View Full Version : da obi4a6 dvama?....
Ne6to mnogo lo6o..oburkva6to...Da ima6 dvama na surceto si..Ediniq e moqt priqtel-toi me obojava,gotov e vinagi da mi pomogne i vinagi mi e na razpolojenie,a iziskva ot men edinstveno da...sum s nego...ot dosta vreme sme zaedno i toi e neizmenna 4ast ot jivota mi...ne moga bez nego.Drugiqt-istinsko "lo6o mom4e",koeto ima e imalo i e vurtqlo na malkiq si prust mnogo jeni...otnovo se poznavame ve4e otdavna i na nqkolko puti sme se zaburkvali..poznavam go i sum imala begli vruzki s nego o6te predi da sre6tna priqtelq si,za men toi e mujut ,kojto ot stra6no mnogo vreme nasam az ne moga da zabravq,toi sqka6 zavinagi 6te si ostane v sureto mi-moje bi za6toto e purviq 4ovek,koito naistina sum obi4ala-adski silno i bolezneno..za6to bolezneno-za6toto na6ata lubov e nevuzmojna,toi e obvurzan muj ot godini,no me haresva..da me obi4a-neznam,dulboko se sumnqvam,edva li,ne !Neznam kakvo da pravq...to e qsno-da se opitam da go zabravq i da si buda i priqtelq mi-tova e nai-razumnoto,oba4e ne stava.Ima momenti,v koito toi otnovo nahluva v mislite mi i se 4uvstvam adski gadno i vinovno pred priqtelq mi..naj-lo6oto e,4e vuprosniqt muj tursi kontakti s men,iska da govorim,da produljavame da sme priqteli,a moje bi iska i ne6to drugo neznam...Ediniqt za men e podkrepa,istinski 4ovek,sigurnost,toplina,predanost,a drugiqt-skritoto sladko jelanie,strast,neopisuemo prejivqvane,istinska naslada i zabavlenie.......AKO NQKOI MOJE DA ME POSUVETVA ILI E IZPADAL V TAKOVA POLOJENIE,PROSTO DA PI6E,4E SUM MNOOOGO OBURKANA...izvinqvam se,4e e tolkova dulgo...
да,попадала съм в такава ситуация и те разбирам.незнам и аз какво да те посъветвам,защото това са чувства.аз лично избрах този,който не ме обичаше достатъчно,а този който наистина мисля,че ме обичаше го пренебрегнах и сгреших,обаче нямаше как да се боря срещу чувствата си.сърцето ми казваше това и аз просто го направих. :-k
mai na nikoi osven na gost ne mu se zanimava s problema mi...vse edno mai uteha taka ili ina4e nqma da polu4a...thanks na gost
lindeman_
03-28-2006, 09:50
Лошото момче може и ще има всяко момиче, защото той е играч и знае как да ви върти. Това, че ти го обичаш е само илюзия, повярвай ми. Обичаш го, не защото имаш страст към него, а порати това, че твоите приятелки го харесват, говорят си за него ... той за тях е #1 ... и покрай тях и ти почваш да го харесваш и си втълпяваш, че го обичаш :)) сещаш ли се кво имам предвид ? :)) за да намериш общи приказки с твоите приятелки и ти почваш да говориш за него.... а всъщност ти обичаш и този младеж, който е винаги до теб и те заслужава повече от всичко. Играча си е играч, той няма да се промени, щом може да има всяка... Опитай се да бъдеш самостоятелна и сама да вземаш решенията си, а да не зависиш от други хора.
Ухаа поголеми глупости небях чел вземи помисли и сама си прецени какво що ,че накрая май ще останеш с празни ръце , легло и душа.
purepoison
03-28-2006, 10:16
dammm.. sbluskvala sum se s takyv problem.. hubavoto pri men beshe che tva beshe momentno systoqnie.. v smisyl za edno otricatelno wreme koeto premina byrzo.. zashtoto izbrah edin ot dvamata!
ami en znma kakvo da te posywetwam.. prosto si napravi ravnosmetka.. s koito ima poveche trypka.. koito ti e po na surce izberi nego.. !!
"slushai surceto si!!!!!!!!"
spored men trqbva da izbere6 priqtelq si,kakto kaza drugoto mom4e imal hilqdi momi4eta i moje da izbere nqkvo drugo momi4e i da te zareje.
