PDA

View Full Version : Съвет относно виртуално приятелство

unnamed`
03-27-2006, 12:22
Темата касае чат приятелството и ако някой смята тея работи са глупости или лапешки занимавки,нека не си губи времето да чете надолу =;
Та да започна от началото на историята:Преди около 7-8 месеца се запознах с едно приятно момче в чата.Беше явно,че и аз бях приятна за него,тъй като чатехме всяка вечер,и то по доста време,не говорехме за обикновенните глупости,за които се говори в чата.Това беше главното нещо,което се открояваше от всички др чатърски истории.
Аз принципно чатя само за...кеф...или не знам и аз точно какво е,но не с цел запознанства или свалки и по-нататъшни развития на нещата.Но ето че с това момче мисленето ми се промени.В началото и с него беше само за забавление и не приемах нещата на сериозно.Докато по едно време не стана дума за приятелството и това как неволно сме станали приятели...Той реши,че трябва да се видим,аз отказах категорично,той се съгласи да изчака още...мина доста време,аз все се дърпах,усетих,че на него му е неприятно.Аз се държах много детински,все едно не ми пука,накрая на него му омръзна и каза,че се отказва от всичко постигнато досега,заради проявеният непукизъм от мен :(
Аз наистина съжалявам,че се държах така,но не знам как да обърна нещата така както си бяха и всичко да продължи както трябва.

Искам да споделите,какво бихте направили на мое място...преди време бях направила ужасна грешка да се срещна с един глупак и от тогава досега съжалявам,и това е главното нещо,което ме спира да се срешнем,да не направя пак такава грешка :( :?

п.с.имаме само 3 години разлика

03-27-2006, 12:58
Първо трябва да се решиш и да излезнете,след тожа може да започнеш да му пишеш пак и да поддържате връска в чата. И вече да му кажеш че искаш да се видите и като излезнете му обясни каква е била причината досега да си се дърпала и да не си излизала с него.

pipi`e`golqma
03-27-2006, 12:59
Първо трябва да се решиш и да излезнете,след тожа може да започнеш да му пишеш пак и да поддържате връска в чата. И вече да му кажеш че искаш да се видите и като излезнете му обясни каква е била причината досега да си се дърпала и да не си излизала с него.
Аз бях :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

IKisseDAGirL
03-27-2006, 13:42
излезте... :roll:

Master_88
03-27-2006, 14:14
От няколко такива случки + други разочарования,не смятам чата за нищо хубаво,затова не влизам вече. Но в твоя случай - пиши му в чата и ако се съгласи - излезте.

unnamed`
03-27-2006, 17:12
И аз ябх на мнение,че трябва да се срещнем,стига той да се съгласи,защото много го разочаровах :cry:

а това за чата-наистина не е нищо хубаво :?

ProstoAz
03-27-2006, 17:45
Не разбирам какъв е проблема да се видите? Задължително ли е срещата ви да е с някаква интимна цел? Защо приемаш нещата по този начин?
Предложи му да излезнете някъде, на кафе, на кино, като приятели. Не виждам нищо лошо в това? След като си допадате като характери защо това представлява някакъв проблем за теб?

03-27-2006, 17:58
Темата касае чат приятелството и ако някой смята тея работи са глупости или лапешки занимавки,нека не си губи времето да чете надолу Speak to the hand
Та да започна от началото на историята:Преди около 7-8 месеца се запознах с едно приятно момче в чата.Беше явно,че и аз бях приятна за него,тъй като чатехме всяка вечер,и то по доста време,не говорехме за обикновенните глупости,за които се говори в чата.Това беше главното нещо,което се открояваше от всички др чатърски истории.
Аз принципно чатя само за...кеф...или не знам и аз точно какво е,но не с цел запознанства или свалки и по-нататъшни развития на нещата.Но ето че с това момче мисленето ми се промени.В началото и с него беше само за забавление и не приемах нещата на сериозно.Докато по едно време не стана дума за приятелството и това как неволно сме станали приятели...Той реши,че трябва да се видим,аз отказах категорично,той се съгласи да изчака още...мина доста време,аз все се дърпах,усетих,че на него му е неприятно.Аз се държах много детински,все едно не ми пука,накрая на него му омръзна и каза,че се отказва от всичко постигнато досега,заради проявеният непукизъм от мен Sad
Аз наистина съжалявам,че се държах така,но не знам как да обърна нещата така както си бяха и всичко да продължи както трябва.

eeee taq istoriq e su6tata kato moqta oba4e druvnika ne6tasten ve4e ne iska da me vidi (4ati s men)

unnamed`
03-27-2006, 19:12
хех има и при мен такава възможност,ноо аз му имам номера.Ако не стане с чат - със смс-и тогава. :smt017
само дето тъй тъпо се държах,язък,че човека е толкоз свестен :smt022

stel4eto__
03-27-2006, 19:22
proqvi interes kam nego i neka da vidi,4e vsa6tnost ne e taka kakto izglejd-4e ne ti puka za nego i mu podskaji s ne6to(sama preceni s kakvo tai kato nie ne mojem da ti kazvame kakvo da mu pi6e6)4e iska6 da se vidite
aide i uspeh :!: :)

Sour_Kiss
03-29-2006, 07:17
Темата касае чат приятелството и ако някой смята тея работи са глупости или лапешки занимавки,нека не си губи времето да чете надолу =;
Аз принципно чатя само за...кеф...или не знам и аз точно какво е,но не с цел запознанства или свалки и по-нататъшни развития на нещата.Но ето че с това момче мисленето ми се промени.В началото и с него беше само за забавление и не приемах нещата на сериозно.Докато по едно време не стана дума за приятелството и това как неволно сме станали приятели...Той реши,че трябва да се видим,аз отказах категорично,той се съгласи да изчака още...мина доста време,аз все се дърпах,усетих,че на него му е неприятно.Аз се държах много детински,все едно не ми пука,накрая на него му омръзна и каза,че се отказва от всичко постигнато досега,заради проявеният непукизъм от мен :(

Искам да споделите,какво бихте направили на мое място...преди време бях направила ужасна грешка да се срещна с един глупак и от тогава досега съжалявам,и това е главното нещо,което ме спира да се срешнем,да не направя пак такава грешка :( :?

п.с.имаме само 3 години разлика
:shock: По същия начин се запознах с най-добрия ми приятел, от чата!Прекарвала съм си времето зад комп-а заради него, помна 1 вечер сме стоели до 3:30 сутринта :lol:, ние също имаме 3 години разлика :-k Но за разлика от тебе, аз се съгласих да се видим, въпреки че беше доста раничко, но знаех че няма да съжалявам..
А ти защо не му кажеш защо не искаш да се видите, или след вече 8 месеца да се съгласиш да се видите, все пак толкова време е минало!А реалното е толкова по-хубаво от някакво виртуално приятелство, щом в чата си го харесала и смяташ че сте приятели на срещата няма да съжаляваш :wink: