Влез

View Full Version : MNOGO SERIOZEN PROBLEM---->VUPROS

desislava-21
03-27-2006, 16:22
Zdrvaeyte na vsi4ki! :wink: Purvo,izviniavam se 4e pi6a na latinica no na kirilica mi e adski trudno i ako trqbva da pi6a pismo na Bg,sioigurno 2 4asa 6te go pi6a :)) A povqrvayte mi 4e tolkova vreme v momenta niamam.

Zna4i,pri men stava duma za neshto sigurno ve4e obsujdano-ne znam no vuv vseki slu4ai tova,koeto mi se slu4i e obladalo uma mi i setivata mi do takava stepen 4e prosto za drugo ne moga da mislia...i ne mislia...

Predi 3 godini go sre6tnah na sre6ta ot 4ata-v na4aloto ne misleh 4e e seriozno-ligaveh se,bazikah se,govoreh mu cini4no i se gavreh s nego...no se kefeh i nqkak si prosto go probvah.Vutre6no,znaeh 4e go obi4am samo 4e vun6no ne go pokazvah.Zashtoto misleh 4e vinagi 6te e do men.I toi be6e.Be6e mnogo dulgo vreme-povqrvayte mi.

V edin hubav slun4ev den oba4e ne usetih kak se razdelihme--po moq vina.Az plakah,be6e mi gadno...toi su6to strada6e.Posle pak se subrahme.No tova sled 2 godini hodene gore dolu.Prosto poslednata godinase okaza nqkak si kriti4na-tu se sabirame i sme zaedno,tu pak se arzdeliame...Use6tam 4e ne6tata ne sa kakto predi.Predi toi durje6e pove4e na men,turse6e me,slede6e me a sega...kato 4e li svi4ko se oburna i az go gonq nego...

Sega sme pak razdeleni i tozi put pri skandala mu pisah sms-i(moia koronen nomer) a toi mi pisa 4e tozi put nomera mi s izturkanite sms-i nqmalo da mine...posle otidah do rabotata mu da pogovorim,poiskah mu pro6ka,toi obe6ta da si pomisli no posle se obadi i kaza 4e bil re6il-ni6to hubavo za mene oba4e i ne tovakoeto o4akvah.

MOLIA VI POMOGNETE MI!!!!!!! TOI E EDINSTVENIA KOITO NIAKOGA SUM OBICHALA I KOITO NIAKOGHA SHTE OBICHAM.Znam 4e napravih MNOGO AMA MNOGO greshki i mnogo luji izrekoh no iskam da si go vurna.........a znam che i toi vutre6no v sebe si go iska...samo 4e kato ne se vijdame i maika mu kato govori samo protiv men-6te me zabravi rano ili kusno.

A ako tova stane-POVQRVAITE MI 6TE UMRA.AKO ISKATE DA SPASITE EDIN JIVOT NA EDNO 21-GODI6NO MOMI4E,MOLIA VI POMOGNETE MI.OT4AQNO IMAM NUJDA OT POMO6T.
ostavqm si meila za pisma planeta_088@abv.bg skoro i gsm0-a 6te si ostavq...................

sherry
03-27-2006, 17:45
Мисля,че му се е натрупало с времето от всичките ваши проблеми и от това,че го отблъскваш и че не си го приемала на серозно.Сама казваш,че си мислила,че винаги ще бъде до теб,сега би трябвало веднъж завинаги да разбереш,че това не е така и че трябва да оценяваме хората,защото не знаем кога можем да ги загубим и колко много ще страдаме заради тях...
Иначе не каза той какво изпитва към теб,все още ли те обича?Ако да,но е наранен от всичките ви караници и от това,че често пъти си го отблъсквала,то ти можеш да направиш първата крачка,да говорите много сериозно,да изясните какъв е проблема между вас,НО без да прихвърляш цялата вина върху неговите плещи.Все пак и двамата сте допускали грешки и за да се оправят нещата ,трябва да си простите за всичко станало дотук и да продължите напред,но този път без да повтаряте старите си грешки,а напротив-учете се от тях и не позволявайте отново да разрушите връзката си.
Има хора,които предпочитат да приключат връзката си,когато има прекалено много проблеми между тях.Обичат се,но различията са толкова много,че бавно малко по малко започват да ги изяждат отвътре и за да предотвратят многото скандали,предпочитат да се разделят,въпреки че се обичат...просто слагат край,за да не страдат повече.Казвам ти,ако той все още те обича,има начин да си върнете щастието,но това няма как да стане ,ако и двамата не си вземете бележка и не се промените към добро,в крайна сметка връзка без компромиси не е връзка,всички грешим,но грешките ни трябва да ни научат на нещо ново,а не да ни дърпат на зад ,и ние съответно да продължаваме да ги допускаме пак и пак...
Ако още има чувства във вас,можете да решите проблемите,стига да искате и да сте силни.Говори с него,кажи му,че съжаляваш за всичко и че искаш да пробвате пак...Дано всичко се оправи,късмет!