Лошото момче може и ще има всяко момиче, защото той е играч и знае как да ви върти. Това, че ти го обичаш е само илюзия, повярвай ми. Обичаш го, не защото имаш страст към него, а порати това, че твоите приятелки го харесват, говорят си за него ... той за тях е #1 ... и покрай тях и ти почваш да го харесваш и си втълпяваш, че го обичаш :)) сещаш ли се кво имам предвид ? :)) за да намериш общи приказки с твоите приятелки и ти почваш да говориш за него.... а всъщност ти обичаш и този младеж, който е винаги до теб и те заслужава повече от всичко. Играча си е играч, той няма да се промени, щом може да има всяка... Опитай се да бъдеш самостоятелна и сама да вземаш решенията си, а да не зависиш от други хора.
Vsu6tnost az ne govorq s nikogo za nego,za6toto 4estno kazano ne se gordeq osobeno s 4uvstvata si kum toq 4ovek,nai-ve4e za6toto e obvurzan.Ina4e si prav.Igra4ut si e igra4,hilqdi puti sum se ubejdavala,za6toto tova kum nego mi e ve4e ot 2 godini gore dolu.Vuprosut e ,4e s priqtelqt mi ve4e q nqma trupkata,toi e nqkak si po-sdurjan,seriozen,ne e zabaven...vsu6tnost e to4no takuv,kakuvto trqbvada bude,jivee vinagi po pravilata,a tova pisva.E,obvurzaniqt e to4no obratnoto..mislq,4e to4no tova me privli4a kum nego ot tolkova vreme..kakvo da napravq,4e sa dostatu4ni dve negovi prikazki za da me napravi 6tastliva,dokato proqtelqt mi pravi kakvo li ne i pak ne uspqva da me vpe4atli i da me nakara da se 4uvstvam 6tastliva..neznam i az za6to e taka...
Ina4e mnogo blagodarq na vsi4ki za mneniqta im..moje bi 6te kajete,4e sum glupava,4e neznam kakvo iskam,no i az 4estno kazano neznam kakvo stava s men... :roll:
sometimes_
03-28-2006, 12:18
Na teb ti e qsno kakvo trqbva da napravish. Zashto ni pitash? :-k Ako iskash da bydesh naranena i sled tova da pishesh vyv foruma "sgreshih"-izberi drugiq, sled tova iskreno shte syjalqvash i shte osyznaesh kolko glupava si bila, zashtoto ot takiva hora mojesh da ochakvash samo bolka. Ako ostanesh s priqtelq si - shte bydesh shtastliva i shte znaesh, che choveka do teb te obicha i podkrepq.
Az ne vijdam kakvo tolkova ima da se chudish. Kato tolkova iskash "strast i t.n" - izjivei q, posle samo ne tyrsi vina v drugite i ne se oplakvai, zashtoto ti shte si si vinovna.
I spored men ne go obichash, tova e prosto jelanie kym nedostijimoto, znaesh, che zabraneniq plod e nai-sladyk. Taka che ti sama reshi dali iskash da te boli i da bydesh naranena i syotvetno da naranish priqtelq si ili da bydesh shtastliva s chovek, koito naistina dyrji na teb.
Az, na tvoe mqsto, ne bih se zamislila kogo da izbera... ](*,)
SOMETIMES_,dumite ti zvu4at dosta razumno i vqrno...da,pogledanto realno,ako bqh strani4na nabludatelka i az 6tqh da kaja su6toto...Mersi za vsi4ko,nadqvam se da uspeq da prevuzmogna tova moe jelanie,samo se strahuvam,4e sum slaba i 6te mu se dam na obvurzaniq..pred nego ponqkoga se 4uvstvam super slaba,po dqvolite..adski kofti..dano,dano uspeq da go zabravq .....pff stiskaite palci... :?
