View Full Version : Lubovta e...........ne zn kak!!!
Malko_kote
03-27-2006, 21:09
Zna4i luda sum po edno mom4e i toi izglejda me haresva.Az sum to4no v perioda na.........kogato si hodi6 po koridora na daskaloto i mom4etata te obarvat.Hubavo vuprosnoto mom4e vinagi kogato mine, ne propuska da me pipne i me zaka4a postoqnno.I az nz kakvo da pravq, naistina mn go haresvam.Iskam da ima ne6to pove4e mejdu nas, ama kato nz kak da mu go pokaja.Az ne sum ot momi4etata, koito se natiskat dokato se polu4i, naprotiv ostavqm tova na mom4eto.I za tova sum ve4no sama. :lol: Iskam go mn.Kakvo da prafvq?????????? Az zn 4e i toi me iska ama ne zn kakvo da napravi.Mislq 4e ne e siguren, 4e az go haresvam.Molqvi pomognete mi!!!!!!!!! :smt007
neznaesht
03-27-2006, 21:13
Barni go i ti ama taino.Samo go pogali. Kat mu 6trakne periskopa kat na mene NQ NA4IN DA NE TI OBARNE VNIMANIE PROSTO NQ NA4IN. Kazva ti go mom4e!!!
shtampata
03-27-2006, 21:15
Периода за който говориш....тоест 4-6 клас?
...искаш го много? :shock: не ми казвай, че правите секс на тая възраст!? [-(
[i]E dober de malko kote .... samo edno neshto moga da ti kaja .... zna4i shtom toi ne te obarva i samo te zaka4a na4i moji da se kaji 4e naistina te haresva ama ... za da my dokajesh 4e i ti go haresvash trqq da se otnasqsh s nego kakto i toi se otnasq s tebe ... tova e nai podhodniq na4in p1k i "neznaesht" e do nqkade prav barni go i ti i shte my shtr1kne makarona tai 4e ... reshavai ... ;)
TheMaggie
03-28-2006, 08:22
Emi kato te "obarva",obarai go i ti.Moje bi taka 6te mu pikaje6 kakvo iska6. :lol:
priti_kiti
03-28-2006, 08:58
nqh nqh zna4i ima6 gotino tqlo zatova te obarvat predpolagam :D a 6tom toi te obarva zna4i ne iska ni6to seriozno s teb,pone taka mislq az :-k 6toto ako te haresva6e kato momi4e,kato harakter,kato li4nost i tn nqma6e da ti gleda samo zadnika a 6te6e pone da si govori s teb nali?! i da te gu6ne a ne da te obarva..moje i da gre6a de tva e moito mnenie 8-[
SweetBunny
03-28-2006, 09:11
nqh nqh zna4i ima6 gotino tqlo zatova te obarvat predpolagam :D a 6tom toi te obarva zna4i ne iska ni6to seriozno s teb,pone taka mislq az :-k 6toto ako te haresva6e kato momi4e,kato harakter,kato li4nost i tn nqma6e da ti gleda samo zadnika a 6te6e pone da si govori s teb nali?! i da te gu6ne a ne da te obarva..moje i da gre6a de tva e moito mnenie 8-[
Eeee, ne e to4no taka :mrgreen:
Prosto na tazi vuzrast taka obarvat momi4etata ne za6toto "gledat samo zadnika im", za6toto si mislqt, 4e kato pipnat nqkoe momi4e i ve4e sa golemite pi4ove :-D :smt005
I tova, 4e te obarvat, ne ozna4ava, 4e nepremenno iskat sex ot teb, prosto, kogato edin po4ne da obarva i si4ki po4vat pokrai nego i te po4vat, za da ne ostanat po-nazad i ve4e sa golqmata rabota :smt004 :mrgreen: ](*,)
No se opitai da stane6 po-blizka s mom4eto i vseki put, kogato se vidite se drug qko s nego :-) kato priqteli i nedei da se sramuva6..prosto 4rez nameci mu pokaji, 4e mu se kefi6 :smt007
sometimes_
03-28-2006, 12:26
Tolkova li e trudno i ti da se zakachash s nego? Ne da mu se natiskash (kato ne iskash), a prosto da mu namigash, i da pravish tova, koeto pravi i toi???
^sladyranka`
03-28-2006, 15:16
hah .. ama kakvo e tova ne6to be.. kakvo zna4i "mom4etata te obarvat"?
Za6to si misli6 4e vaprosnoto mom4e ne obarva i dr momi4eta ....tva e stra6no glupavo.. kak taka 6te pozvolqva6 mom4etata da te barat po takav otvratitelen na4in?!? :-s spored men ti si prosto porednata jertva....na tvoe mqsto vaob6te ne bih si haresala takova mom4e.. qvno 6tom pravqt takiva ne6ta ne mogat da si imat priqtelki zatova se zadovolqvat s momi4eta kato teb!Ti si re6ava6 oba4e ne mislq 4e 6te izlezne ne6to!