sometimes_
03-27-2006, 18:07
Na 21 godini si-ne bydi tolkova slaba !!! Qvno naistina mnogo go obicash, no tova ne znachi, che bez nego shte umresh, nali? Ima i drugi neshta v jivota, koito mogat da te napravqt shtastliva...
Gadnichko e da tichash sled nqkogo, nali? I az go praveh do skoro i sama si bqh vinovna, zashtoto ostavih neshtata da stanat takiva. V sluchaq i pri teb e taka :arrow: ti si si vinovna... I znaesh li kakvo mislq..., che ne trqbva veche da si s nego, lygala si go, naranqvala si go... v edin moment na chovek mu pisva, dori i da e mnogo vluben, prosto osyznava, che razdqlata e po-dobroto reshenie. Moje da probvash pak da govorish s nego, da mu obqsnish otnovo, da m obeshtaesh, che shte se promnish, no ne mislq, che shte podeistva :( . E, kakto se kazva "Kakvoto si nadrobil, tova shte syrbash." (banalnata, no mnogo vqrna fraza). Neznam kakvo da te posyvetvam... Kogato az bqh v tova polojenie predi nqkolko meseca, go UMOLQVAH da se vyrne pri men i podeistva, no sled tova nishto ne e kato predi... Kazvam ti go, zashtoto mislq, che i pri vas shte e taka. Dori i da ste zaedno pak nikoga nqma da e syshtoto. Taka che moq syvet e da se opitash (znam, che e adski trudno) da go zaravish i sled vreme shte uspeesh, moje bi taka e po-dobre i za dvamata. E, uspeh... :wink:

InHell
03-28-2006, 08:10
......ами всъщност нещата наистина се натрупват с времето и идва един момент, когато трябва да кажеш СТИГА, и да продължиш напред. Нещата в момента зависят от него. Минал съм през подобен период и си казах СТИГА, но все още съм със същото момиче, което преди време ме беше докарала до психически срив. Не мога без нея поради една или друга причина....може би защото я виждам всеки ден, а освен това ми е една от най-добрите приятели.
"Ще поживеем и ще видим." - това важи в пълна сила за теб.

P.S> Има учебници за БДС :P

sexy_diva
04-01-2006, 16:42
Az sam go prejivqla i znam kak se 4uvstva6.No kogato se stigne do momenta.v koito postoqnno se karate,dnes ste zaedno,a utre ne...naistina e nai-dobre vsi4ko da priklu4i.Opitai se da go zabravi6.Vremeto lekuva vsi4ko,kolkoto i iztarkano da zvu4i.Edin den 6te se vlubi6 v drug i s nego 6te bade6 po-vnimatelna i nqma da povtarq6 gre6kite si.Toi prosto se e umoril ot vrazkata vi i vapreki,4e te obi4a e predpo4el da sloji krai na vsi4ko i da obarne nova stranica i moje bi 6te bade nai-dobre da se primiri6,4e tam nqma da si ti i da prodalji6 napred kato misli6 za sobstvenoto si bade6te.Sega moje i da se 4uvstva6 obarkana i samotna,no kogato go preodolee6 6te znae6,4e si imala sili da prevazmogne6 bolkata i povqrvai mi nqma da umre6 ot lubovna maka.Ubedena sam,4e ti samata vatre6no osaznava6,4e taka 6te e nai-dobre.

04-01-2006, 17:26
mi napravi neshto golqmo za nego koeto shte oceni i shte razbere che sujalqvash za greshkite si...Idi v more ot lubov :P