Iska6 da si i s dvamata,no ne moje.Ediniq ot tqh ne obi4a6,kakto si misli6 ti,a prosto te privli4a s ne6to.Moje da iska6 da si s drugiq,6toto toi ti dava strast,a pak i 4ujdiqt,zabraneniqt plod e nai-sladak!Kato go polu4i6 i znae6 4e e tvoi,6te ti e ve4e bezrazli4en i 6te go izhvarli6 kato mrasno kote.Spored men 6te e po-dobre da stoi6 pri priqtelq si,6toto znae6 4e toi moje da ti dade vsi4ko ot koeto ima6 nujda,a pak takiva "majki kurvi" se namirat pod pat i nad pat.(Izvinqvam se ako po nqkakav na4in sam te obidila s ne6to ili pak ne sam dorazbrala ne6to)
sexy_dizzy
03-29-2006, 14:18
Хммм и аз съм в такава ситуация в момента:едното момчеси го обожавам от три години вече.Просто ми е тръпка,знам че ако ме оставят и ден без него ще умра.Той е по-консервативен,но невероятно чаровен и голям плейбой.То и другия е плейбой(има си хас),с него имахме някакви флиртове докато не разбрах че си има приятелка.ИЗВОДА:ако бях тръгнала с него,нищо чудно и той така да флиртува с други момичета в мое отсъствие!!!!И така си остана само първия,но не съжълявам!Напротив! :smt007 Съветвам те да си помислиш с кое момче ще издържиш най-дълго!От разказа ти разбирам,че приятелят ти ти дава всичко.По-добре си остани с него,защото както при мен и другия може да се загледа по друга,щом е обвързан,а се заглежда по теб!Все пак ти си решаваш!
Mda..opredeleno ako se subera s obvurzaniq,edva li 6te go promenq-toi si e takuv...vsu6tnost istinata e,4e ot nego ne moga da o4akvam ni6to,za6toto toi si e nqkak kofti 4ovek,preebava,pravi sex i zaminava..
Takuv si e.Razbiva4 na surca :-s Dori az neznam kakvo me privli4a v toq 4ove4ec,ta toi e naranil tolkova drugi momi4eta...jaluk e i v su6toto vreme stra6no me privli4a,hem go mrazq,hem obi4am...MALKO_KOTE,ne,ne me obijda6,dori naprotiv,thanks...i dobre si razbrala,don't worry :)
Ah..samo se molq da uspeq da mu ustoq na pokanite,4e tolkova strast ima v toq 4ovek..ima ne6to divo,ne6to smahnato,4e daje i izvrateno bih kazala...neznam i az.E,thanks na vsi4ki.Ako ima o6te nqkoi,koito ima da kaje ne6to po"moq vupros" da go napravi,4e daje i da me oplue,vsqko mnenie 4estno kazano mi pomaga po nqkakuv na4in da razbera i precenq sama po-dobre ne6tata..osobeno pri polojenie,4e ne govorq s nikogo za toq svoi problem... :|
IdontGiveAfuck_
03-29-2006, 15:47
am...na men tva ne mi se e sluchvalo ,noo mislq che te razbiram...az opredeleno ne sum na mnenieto che trqbva zaduljitelno da ostanesh s priqtelq ti zaradi tova che toi vinagi shte e do teb , shte te podkepq , shte te obicha kakto do sega i bla bla bla....ne slushai dr-te..ti nai-dobre znaesh kakvo iskash i kakvo chyvstvash...sledvai surceto i jelaniqta si bez da se zamislqsh za posledstviqta,zashtoto predpolagam vseki chovek rano ili kusno prejivqva lubovni razocharovaniq....jivei za miga i my se naslajdavai i za dr-to ne misli togava:)...ti haresvash "loshoto momche" zashtoto to e pulna protivopolojnost na tvoq priqtel kakto ti samata kaza...i zashtoto ne si go imala:)Napravi si ravnosmetka i se zamisli dali mislish za priqtelq si kogato si v kompaniqta na "loshoto momche" kakto mislish za nego kogato si v kompaniqta na priqtelq si:))Napravi svoq izbor i ne sujalqvai za nishto :)))jelaq ti yspeh!!!
