Влез

View Full Version : zananikude

Uhaaa
03-27-2006, 14:56
Zna4i, mnogo sam hlutnala po edno mom4e, no ne moga da rezbera toi kakvo misli za men i imam li izob6to 6ans s nego. Ostavila sam go toi da e po-deinata strana ot edna strana za da ne se 4uvstva pritisnat i ot druga- za6toto sam s malko staromodni vazgledi (se6tate se- ne bih mu se hvurlila na vrata). Ta, priqtelka sam na priqtelite mu i toi na moite, mislq 4e naistina si pada po men, no ne6tata vurvqt sas skorost na bolen ohliuv s muskulna treska... Ima li smisal da se pritesnqvam za 6ansovete si? :-s

^sladyranka`
03-27-2006, 15:17
amii zapo4ni da go svalq6..samo taka 6te razbere6:)
ako ti otvarne zna4i te haresva..spored men i toi se 4udi sa6toto i za tova ne pravi parvata kra4ka
Uspeh!:)

GreenLadyM
03-27-2006, 15:19
Mi sled kato poznavash priqtelite mu zashto ne gi porazpirash taini4ko?Moje da razberesh 4e i toi si pada po teb...

kAdrOkoSkA
03-27-2006, 15:22
Dam... zapochni ti da go svalqsh obache ne go pritiskai. Prosto napravi parvata krachka. Tva s bolniq ohliuv moje da te pobarka, kakto me pobarka men. Zatova pak kazvam - napravi parvata krachka i toi shte poeme iniciativata natatuk. Mislq che nqma smisal da se trevojish za shansovete si zashtoto gi imash!
Uspeh milichka! :wink: :smt006

.....
03-27-2006, 17:10
Spored mne trqbva da davash napravo kao toi ne pravi nishto ti napravi neshto po vuprosa zashtoto nqkoiq moje da ti go vzeme pod nosa i togava shte ti e mnogo gadno nali?Deistvai nishto che si momiche kakvo ot tova haide i USPEH!!!!

sometimes_
03-27-2006, 18:59
Syglasna sym s ^Green_Lady^. Razpitai priqtelite mu, svalqi mu se, ne e kazano, che trqbva da mu se hvyrlqsh na vryta, prosto mu pokaji, che go haresvash... Ne chakai toi da pravi vsichko :)

Uhaaa
03-29-2006, 13:16
:shock: Dnes s nai-dobriq mu priqtel me popita dali si padam po treto mom4e :!: posle mu kaza moq otgovor (kategori4no NE). moq 4ovek ne ostana iznenadan, 4e drugiq me e popital :-s tozi lud, lud svqt...

03-29-2006, 13:24
Ухаххахах пак смях в сивото ежедневие на комплексираната ми душа вземи го хвани за рачичка и го заведи у вас няма да ти се расърди и ще разбереш всичко.

midnight...
03-29-2006, 13:25
ами може би ако оставиш момчето да бъде както ти казваш по-дейната страна то ще си помисли че нямаш интерес към него, дай малко от себе си според мен, неможе всичко да става от самосебе си - малко помощ трябва

teenkopele
03-29-2006, 13:47
Mi sled kato poznavash priqtelite mu zashto ne gi porazpirash taini4ko?Moje da razberesh 4e i toi si pada po teb...

Аха. :lol:

sexy_dizzy
03-29-2006, 14:44
Определено трябва и ти да предприемеш нещо по въпроса,то не става току-така.Иначе ако така всеки чака другия може и годинки да минат!Прави му намеци,усмихвай му се такива неща!А вие всъщност познавате ли се??Препоръчвам ти да действаш по-бързо,между другото може и той да си пада по теб а нещо да го спира-например да има гадже.Защото при мен доскоро имаше такъв случай.А щом се познаваш с приятелите му-No problem!

dream_for_you
03-29-2006, 19:16
deistvai :!: ,ako se motae6 moje da e ve4e tvurde kusno [-( ne e nujno da mu se svalq6 po nai-prosta6kiq i viden na4in,pokaji mu prosto,4e ima6 interes kum nego,za6toto toi su6to moje da se kolebae,a ti kato ne mu pomaga6 skoro ni6to nqma da stane i nai-veroqtno sled vreme 6te mu pisne(ako na teb ne ti pisne po-rano :wink: )izlezte nqkude,pogovorete si,zabavlqvaite se-prosto prekaraite pove4e vreme zaedno i taka vsi4ko 6te stane ot samosebe si

pitbullbg
03-29-2006, 20:17
ahahahahahahahahahahahahhahahahahahah za ohluva mi haresa... a za tva mom4e... deistvai ne 4akai celuni go ili mu kaji :wink:

03-30-2006, 12:00
Mi pokazala sam mu go. To4no ot varianta da mu padna v krakata se pazq. I btw se dvija po ruba na NE-O4EVADNATA svalka. Ne, nqma gadje, da, poznavame se i, da, bil e v nas. To4no zatova po4nah da se 4udq... :smt017
P.S. Hora, mnogo vi blagodarq na vsi4ki za mneniqta i ideite :D :wink: