,защото това са чувства.аз лично избрах този,който не ме обичаше достатъчно,а този който наистина мисля,че ме обичаше го пренебрегнах и сгреших,обаче нямаше как да се боря срещу чувствата си.сърцето ми казваше това и аз просто го направих. :-k

не}|{на
03-28-2006, 08:36
mai na nikoi osven na gost ne mu se zanimava s problema mi...vse edno mai uteha taka ili ina4e nqma da polu4a...thanks na gost

lindeman_
03-28-2006, 09:50
Лошото момче може и ще има всяко момиче, защото той е играч и знае как да ви върти. Това, че ти го обичаш е само илюзия, повярвай ми. Обичаш го, не защото имаш страст към него, а порати това, че твоите приятелки го харесват, говорят си за него ... той за тях е #1 ... и покрай тях и ти почваш да го харесваш и си втълпяваш, че го обичаш :)) сещаш ли се кво имам предвид ? :)) за да намериш общи приказки с твоите приятелки и ти почваш да говориш за него.... а всъщност ти обичаш и този младеж, който е винаги до теб и те заслужава повече от всичко. Играча си е играч, той няма да се промени, щом може да има всяка... Опитай се да бъдеш самостоятелна и сама да вземаш решенията си, а да не зависиш от други хора.

03-28-2006, 09:55
Ухаа поголеми глупости небях чел вземи помисли и сама си прецени какво що ,че накрая май ще останеш с празни ръце , легло и душа.

purepoison
03-28-2006, 10:16
dammm.. sbluskvala sum se s takyv problem.. hubavoto pri men beshe che tva beshe momentno systoqnie.. v smisyl za edno otricatelno wreme koeto premina byrzo.. zashtoto izbrah edin ot dvamata!
ami en znma kakvo da te posywetwam.. prosto si napravi ravnosmetka.. s koito ima poveche trypka.. koito ti e po na surce izberi nego.. !!
"slushai surceto si!!!!!!!!"

marche
03-28-2006, 10:27
spored men trqbva da izbere6 priqtelq si,kakto kaza drugoto mom4e imal hilqdi momi4eta i moje da izbere nqkvo drugo momi4e i da te zareje.

не}|{на
03-28-2006, 10:39
Лошото момче може и ще има всяко момиче, защото той е играч и знае как да ви върти. Това, че ти го обичаш е само илюзия, повярвай ми. Обичаш го, не защото имаш страст към него, а порати това, че твоите приятелки го харесват, говорят си за него ... той за тях е #1 ... и покрай тях и ти почваш да го харесваш и си втълпяваш, че го обичаш :)) сещаш ли се кво имам предвид ? :)) за да намериш общи приказки с твоите приятелки и ти почваш да говориш за него.... а всъщност ти обичаш и този младеж, който е винаги до теб и те заслужава повече от всичко. Играча си е играч, той няма да се промени, щом може да има всяка... Опитай се да бъдеш самостоятелна и сама да вземаш решенията си, а да не зависиш от други хора.
Vsu6tnost az ne govorq s nikogo za nego,za6toto 4estno kazano ne se gordeq osobeno s 4uvstvata si kum toq 4ovek,nai-ve4e za6toto e obvurzan.Ina4e si prav.Igra4ut si e igra4,hilqdi puti sum se ubejdavala,za6toto tova kum nego mi e ve4e ot 2 godini gore dolu.Vuprosut e ,4e s priqtelqt mi ve4e q nqma trupkata,toi e nqkak si po-sdurjan,seriozen,ne e zabaven...vsu6tnost e to4no takuv,kakuvto trqbvada bude,jivee vinagi po pravilata,a tova pisva.E,obvurzaniqt e to4no obratnoto..mislq,4e to4no tova me privli4a kum nego ot tolkova vreme..kakvo da napravq,4e sa dostatu4ni dve negovi prikazki za da me napravi 6tastliva,dokato proqtelqt mi pravi kakvo li ne i pak ne uspqva da me vpe4atli i da me nakara da se 4uvstvam 6tastliva..neznam i az za6to e taka...
Ina4e mnogo blagodarq na vsi4ki za mneniqta im..moje bi 6te kajete,4e sum glupava,4e neznam kakvo iskam,no i az 4estno kazano neznam kakvo stava s men... :roll:

sometimes_
03-28-2006, 12:18
Na teb ti e qsno kakvo trqbva da napravish. Zashto ni pitash? :-k Ako iskash da bydesh naranena i sled tova da pishesh vyv foruma "sgreshih"-izberi drugiq, sled tova iskreno shte syjalqvash i shte osyznaesh kolko glupava si bila, zashtoto ot takiva hora mojesh da ochakvash samo bolka. Ako ostanesh s priqtelq si - shte bydesh shtastliva i shte znaesh, che choveka do teb te obicha i podkrepq.
Az ne vijdam kakvo tolkova ima da se chudish. Kato tolkova iskash "strast i t.n" - izjivei q, posle samo ne tyrsi vina v drugite i ne se oplakvai, zashtoto ti shte si si vinovna.
I spored men ne go obichash, tova e prosto jelanie kym nedostijimoto, znaesh, che zabraneniq plod e nai-sladyk. Taka che ti sama reshi dali iskash da te boli i da bydesh naranena i syotvetno da naranish priqtelq si ili da bydesh shtastliva s chovek, koito naistina dyrji na teb.
Az, na tvoe mqsto, ne bih se zamislila kogo da izbera... ](*,)

не}|{на
03-28-2006, 20:20
SOMETIMES_,dumite ti zvu4at dosta razumno i vqrno...da,pogledanto realno,ako bqh strani4na nabludatelka i az 6tqh da kaja su6toto...Mersi za vsi4ko,nadqvam se da uspeq da prevuzmogna tova moe jelanie,samo se strahuvam,4e sum slaba i 6te mu se dam na obvurzaniq..pred nego ponqkoga se 4uvstvam super slaba,po dqvolite..adski kofti..dano,dano uspeq da go zabravq .....pff stiskaite palci... :?

bagsi
03-29-2006, 13:47
Iska6 da si i s dvamata,no ne moje.Ediniq ot tqh ne obi4a6,kakto si misli6 ti,a prosto te privli4a s ne6to.Moje da iska6 da si s drugiq,6toto toi ti dava strast,a pak i 4ujdiqt,zabraneniqt plod e nai-sladak!Kato go polu4i6 i znae6 4e e tvoi,6te ti e ve4e bezrazli4en i 6te go izhvarli6 kato mrasno kote.Spored men 6te e po-dobre da stoi6 pri priqtelq si,6toto znae6 4e toi moje da ti dade vsi4ko ot koeto ima6 nujda,a pak takiva "majki kurvi" se namirat pod pat i nad pat.(Izvinqvam se ako po nqkakav na4in sam te obidila s ne6to ili pak ne sam dorazbrala ne6to)

sexy_dizzy
03-29-2006, 14:18
Хммм и аз съм в такава ситуация в момента:едното момчеси го обожавам от три години вече.Просто ми е тръпка,знам че ако ме оставят и ден без него ще умра.Той е по-консервативен,но невероятно чаровен и голям плейбой.То и другия е плейбой(има си хас),с него имахме някакви флиртове докато не разбрах че си има приятелка.ИЗВОДА:ако бях тръгнала с него,нищо чудно и той така да флиртува с други момичета в мое отсъствие!!!!И така си остана само първия,но не съжълявам!Напротив! :smt007 Съветвам те да си помислиш с кое момче ще издържиш най-дълго!От разказа ти разбирам,че приятелят ти ти дава всичко.По-добре си остани с него,защото както при мен и другия може да се загледа по друга,щом е обвързан,а се заглежда по теб!Все пак ти си решаваш!

не}|{на
03-29-2006, 14:43
Mda..opredeleno ako se subera s obvurzaniq,edva li 6te go promenq-toi si e takuv...vsu6tnost istinata e,4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to,za6toto toi si e nqkak kofti 4ovek,preebava,pravi sex i zaminava..
Takuv si e.Razbiva4 na surca :-s Dori az neznam kakvo me privli4a v toq 4ove4ec,ta toi e naranil tolkova drugi momi4eta...jaluk e i v su6toto vreme stra6no me privli4a,hem go mrazq,hem obi4am...MALKO_KOTE,ne,ne me obijda6,dori naprotiv,thanks...i dobre si razbrala,don't worry :)
Ah..samo se molq da uspeq da mu ustoq na pokanite,4e tolkova strast ima v toq 4ovek..ima ne6to divo,ne6to smahnato,4e daje i izvrateno bih kazala...neznam i az.E,thanks na vsi4ki.Ako ima o6te nqkoi,koito ima da kaje ne6to po"moq vupros" da go napravi,4e daje i da me oplue,vsqko mnenie 4estno kazano mi pomaga po nqkakuv na4in da razbera i precenq sama po-dobre ne6tata..osobeno pri polojenie,4e ne govorq s nikogo za toq svoi problem... :|

IdontGiveAfuck_
03-29-2006, 15:47
am...na men tva ne mi se e sluchvalo ,noo mislq che te razbiram...az opredeleno ne sum na mnenieto che trqbva zaduljitelno da ostanesh s priqtelq ti zaradi tova che toi vinagi shte e do teb , shte te podkepq , shte te obicha kakto do sega i bla bla bla....ne slushai dr-te..ti nai-dobre znaesh kakvo iskash i kakvo chyvstvash...sledvai surceto i jelaniqta si bez da se zamislqsh za posledstviqta,zashtoto predpolagam vseki chovek rano ili kusno prejivqva lubovni razocharovaniq....jivei za miga i my se naslajdavai i za dr-to ne misli togava:)...ti haresvash "loshoto momche" zashtoto to e pulna protivopolojnost na tvoq priqtel kakto ti samata kaza...i zashtoto ne si go imala:)Napravi si ravnosmetka i se zamisli dali mislish za priqtelq si kogato si v kompaniqta na "loshoto momche" kakto mislish za nego kogato si v kompaniqta na priqtelq si:))Napravi svoq izbor i ne sujalqvai za nishto :)))jelaq ti yspeh!!!

03-29-2006, 21:56
am...na men tva ne mi se e sluchvalo ,noo mislq che te razbiram...az opredeleno ne sum na mnenieto che trqbva zaduljitelno da ostanesh s priqtelq ti zaradi tova che toi vinagi shte e do teb , shte te podkepq , shte te obicha kakto do sega i bla bla bla....ne slushai dr-te..ti nai-dobre znaesh kakvo iskash i kakvo chyvstvash...sledvai surceto i jelaniqta si bez da se zamislqsh za posledstviqta,zashtoto predpolagam vseki chovek rano ili kusno prejivqva lubovni razocharovaniq....jivei za miga i my se naslajdavai i za dr-to ne misli togava:)...ti haresvash "loshoto momche" zashtoto to e pulna protivopolojnost na tvoq priqtel kakto ti samata kaza...i zashtoto ne si go imala:)Napravi si ravnosmetka i se zamisli dali mislish za priqtelq si kogato si v kompaniqta na "loshoto momche" kakto mislish za nego kogato si v kompaniqta na priqtelq si:))Napravi svoq izbor i ne sujalqvai za nishto :)))jelaq ti yspeh!!!
Ei,mersi za suveta :D

не}|{на
03-29-2006, 21:58
Am...tova bqh az... :)

IdontGiveAfuck_
03-30-2006, 14:51
hehe np macka nali tva beshe celta;)))))))))nadqvam se da sum pomognala;)))

MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 19:05
Желанието и страстта са нещо нормално. Аз бих те посъветвала да не се отдаваш на тези неща ,защото те отминават. Да, може и късно , но отминават, докато уважението , което ти дава твоят приятел няма да го получиш от всеки. А ти разказала ли си му, че изпитваш чувства и към друг. Съветвам те да му разкажеш много внимателно и бъде сигурна , че тогава той ще положи усилия да бъде единствен за теб и да те накара да забравиш увлечението си..

не}|{на
03-30-2006, 22:10
Ами..разказала съм му,но съм му разказала за тоя човек като за човек от миналотто ми ,към който съм изпитвала нещо адски голямо..И не съм го лъгала...наистина,"обвързания"(ще го кръстя Пух :lol: ) за мен е това,той е минало или поне искам да е така..Но какво да направя като Пух няма,няма и отново се "вмъква" в главата ми, в мислите ми,особено когато например съм го срещнала случайно или самият той е поискал отново да говорим,дори намеци ми пуска разни..съмнявам се,обаче да иска нещо повече от мен,той иска просто ,ей така,сякаш да разполага с друго момиче,вече и това почвам да си мисля,да Пух ме харесва,казвал ми го и го знам,но той ме иска просто ей така,като някаква компаньонка отвреме навреме,има прекалено много пречки,който ни пречат да сме заедно и аз знам,че той никога няма да рискува това,което има заради мене....пък и аз в известна степен се радвам,че е така..надали някой иска да има много близки отношения с такъв безкрупулен човек,защото той наистина е такъв,познавам го и знам...Понякога си мисля дали да не се отпусна и Пух и известно време да си правя с него ,каквото наистина искам с цел най-накрая да му се"нарадвам",да ми омръзне и най-накрая да си се свърна отново при "моето момче'-приятелят ми,обаче не става,не може,не мога така да се подиграя на приятеля ми..пък и не се знае дали ще го имам след това,ако разбере случайно..бее сложно :?