am...na men tva ne mi se e sluchvalo ,noo mislq che te razbiram...az opredeleno ne sum na mnenieto che trqbva zaduljitelno da ostanesh s priqtelq ti zaradi tova che toi vinagi shte e do teb , shte te podkepq , shte te obicha kakto do sega i bla bla bla....ne slushai dr-te..ti nai-dobre znaesh kakvo iskash i kakvo chyvstvash...sledvai surceto i jelaniqta si bez da se zamislqsh za posledstviqta,zashtoto predpolagam vseki chovek rano ili kusno prejivqva lubovni razocharovaniq....jivei za miga i my se naslajdavai i za dr-to ne misli togava:)...ti haresvash "loshoto momche" zashtoto to e pulna protivopolojnost na tvoq priqtel kakto ti samata kaza...i zashtoto ne si go imala:)Napravi si ravnosmetka i se zamisli dali mislish za priqtelq si kogato si v kompaniqta na "loshoto momche" kakto mislish za nego kogato si v kompaniqta na priqtelq si:))Napravi svoq izbor i ne sujalqvai za nishto :)))jelaq ti yspeh!!!
Ei,mersi za suveta :D
IdontGiveAfuck_
03-30-2006, 14:51
hehe np macka nali tva beshe celta;)))))))))nadqvam se da sum pomognala;)))
MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 19:05
Желанието и страстта са нещо нормално. Аз бих те посъветвала да не се отдаваш на тези неща ,защото те отминават. Да, може и късно , но отминават, докато уважението , което ти дава твоят приятел няма да го получиш от всеки. А ти разказала ли си му, че изпитваш чувства и към друг. Съветвам те да му разкажеш много внимателно и бъде сигурна , че тогава той ще положи усилия да бъде единствен за теб и да те накара да забравиш увлечението си..
Ами..разказала съм му,но съм му разказала за тоя човек като за човек от миналотто ми ,към който съм изпитвала нещо адски голямо..И не съм го лъгала...наистина,"обвързания"(ще го кръстя Пух :lol: ) за мен е това,той е минало или поне искам да е така..Но какво да направя като Пух няма,няма и отново се "вмъква" в главата ми, в мислите ми,особено когато например съм го срещнала случайно или самият той е поискал отново да говорим,дори намеци ми пуска разни..съмнявам се,обаче да иска нещо повече от мен,той иска просто ,ей така,сякаш да разполага с друго момиче,вече и това почвам да си мисля,да Пух ме харесва,казвал ми го и го знам,но той ме иска просто ей така,като някаква компаньонка отвреме навреме,има прекалено много пречки,който ни пречат да сме заедно и аз знам,че той никога няма да рискува това,което има заради мене....пък и аз в известна степен се радвам,че е така..надали някой иска да има много близки отношения с такъв безкрупулен човек,защото той наистина е такъв,познавам го и знам...Понякога си мисля дали да не се отпусна и Пух и известно време да си правя с него ,каквото наистина искам с цел най-накрая да му се"нарадвам",да ми омръзне и най-накрая да си се свърна отново при "моето момче'-приятелят ми,обаче не става,не може,не мога така да се подиграя на приятеля ми..пък и не се знае дали ще го имам след това,ако разбере случайно..бее сложно :?
Желанието и страстта са нещо нормално. Аз бих те посъветвала да не се отдаваш на тези неща ,защото те отминават. Да, може и късно , но отминават, докато уважението , което ти дава твоят приятел няма да го получиш от всеки. А ти разказала ли си му, че изпитваш чувства и към друг. Съветвам те да му разкажеш много внимателно и бъде сигурна , че тогава той ще положи усилия да бъде единствен за теб и да те накара да забравиш увлечението си..
da,da..ima ne6to vqrno.... :)
:)kogato nqkoi ti kaje neshto ot forymcite ti se zamislqsh i namirash istina v dymite my ..no sled tva se poqvqva dr ot tqh i pishe suvsem razlichno tvurdenie ti go chetesh i v nego sushto namirash neshto vqrno i togava v glavata ti stava kasha:)))po-dybre stani na qsno sus samata sebe si... ti znaesh kvo iskash macka obache prekaleno mn se vprqgash i mislish za posledicite koeto mn ti prechi v izbora:)nikoi ot tezi koito sa pusnali komantara si ne sa na tvoe mqsto..neznqt vzaimootnoshteniqta ti s tezi dve m-cheta nito chyvstvata ti..edinstveno i samo ti moesh da si dadesh otgovor na vuprosite koito se rajdat v glavicata ti:).Vse pak e vajny na teb da ti e gotino...jivota e pred tebe:))
IdontGiveAfuck_
03-30-2006, 22:48
toq komentar beshe moi:)))))))))
`Death`Whore`
03-30-2006, 22:49
Моля те, малката, научИ какво означава да обичаш някого и после се замисли дали можеш да изпитваш подобни чувства към двама човека по едно и също време.
