View Full Version : Чудя се дали имам шанс..:)
SummeRLove08
03-27-2006, 21:15
Здравейте сладури!Ами..дълга история.Бях ви разказала,че харесвам едно момче от класа,което дойде наскоро.И му казах днес..в 5тия час. :? :-D :oops: Първо казах на един френд да държи една лепка на разстояние от него и после го извиках при мен.Тогава му казах,че го харесвам и, че не съм могла да пазя повече това в тайна.Тогава той се усмихна и засмя(и аз де) и го попитах: Какво мислиш?Имаш ли си приятелка? И той: Ти си много добра,готина но...имам бивша приятелка,която все още харесвам. И тогава се прегърнахме и така.. :| :-)
Таа чудя се дали имам шанс? :smt017 Вие как мислите?Дали един ден ще успее да забрави това момиче и да е с мен?Казах му,че винаги ще го чакам...Иии дали ще е добра идеята да му доказвам мнооооого че държа на него и,че мога да му помогна да я забрави?
shtampata
03-27-2006, 21:24
Грешката е негова, че те е отрязъл.
Може да си я харесва и пак да е с теб...пък после ще се сети, че нея и да я харесва и да не я харесва все тая...вече я няма, а ти си с него! :)
FuLL_oF_SoRRoW
03-27-2006, 21:24
Ami spored men ako toi ti pozvoli nqma ni6to lo6o v tova da mu pomogne6 da zabravi tazi biv6ata za6toto nqma nezabravimi hora (kolkoto i moeto sustoqnie v momenta da e na obratnoto tvurdenie), no vkraina smetka i moq priqtel s koito sega sme skarani (razdeleni za izvestno vreme) su6to ima6e edno biv6o gadje v jivota mu koeto go presledva6e po skoro neznam to4no kak stoqha ne6tata no toi q zabravi i ve4e nqmat ni6to ob6to ot dosta vreme.Ako toi re6i 4e iska da e s teb a tova s biv6ata ne e samo opravdanie ti moje6 da se bori6 za nego i toi da zabravi biv6ata i da bude dobre s teb no za tova se iska mnogo sila i uporitost povqrvai mi.I vse pak ot li4en opit ti kazvam samo ne pozvolqvai nqkoe mom4e da razbere 4e ti nemoje6 bez nego i si gotova na vsi4ko za nego... prosto 6te si go ima v koz... Nadqvam se da trugnete s vuprosnoto mom4e i da budete 6tastlivi... Stiskam palci i kaji kvo e stanalo...
DimmuBorgir
03-28-2006, 07:26
Всичко зависи от него... Но и ти недей отстъпва от него, защото може да си помисли, че вече нямаш чувства към него...
LoRinSeR
03-28-2006, 07:34
Не мислиш ли, че може да се е притеснил и да е казъл това ?!? Преследвай го, пращай му СМС и т.н
white_chik
03-28-2006, 09:49
spored men trq da tursi6 negovata blizost,no bez da prekalqva6.Predpolagam 4e toi skoro 6e osuznae 4e ve4e nqma da e s biv6ata i sam 6e te potursi.i da opredeleno iam6 6ans :wink:
spored men ima6 6ans,za6toto haresva vse o6te BIV6ATA mu priqtelka i toi 6te usyznae 4e ve4e sa skysali i otiva pri teb,oba4e da si po sigurna mu se svalqi.
АХАХА висчки се забравят и така да се каже той ти е казал ,че е бивша приятелка тоест няма нищо против да сте заедно пък ако стане нещо идвамата ще сте доволни.
Та пробвай се определено не те е отрязъл.
И да те похваля поне действаш.
sometimes_
03-28-2006, 12:09
Eee dojivqh da procheta tema v koqto ne se pita "Kak da mu kaja,che go haresvam", a se deistva po vyprosa. Bravo za smelostta =D> !
Po temata... Opredeleno imash shans, moje da go e kazal, zashtoto misli,che se bazikash i iska da razbere naistina dali go haresvash, a ako naistina haresva bivshata si-mojesh da go nakarash da q zabravi,nali?! :) Kakto kazaha drugite - pishi mu sms-cheta, pokazvai mu,che go haresvash. Samo ne se otkazvai ! :P
Ами,просто не се занимаваи с никой и изчакай известно време да видиш дали ще потърси,защото в противен случай може да си помисли,че вече нямаш ник'ви чувства към него.И в такъв случай просто няма да се пробва... :-#
първо - евала,че действаш по въпроса
второ - на колко години сте (двамата)?
трето - пича определено ще те има предвид, ще се усети по някое време и ще дойде при теб ;)
rusalkata_
03-28-2006, 17:32
Не мислиш ли, че може да се е притеснил и да е казъл това ?!? Преследвай го, пращай му СМС и т.н
определено не се е притеснил!усмихнал се е и се е засмял,а после и я е прегърнал!ако на това му викате притеснение... :roll: според мен имаш много голям шанс с него миличка!личи си по реакцията му,по това което ти е казал,че си миличка,добра и т.н.може би наистина все още изпитва някакви чувства към бившата и най-вероятно ще се опита да се събере отново с нея. :? да се надяваме все пак,че няма да стане това де,но ти не го притискай.дръж се нормално с него и той като я забрави сам ще те потърси! :wink:
teenkopele
03-28-2006, 21:24
Това, че той все още я харесва нищо не значи и според мен това е много глупава причина, да ти откаже. Какво...ако тя не го харесва вече и е с друг той цял живот ще си стои еййй така ли :o ?!? Не мисля...
Това, което мислиш да направиш е много добре: покажи му колко много държиш на него, колко много го харесваш. Помогни му да забрави предишната си приятелка и да направи крачка напред. Да се надяваме, че в скоро време ще бъдете заедно. :)
Успех. :wink:
[/quote]
IdontGiveAfuck_
03-29-2006, 19:33
:)nai-dobriq nachin edno momche da zabravi x-gadjeto si e kato se zaribi s nova macka....:)izlez s nego nqkolko puti pogovorete si predloji my nqkoi neshta koito sa dalech ot sivoto i skuchno ejednevie vkarai malko raznoobrazie i ako my e gotino s tebe zashto ne:)tova pomaga...mn qsny che imash shans onazi veche e BIVSHA vse pak:)))))yspeh!
PoTTerKa
03-29-2006, 19:51
Доказва му това че го харесваш без да се притесняваш. След като го знае вече, едва ли ще изгубиш. Напротив, ще се увери, че ти държиш найстина на него. Нека и той да държи на теб, така както ти на него. Да види, че найстина значи нещо за теб. Да знае, че на някого му пука за него. Че на теб ти пука. Не се отказвай от него, ако го направиш, губиш шанса да го спечелиш :-k
pitbullbg
03-29-2006, 19:59
ne dei barzai... ne dei nasilvai ne6tata moje samo da navredi ako go zaliva6 s sms-i ili tem podobni... postepenno ... pi6i mu sms-i no po 1 2 na den nqkvi ei taka kak si kakvo prai6 i tn... ako si mu tvarde lesna moje ni6to da ne stane po nqkoi pat i tva e pre4inata uspeh! :wink:
ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 20:55
Не се отказвай имаш шанс :) но недеи да ставаш досадна! доказваи му но полека иначе ще му омразне. А дори и сега да не ти обърне кой знае какво внимание когато разбере че няма смисъл да тича след бившата ще дойде при теб :wink: Браво добре си постъпила като си му казала че го харесваш !!! =D>
SummeRLove08
03-29-2006, 21:17
Благодаря ви за отговорите.Действам по въпроса,но..все има някой с него и това мн не ми харесва. :smt011 А и днес почти се скарах с една френдка заради него..Много се лепеше за него,но не мисля че го харесва.
Охххх..
Ами,просто не се занимаваи с никой и изчакай известно време да видиш дали ще потърси,защото в противен случай може да си помисли,че вече нямаш ник'ви чувства към него.И в такъв случай просто няма да се пробва... :-#
ммда верно е..
emi kvo da ti kaja ako toi ti obarne nqkvo vnimaniekoftito e 4e sigurno 6te bade za da zabravi biv6sta a i ako er ta edna fr tragna s edno mom4e za da zabravi toi biv6ata (tq ne znae6e o6te)oba4e 6te pravqt 5 meseca s gadjeto ve4e tai4e moje i na teb da ti se slu4i taka
sexy_diva
04-01-2006, 15:23
Opitai se da go nakara6 da q zabravi,no ne stavai prekaleno nastoqtelna.Spe4eli priqtelstvoto mu,a sled tova i sarceto mu.Mislq,4e ima6 6ans.Toi vse nqkoga 6te zabravi za drugata