03-30-2006, 22:30
Желанието и страстта са нещо нормално. Аз бих те посъветвала да не се отдаваш на тези неща ,защото те отминават. Да, може и късно , но отминават, докато уважението , което ти дава твоят приятел няма да го получиш от всеки. А ти разказала ли си му, че изпитваш чувства и към друг. Съветвам те да му разкажеш много внимателно и бъде сигурна , че тогава той ще положи усилия да бъде единствен за теб и да те накара да забравиш увлечението си..
da,da..ima ne6to vqrno.... :)

03-30-2006, 22:36
:)kogato nqkoi ti kaje neshto ot forymcite ti se zamislqsh i namirash istina v dymite my ..no sled tva se poqvqva dr ot tqh i pishe suvsem razlichno tvurdenie ti go chetesh i v nego sushto namirash neshto vqrno i togava v glavata ti stava kasha:)))po-dybre stani na qsno sus samata sebe si... ti znaesh kvo iskash macka obache prekaleno mn se vprqgash i mislish za posledicite koeto mn ti prechi v izbora:)nikoi ot tezi koito sa pusnali komantara si ne sa na tvoe mqsto..neznqt vzaimootnoshteniqta ti s tezi dve m-cheta nito chyvstvata ti..edinstveno i samo ti moesh da si dadesh otgovor na vuprosite koito se rajdat v glavicata ti:).Vse pak e vajny na teb da ti e gotino...jivota e pred tebe:))

IdontGiveAfuck_
03-30-2006, 22:48
toq komentar beshe moi:)))))))))

`Death`Whore`
03-30-2006, 22:49
Моля те, малката, научИ какво означава да обичаш някого и после се замисли дали можеш да изпитваш подобни чувства към двама човека по едно и също време.

03-31-2006, 08:51
:)kogato nqkoi ti kaje neshto ot forymcite ti se zamislqsh i namirash istina v dymite my ..no sled tva se poqvqva dr ot tqh i pishe suvsem razlichno tvurdenie ti go chetesh i v nego sushto namirash neshto vqrno i togava v glavata ti stava kasha:)))po-dybre stani na qsno sus samata sebe si... ti znaesh kvo iskash macka obache prekaleno mn se vprqgash i mislish za posledicite koeto mn ti prechi v izbora:)nikoi ot tezi koito sa pusnali komantara si ne sa na tvoe mqsto..neznqt vzaimootnoshteniqta ti s tezi dve m-cheta nito chyvstvata ti..edinstveno i samo ti moesh da si dadesh otgovor na vuprosite koito se rajdat v glavicata ti:).Vse pak e vajny na teb da ti e gotino...jivota e pred tebe:))
Кефи ме начина ти на мислене,вярно в,че много се впрягам и много мисля :lol: ,такава съм си-все си се съмнявам...

не}|{на
03-31-2006, 08:55
Опс...това бех аз...

Моля те, малката, научИ какво означава да обичаш някого и после се замисли дали можеш да изпитваш подобни чувства към двама човека по едно и също време.
Добре,голямата,ще се науча,въпреки че незнам дали така някой път случайно не си чувала,че всеки човек обича по свой начин.Е,ако не си,вече знаеш и щом съм го написала така,значи така го чувствам,защото чувствам,че и към двамата изпитвам нещо странно и необяснимо,че и двамата ми липсват,когато не са до мен,че и за двамата мисля,когато съм сама в къщи... :?

Jessika_MG
03-31-2006, 09:00
Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...

не}|{на
03-31-2006, 09:06
Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...
Вече това правя,още довечера сме си намислили нещо,обаче с него става малко трудно работата,защото на него понякога му липсва въображение и...не че не се старае,ама в много от случайте(не всички,разбира се) не се получава,а може би и аз имам много високи претенции спрямо него,назнам..

sexy_diva
04-01-2006, 14:22
Zabravi za lo6oto mom4e mila.Ot li4en opit znam,4e lo6ite mom4eta sazdavat samo problemi.

ThePainIsReaL
04-01-2006, 14:50
Ще бъда кратка , за да не пукне някой от скука ...

Та... само като видях заглавието си казах : " НЕ Е ВЪЗМОЖНО! ЗАБЛУЖДАВАШ СЕ! "

Съвет : Остани си при гаджето .. (от личен опит ти го казвам)

04-02-2006, 20:46
KAkvoto ti kazva surceto pravi.stiga si go mislila tolkoz.Edin put jiveem :-D

киро
04-02-2006, 23:22
е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви....... [-X

04-03-2006, 22:11
е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви....... [-X
=D>

Bubanata
04-04-2006, 20:02
Az sumshto sum popadala v taka sitoaciq i moga da ti dam samo edin suvet POSLUSHAI SURCETOTI I PRI KOITO TE OTVEDE TOI SHTE E ZASHTOTO SURCETO NE MOJE DA TE IZLUJE!!Az taka napravih moq pravilen izbor namerih si momcheto koeto pritejava vsichki tezi kachestva i mi osigoravq vsichko,ako vsqko momiche si ima takova momche shte e super!!Nadqvam se da napravish pravilen izbor !!!Uspeh :-s

FCUK_ME
04-05-2006, 10:21
V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...

не}|{на
04-05-2006, 11:37
V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
Нали..Отврат е!Въпреки че аз вече малко по-малко се ориентирам да ти кажа...Желая ти го и на теб! :D