:)kogato nqkoi ti kaje neshto ot forymcite ti se zamislqsh i namirash istina v dymite my ..no sled tva se poqvqva dr ot tqh i pishe suvsem razlichno tvurdenie ti go chetesh i v nego sushto namirash neshto vqrno i togava v glavata ti stava kasha:)))po-dybre stani na qsno sus samata sebe si... ti znaesh kvo iskash macka obache prekaleno mn se vprqgash i mislish za posledicite koeto mn ti prechi v izbora:)nikoi ot tezi koito sa pusnali komantara si ne sa na tvoe mqsto..neznqt vzaimootnoshteniqta ti s tezi dve m-cheta nito chyvstvata ti..edinstveno i samo ti moesh da si dadesh otgovor na vuprosite koito se rajdat v glavicata ti:).Vse pak e vajny na teb da ti e gotino...jivota e pred tebe:))
Кефи ме начина ти на мислене,вярно в,че много се впрягам и много мисля :lol: ,такава съм си-все си се съмнявам...
Опс...това бех аз...
Моля те, малката, научИ какво означава да обичаш някого и после се замисли дали можеш да изпитваш подобни чувства към двама човека по едно и също време.
Добре,голямата,ще се науча,въпреки че незнам дали така някой път случайно не си чувала,че всеки човек обича по свой начин.Е,ако не си,вече знаеш и щом съм го написала така,значи така го чувствам,защото чувствам,че и към двамата изпитвам нещо странно и необяснимо,че и двамата ми липсват,когато не са до мен,че и за двамата мисля,когато съм сама в къщи... :?
Jessika_MG
03-31-2006, 09:00
Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...
Za6to ne opita6 da s1zdade6 nqkakva strast i sas sega6niq si priqtel.Tova moje da te nakara da zabravi6 drugiq, da si dokaje6 4e moje6 bez nego, bez tezi taini porivi u teb...
Вече това правя,още довечера сме си намислили нещо,обаче с него става малко трудно работата,защото на него понякога му липсва въображение и...не че не се старае,ама в много от случайте(не всички,разбира се) не се получава,а може би и аз имам много високи претенции спрямо него,назнам..
sexy_diva
04-01-2006, 14:22
Zabravi za lo6oto mom4e mila.Ot li4en opit znam,4e lo6ite mom4eta sazdavat samo problemi.
ThePainIsReaL
04-01-2006, 14:50
Ще бъда кратка , за да не пукне някой от скука ...
Та... само като видях заглавието си казах : " НЕ Е ВЪЗМОЖНО! ЗАБЛУЖДАВАШ СЕ! "
Съвет : Остани си при гаджето .. (от личен опит ти го казвам)
KAkvoto ti kazva surceto pravi.stiga si go mislila tolkoz.Edin put jiveem :-D
е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви....... [-X
е сърцето,ама после да не съжалява...Я по-добре си остани ти при приятеля,да не те боли главата после.Не мога да го разбера туй женското..все накъм забранения плод върви....... [-X
=D>
Bubanata
04-04-2006, 20:02
Az sumshto sum popadala v taka sitoaciq i moga da ti dam samo edin suvet POSLUSHAI SURCETOTI I PRI KOITO TE OTVEDE TOI SHTE E ZASHTOTO SURCETO NE MOJE DA TE IZLUJE!!Az taka napravih moq pravilen izbor namerih si momcheto koeto pritejava vsichki tezi kachestva i mi osigoravq vsichko,ako vsqko momiche si ima takova momche shte e super!!Nadqvam se da napravish pravilen izbor !!!Uspeh :-s
V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
V momenta sum v takava situaciq, i napravo imam chufstvoto , che nikoga nqma da moga da vzema re6enie s koi da buda....
Mnogo e gadno, i ti su4ufstvam napulno...
Нали..Отврат е!Въпреки че аз вече малко по-малко се ориентирам да ти кажа...Желая ти го и на теб! :D